59

Моето...

преди 2 години

...скромно мнение е, че тук не става въпрос за това кой е ваксиниран и кой не. Тук става въпрос, че декларацията за виза на Джокович е с невярно съдържание, спрямо това от коя страна влиза в Австралия, а това е наказуемо. Сега въпросът е дали ще го помилват или ще лежи 5 години за документно престъпление. Ако и в Австралия не го затворят, то аз се отказвам от правораздавателна система въобще - законите са затова, за да се спазват! Нарушителите е необходимо да се санкционират.

58

Анонимен

преди 2 години

Всъщност конкретно този турнир се провежда в дадена държава, Австралия. Те са решили неваксинирани да не влизат на територията им. Хубаво или лошо, си е тяхно суверенно решение,някой насила ли го кара Джокович да ходи там? Лакомията за пари и слава е ясна, но това не ти позволява да мамиш в декларации чуждото правителство. Цели спортове и първенства по света страдат заради тази пандемия, какво му е най-специалното на Джокович?

57

Shark

преди 2 години

Не може всички да спазват правилата, само един тъмен балкански субект не, и да иска изключение да му се прави. Това не са балканите и има ред. И изобщо не е въпроса в липсата му на ваксина, а в това че тръгна да лъже за какво ли не. Като няма ваксина и не желае да има няма да ходи изобщо на турнира. Достатъчно е известен, можеше да направи изявление, че бойкотира турнира защото му искат ваксина и да не ходи изобщо. Така нямаше да се излага токова много, той и семейството му.

56

т

преди 2 години

Ще го пуснат няма къде да отидат, малко цирк за пред народа им нали ги правят на маймуни, има една приказка ,,гладът е по-силен от тока,, тука е ,,парите са по-силни от ваксините,, все пак западняците са много алчни.

55

Анонимен

преди 2 години

До Асан, не дали дипломата е купена или е получена след завършването му там. Излъга и целият народ за двойното гражданство и това е противоконституционно ! Трябва да бъде съден за това , а не да се прави на главен герой сега.Всъщност да сме свидетели на осъден политик в БГ, не е имало, няма и да има за съжаление . За това сме и бананова република.

54

Анонимен

преди 2 години

Абе изкараха го най големия терорист Ще зарази цяла австралия

53

Мнение

преди 2 години

Тениса не ми е любим спорт, колкото до сърбите, по лични причини и те не да ми любимци. Тук обаче става въпрос за много по-генерално решение- открито тези абутигени да признаят за глупостта си, как тероризират неваксинираните и непослушните! Защото допуснат ли Джокович на турнира, един вид се получава много шум за нищо, и цялата им гнила политика за набедената пандемия и фалшивите ваксини , отива на вятъра . А послушните оФце да си блъскат по кортовете.

52

"Заразно зло&qu

преди 2 години

Мила Йовович дали има 15ти бустер или тя не е тъмен балкански субект според нпо хейтъра, защото играе роли като него, а не тенис?

51

Дзивко

преди 2 години

Най вероятно ще го пореажт и правилно, излъга в декларацията, вероятно и теста за заразяването е менте, и точно защото е известен няма да има компромис, турнира го има преди него, ще го има и след. Сега въпроса е спонсорите дали няма да му дръпната килимчето, че му избяга позитивни имидж на честен човек, та ще видим де

50

Анонимен

преди 2 години

Щом бе доказано преболедувал са задължени да му издадат зелен сертификат с КР за срок,като на ваксиниран с първа,втора доза според варианта с означение доказан за Ковид19 както и за него,че се преборил с варианта уточнили му по срок на лечение както и срок на действие на имунитета придобит от срещата и лечението спрямо варианта от алфа до делта+ как опасни,но създали трайни имунитети за минимум 6 мес. обявени също както за ваксинирани така неваксинирани щот са били други,що сега и преди омикрон.

49

С.Н

преди 2 години

Мястото му е в затвора за опит за измама и доживот да не може да влиза в Австралия.

48

Анонимен

преди 2 години

Хахааа, никой не гледа тенис. Всички гледат Джокович. Ако искат да им гледа някой турнира, ще трябва да го пуснат. Да бъда, или да не бъда. Това е въпросът.

47

Тъпанар

преди 2 години

Айде стига с това лицемерие. Все по-явно става, че се опитват да изкарат неваксинираните за престъпници. Да си го гласуват тоя закон в различните му разновидности, според държавите, че да се знае кой къде може да се пробва да ходи, вместо да ги сочат с пръст и да ги разнасят като прани *** по институциите. Седнали за демокрация да говорят.

46

Анонимен

преди 2 години

Според мен фашизираните поръчкови троляцци трябва да бъдат проверени за всички ваксини от - до. Нямат ли БЦЖ, манту, за всичките варицели шарки и грипове лаймски болести дезинтерии трески и т. н. - направо в затвора.

45

Анонимен

преди 2 години

Аборигенска му работа.Кенгурата прекалиха, Ноле номер1 ! Подкрепям го и като човек и като спортист.

44

Анонимен

преди 2 години

Само едно ме вълнува - Дали Ноле е новия Спартак или е новия Христос?!

43

Анонимен

преди 2 години

Само платени скотове пропагандират фашизъм. Отхвърлени от обществото некадърни уродливи инвалидизирани души.Няма други.

42

Анонимен

преди 2 години

Само да не го ваксинира некой абориген докато чака делото :)

41

Анонимен

преди 2 години

Наглеца Ноле ще изгори и за следващите 3 издания на турнира!Само така, вън от цивилизована Австралия тъмните балкански субекти.Григор и той ще последва Джокера след първият кръг, където по правило губи.

40

Анонимен

преди 2 години

Това е последния танц за Надал, Федерер и всички останали ваксинирани послушковци. Да се наиграят сега, вече няма да има.