19

Анонимен

преди 2 години

Е то тва ги сърби. Че неков си там неваксан се прави на интересен. Пък за беда е много известен тип и не могат ей така да го закопаят. Не е като да изгониш 2-*** по малко известни и незнаен брой странични лица.

18

Анонимен

преди 2 години

До 13 БезумноКакво още не можеш да разбереш ? Та то отдавна е известно и то още преди измислената пандемия. Населението на света трябва да бъде инжектирано с поставяща го под контрол течност.

17

Анонимен

преди 2 години

Правилно, сръбските тарикатщини да ги прави в Сърбия

16

Анонимен

преди 2 години

До 2 Един тамТе и нашите измислени добре финансирани "ковид специалисти" се опитват така да агитират но добре, че правителството все още не им се връзва. А е много лесно да им бъдат затворени лакомите ковид уста като ги обвинят в тероризъм и готово. Ако аз бях министър председател или президент щях да го направя отдавна.

15

Анонимен

преди 2 години

прави са австралийците - турнирите са адски скъпи, правиш златни купи, реклами и т.н. и в един момент идва някакъв грозник от третия свят и прибира парите, една година, две години, три години... когато обаче започва и да бойкотира местните правила за ваксинация, и не спазва етични норми на поведение, ееее тогава маната ти.

14

Умен

преди 2 години

Да не бил заразил Австралията.Ха ха ха.Глупостта на зомбитата няма край.

13

Безумно

преди 2 години

Не мога да разбера, нямаш ваксина и моментално си заплаха за милионите набодени о в ц е....имаш ваксина + бустер и вече не си заплаха, та даже не е беобходимо да седиш под карантина ами си свободен да сееш болести!?!Не мога да ги разбера набодените бедни душици, как може да ги е страх толкова, та нали имате ваксина + няколко бустера!!! Хайде оставете хората на мира, който иска ще се ваксинара, който не иска НЯМА!!!Точка

12

асвалто риос

преди 2 години

Бата и турския сериал дето стана,сега малко любовни драми,после стрелби,накрая на министъра на емиграцията незаконен син и да се ожени за сина му -с хепиенд пипва австралийско тескере

11

Анонимен

преди 2 години

Само си го представете - спечелва обжалването, печели турнира и рекорден 21 Голям шлем и на награждаването да си облече тениска #Novax - не ми се мисли за последствията.

10

Анонимен

преди 2 години

Тия австралийците сами не могат да се разберат какви са им законите... Толкова хаотично и паникьосано действат. Жалки са.

9

Анонимен

преди 2 години

Проблема на хафстралетата, е че ако го пуснат ще се разбере какви деб1ли са. И как заробват народа си. Не че не го знаем, ама си е друго да го признаят пред цял свят.

8

Анонимен

преди 2 години

До 3не го харесвам, но в случая съм на негова страна - факта че е известен и против ваксинацията го прави идеална "реклама" за правителството на Австралия за това колко са "ефективни". Проблемът е че се изложиха веднъж пред съда и вместо да си вземат поука сега се *сират още повече.

7

Анонимен

преди 2 години

Как се ОБЛАЖВА решение ? Скоро ще го направят мъченик. А после блажен и светец. Верно кенгурата излязоха много кухи и станаха за смях

6

Бay

преди 2 години

прибирай се бе човек. Стига досажда на света.

5

Джордано Бруно

преди 2 години

Кога ще го слагат на кладата?

4

Анонимен

преди 2 години

Що да е кондом ? Ще спечели турнира на пук на всичките власти и ще им натресе един сръбски суджук във ваксинираните им заднuцu.

3

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ни занимавали с тоз кондом , ако имаше достойнство щеше да им плюе на турнира и да се прибере в Сърбия

2

Един там

преди 2 години

Джокович с негативни тестове за вируса е голяма заплаха за Австралия хахаха на човека нищо му няма те го обявяват за заплаха!? Явно това се насажда там че ако не си ваксиниран си заплаха...Жалко е как насъскват хората един срещу друг

1

Анонимен

преди 2 години

Другият път като има пожари из цяла Австралия - местните да не си слагат пак хаштаг #prayforAustralia - неблагодарни фашаги ваксинирани.