119

Анонимен

преди 2 години

С балканските мурафети обратно в обора!

118

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало Джоко като стой та гледай да се превърне в идола на АНТИВАКСА. До сега на тези хора им липсваше личност, с авторитет която да е екстремно наказана за демонстративното ниглежиране на ваксинацията. Такъв е Дйоко. Богат. Успешен професионал. Дерзук. Смел. и З А Т В А Р Я Н от управници. Къде са данните колко хора ДЙоко е заразил,А???

117

ПиярътИмНямаДаМине

преди 2 години

Като цяло драмата с Джоко е дигане рейтинга на Австралиското правителство заради лъжите и детинщините с които реагираха на френските претенции за проваления 170 000 000 000$ контракт за производство и доставка на атомни подводници. Те директо бяха наречени лъжци. Сега те режисираха цялата сага, Но в цялата драма има нещо много позитивно. От днес ако австралийски бюджетник бъде уличен в лъжя, без значение дали знае изобщо какво е тенис да бъде поруган, затварян и хокан както те сториха с Джоко.

116

Анонимен

преди 2 години

Помнете ми думата ,че Новак Джокович щще приключи като Джон Магуфули

115

Анонимен

преди 2 години

Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

114

До Ноле послъгва

преди 2 години

Ти пророк ли се явяваш или работиш във фабриката за зловредни слухове?

113

Петров

преди 2 години

Србите никога не живеят в този свят. Според тяхната история през 1885 година един српски полк стига до вратите на София при Банкя, ама няма заповед да влезе в града и се оттегля и заъова бугарите мислели че са спечелили войната. И сега същата работа, превзеха Австралия ама няма заповед.

112

TOTO

преди 2 години

Депортирайте най-после този нагъл ***,към скапаната му Сърбия.

111

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Освободете Джокович. Снимал се с деца и това е престъпление?

110

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Ако Григор не хвърли ракетата и не стачкува срещу задържането на Новак ще ми падне доста в очите. Григор , нали бяхте приятели? Подкрепи приятелството с дела, а не с думи.

109

Ноле послъгва

преди 2 години

Ноле малко послъгва и австралийците знаят, че положителният му PCR тест от 16.12.2021 е фалшив, но няма как да го докажат и затова му правят обструкции с визата, но съдът ще му я потвърди и всички ще са доволни накрая !

108

жу

преди 2 години

Здрав човек представлява заплаха за общественото здраве!Аз по-голяма простотия от това не знам,значи по презумпция се водим болни!

107

Анонимен

преди 2 години

не случайно и Тесла е бил сърбин

106

До Иво 117

преди 2 години

Точно - уж!

105

Анонимен

преди 2 години

Що искат и какво искат да кажат австралийците,че преболедувал в домашни условия от Ковид неизвестен вариант от многото варианти по време и не по негова вина неуточнени кой от всички са му приписали заради което го отклонили на карантина,че трябва да се изолира в къщи без излизане навън за срок от 7-14 дни след тест от деня в който са му установили някои от вирусите открит в действие и за тези дни на лечение и изолация щом излиза да се движи абсолютно изолиран в противогаз,скафандър,акваланг.

104

ай сиктир

преди 2 години

тоя сръбски ***,за другите може за него не

103

Анонимен

преди 2 години

Падна ми в очите тази държавичка! Ще бъде бойкотирано това състезание ако го отстранят! Сигурен съм!-:)))

102

Иво

преди 2 години

Чиста репресия. Човека е уж преболедувал, има антитела се счита и сега е здрав и корав, няма логика

101

11

преди 2 години

До КЦ --- Че той наистина Е НАД всички, ве говедар.

100

Анонимен

преди 2 години

111 я обясни защо кралицата е върховен главнокомандващ на австралия, че и на канада къде единия им химн е още год сейв дъ куин