99

Анонимен

преди 2 години

Наследниците на престъпниците-австралийци. Там всеки има по един прадядо убиец и крадец. Този континент е предвиден като затвор и наказание за най-чудовищните престъпници изначално, а днес и открито първенство по тенис си имат. Други спортове нямат почва, но престъпниците и откритото по тенис прецакват.

98

КЦ

преди 2 години

Класен балкански шарлатан, който си мисли че е над всички. Незнам защо кенгурата му се връзват на номерата, дори в неделя ще му гледат делото, вместо да го бутнат в трета глуха да си чака реда като всички останали бежанци и несретници в хотела.

97

Анонимен

преди 2 години

108 друго си е да ти пуснат сериал от холивуд или филм с българско участие или ицо да се пробва на английски с вертолейшън след като отдавна не играе и ти да се прехласваш.

96

Анонимен

преди 2 години

Не като тукашната мафия а? Срещу скромна сумичка подкупче да си на свобода балкански ганювски манталутет не минавало в демократични развити държави

95

Анонимен

преди 2 години

Буожиии, тие аустралийци що се мъчат толкова? Че им изпозарази континента ли барабар със змиите, крокодилите, паяците и отровните медузи? Представяте ли си колко институции са ангажирани с казуса "Джокович". Язък за аустралийските данъкоплатци запряни във вечен локдаун.

94

Анонимен

преди 2 години

Във всички случаи за място на назначено лечение-домашно,болнично,др. с доказване на заболяването в случая Ковид по симптоми и анализи за определяне точно вида,варианта необходими за съставяне на работна диагноза за започване на лечението по характеристики с методи,начини в степен съответстващи на състоянието на пациента за бързината с лекарствата извършващи животоспасяващите действия в условията предоставени от нормативни бази-материална,лечебна,аптечна,здравно-админис.кредитна до болничен лист.

93

Австралия

преди 2 години

Типичен сърбин, който се прави на тарикат и се опитва да заобиколи закона. Сертификата за преболедуване издаден в Сърбия разбраха, че е фалшив, имат доказателства и снимки. Ще му забранят да влиза в Австралия. Така и трябва.

92

Анонимен

преди 2 години

закона на трябва да един за всички и Джоко трябва да го изри=тат от Австралия. Не може закона за обиновения човек да е един а за някакъв си сърбин друг.

91

Валерия

преди 2 години

Австралия има едни от най стриктните условия эа влиэане в държавата!!! Джокович има огромно влияние - и това което става в момента е чиста форма на РЕПРЕСИЯ!!! В големия спорт винаги, е била намесена и политиката!!! Спорта на такова високо ниво няма как да не е обвърэан и с политиката!!! Големите спортисти имат огромно влияние върху хиляди милиони хора!!! Эа спортист от ранга на Джоко се иэисква брутална дисциплина, отдаденост и подготовка!!! Международен скандал с неясни последици!!!

90

анонимен

преди 2 години

Какво по-убедителна доказателство, за вярващите от положителен ПСР и фатален край, на един неверник?!Измъкнете го!

89

Дали ще мине ?!

преди 2 години

Всички знаят, че положителния тест на Джокович от 16.12.2021 е фалшив !

88

Анонимен

преди 2 години

93 Напротив, всеки човек с достойнство ще се бори за правото да играе и за другите спортисти, без значение дали ще победи и колко неприятности ще му създадат. Има клип в тубата обаче, на спортистка от Беларус и объркаха химна на почетната стълбичка. И тя слезе и си тръгна и не изчака медала, а федерацията искаше да я накаже, а после и се извиняваше!

87

Анонимен

преди 2 години

В Австралия над 90% ваксинирани обаче неваксинирания здрав е заплаха за общественото здраве. Това е пландемията.

86

11

преди 2 години

До Анонимен 93 --- И на тебе да ти обясня - ако си тръгне по своя воля, спонсорите ще го съдят. Ама де акъл де.

85

До 85

преди 2 години

Бил съм в Австралия, не ми я хвалете.--- бил си в смесения магазин със звучното име Австралия в с.Горно Нанадолнище .Ало умния , капитан съм и 3 години съм държал линия Австралия - Китай , ходи си в Горно , долно или много нанадолно долище за картофи.

84

11

преди 2 години

До Жоко Жоко ---- Жокчо, той нямаше избор да не отиде, тъй като има договори. Ако беше казал, че не му изнасят правилата и не беше отишъл, спонсорите щяха да си искат парите от него. Сега спонсорите ще съдят австралопитеците. Ама кат нямаш акъл, що акаш не мога да разбера.

83

Анонимен

преди 2 години

Всеки човек с достойнство още преди 10 дена щеше да напусне Австралия и повече не би играл на този турнир. Явно Ноле не е такъв!Накрая ще му бъде забранено в следващите 3 години да влиза в Австралия. Още една причина, че се е минал като оспорва, а не си тръгна сам.

82

Анонимен

преди 2 години

Novak , да се чете неваксиниран . Англосаксонските надзиратели на каторгата им прилоша. Очакват бунт на престъпниците , кръвта вода не става.

81

Ицо

преди 2 години

Който не иска да се ваксинира, така става. Арести и съд, лека полека неваксаните излизат в нелегалност. Никога не съм вервал, че света ще се върне към фашизма и тоталитаризма...

80

11

преди 2 години

Докъде стигнаха тез извратеняци - здравите хора представлявали заплаха за общественото здраве. Идиокрация.