98

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев е проклятието на българите, дано скоро умре от коронавирус и го изгорят с руска нафта

97

Вече знаем

преди 2 години

Когато Путин умре ще настане всеобщо земно веселие, а вирусите и отровите ще изчезнат

96

Анонимен

преди 2 години

Това чудо отде изпълзя отново. Закътано в маски и омикрони, пълно изродчасие.

95

Гадняр

преди 2 години

"Независимата" журналистика на тази медия изпъква с интервюта на разни доказани корумпирани бюрократи като Балтов. Такива е редно да дават "интервюта" в съда, не тук.

94

Анонимен

преди 2 години

Дано Румен Радев умре скоро

93

Мария

преди 2 години

Дано антиваксърите които изразяват публично простоттията си умрат от ковид чакайки полуживи на входа на крематориумите

92

Анонимен

преди 2 години

До Shark Като показаха, че всичките им приказки, с които свалиха ГЕРБ, са лъжи и всъщност нямат намерение да се съобразяват с принципите, в които се кълняха. За нарушението им не са ти нужни 12 години, за да го видиш. Не само това, ами и уверено поведоха страната към фалит. Ако някой е толкова зле, че да чака да фалира преди да вземе мерки, то той си заслужава участта. За щастие повечето хора не искат това да им се случи на тях.

91

Вече знаем

преди 2 години

Да пишеш антиваксърски мнения във форум значи си руски шпионин

90

Прицел

преди 2 години

Руския шпионин в НАТО е Румен Радев

89

Вече знаем

преди 2 години

Румен Радев е проклятието на българите, дано скоро умре

88

Shark

преди 2 години

До 100 И как за 2 мес разбрахте, че са лоши, а за предишните ви трябваха 12г и да ги избирате 3 пъти, за да разберете, че съсипаха страната! Онези, предишните лоши ли ви казват така?

87

Анонимен

преди 2 години

Тоа па *** кво се е опаковал в безсмислената маска. И дудне ли дудне.

86

...

преди 2 години

Ква пандемия кви 5 лв. Тоя защо не е в кауша още не знам

85

Анонимен

преди 2 години

Идеите на Блатов за задължителна "ваксинация" са фашизоидни и опасни за националната сигурност! Такива елементи трябва да бъдат преследвани от закона и обявявани за персони нон-грата! НЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА "ВАКСИНАЦИЯ"!!!

84

Анонимен

преди 2 години

До Shark Тези за 2 месеца сътвориха същите, че и повече, глупости с натискане за ваксини и сертификати. Това, че сме изгонили едни лоши, не значи да търпим други още по-лоши.

83

Фантомас

преди 2 години

Уважаеми господин професоре,всичките Ви увъртания и усуквания са прах в очите на народа! Юрна се цялата плеяда измисленяци да предлага решения и акъл да дава, и резултата е това че местите въздуха!

82

Shark

преди 2 години

А вашият план какъв беше? Всяване на паника, заплахи, тотален хаос, хора, умиращи пред болниците, тотално неадекватна разяснителна кампания за ваксините, поради което нивото на ваксиниране е толкова ниско. Изобщо имахте ли план?? Или той включваше единствено да бъдат взети парите за ковид! Да не говорим за изгонените в чужбина през последните 12г лекари и мед.сестри, което допълнително изостри проблема. Ама не, то вие не сте виновни, ези дето са на власт от 2 мес. са виновни! Наглеци!

81

4444

преди 2 години

В Цял свят казват че 8микрон минава много леко, само Балтов и тъ пите българи не го разбраха. Няма по ку ха нация от нашата в света

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 Не знам какъв успех ще отчетат, като на ден умират по 70-80 човека (и СЪС СИГУРНОСТ ще станат повече скоро).

79

Анонимен

преди 2 години

Може да е прах, но ще отчетат успех. Омикрон ще мине леко и ще обявят, че е от мерките. Англия от края на месеца премахва зеления сертификат. Здравният министър Джалид е обявил, че с идването на омикрон вече няма никакъв смисъл от тях. Единствените мерки остават маски във влаковете и магазините. Та и тук ще стане същото да няма хора в болница, но нашите ще тръбят, че е от ваксини и сертификата, докато хората не се сетят да ги погнат с тоягите.