118

Анонимен

преди 2 години

Ако г-н Балтов беше толкова добър специалист в областта си, нямаше да се цани за административни длъжности и да се излага с изказвания по тема, в която е некомпетентен.

117

зарязявайте повече

преди 2 години

Ако сте млад заразявайте повече хора с ковид - така или иначе ще го изкарате леко. Но много стари ще измрат и ще освободят жилища на пазара и цените им ще паднат. 40% от жилищата са собственост на хора над 70г. Ковида ви е шанса за евтино собствено жилище.

116

Анонимен

преди 2 години

До ЕвростатПърви сме по смъртност и преди изобщо ваксините да са част от уравнението. Проблемът е т.нар "здравна система" тук , хората , които я управляват последните 20г (10 от тях се падат на ГЕРБ и Борисов), както и на подготовката на родните бели престилки. Както и всичко друго у нас - първи в приказките, последни по резултати ! Тук спадат Балтов, Кунчев, Мутафчийски и прочие псевдоспециалисти в темата COVID и вирусология по-общо.

115

toti

преди 2 години

Нормално като си се омазал до ушите да тъсиш автомивка,но водата поскъпна ,тъка че сте *** от главата до петите !!!

114

Анонимен

преди 2 години

,аи стига с тоя планове, които могат да работят от вкъщи да си работят, а другите на лека дистанция. Да се спре ковид пътеката. Има за ОВИ и за пневмония, както и за други болести. Само се чудите как да крадете още пари.

113

Калинки

преди 2 години

До SharkОбясни ни сега за калинката имунолог сложена за зам министър на външните работи в правителството на Петков или за жената на Даниел Лорер сложена за зам министър в министерство на икономиката, защото, тя Виктория Лорер е кумица на Петков или за Лена Бориславова назначена от Петков с 13 900 лв заплата за юрист-консулт в министерсов на икономиката лятото.Разкажи ми нещо за тези калинки?

112

Евростат

преди 2 години

Статистиката на Евростат излязла днес и категорично показва, че смъртността от Ковид в България е в пъти по висока при управлението на Радев и Петков в сравнение с това на Борисов.Няма как да подкупиш и излъжеш европейците!

111

Г-7

преди 2 години

Джипката на Бойко друса ли по магистралите?

110

кунчо

преди 2 години

Военните трябва да си заплатят от СОБСТВЕНИЯ им ФОНД за щетите от ВОЕННИЯ ВИРУС!

109

Анонимен

преди 2 години

Пияницо с торбички под очите, не ни интересува какво ще се изкашляш.

108

Константин Матеев

преди 2 години

Преди да се е изказал опозицонно, да беше погледнал световната статистика, а тя показва рязък скок на заразените на фона обаче на бърз спад на смъртността. Това вече се вижда и у нас, макар да продължаваме да сме на 1 място по смъртност в ЕС като % от заразените и на 2-ро в света по брой починали на 1 млн. население. С други думи, Омикрон явно се кара по-леко, но пък голям брой заразени означава и голям брой случаи на хоспитализация. А с управлението на кризата сме дотук и заради политизирането

107

Анонимен

преди 2 години

Най-големият ви проблем-няма пандемия! Препрочетете старите книжки и си припомнете на какво се вика пандемия. То една лъжа като се повтори 100 пъти....нали? Живея в Люлин, ако имаше пандемия, поне във входа, който е 8 етажа с по 3 апартамента на етаж и по 5 членни семейства поне един да е дал фира, а то НИКОЙ!

106

Анонимен

преди 2 години

В разговоро с Балтов преди изборите лично аз го попитах какво мисли за боденето на децата между 5 и 12 години, което тогава се случваше в Канада. Той отговори, че е против това нещо и няма как да се случи у нас. Е явно и готвеният за здравен министър на ГРОБ дори не беше в час с това под какъв огромен външен натиск сме и как всичко се решава някъде другаде!

105

Анонимен

преди 2 години

това да не е този, дето подпираше вола като симулираше контузия на менискуса уплашен?!

104

Анонимен

преди 2 години

Стига вече с тази психоза наречена ковид.

103

Shark

преди 2 години

До 114. Не те свалиха ГЕРБ. ГЕРБ сами си направиха така, че народа на не ги иска. Ако не бяха толкова алчни, нагли и ако ББ не беше толкоз проЗЗ да допусне да изпадне в зависимости и да е принуден да слага неграмотни калинки на ключови позиции, защото са хора на тоя и оня, никой нямаше да ги мръдне от властта още доста време. Напротив, даже щяха да имат солидна подкрепа. Хората са казали "*** глава затрива".

102

Внимавайте

преди 2 години

До 116 какво говорите. Клетвите се връщат.

101

Анонимен

преди 2 години

Как ми писна от всичките ви изяви професорчета пишманвирусулоги докторчета разбирачи кога ще се отървем от вас *** нещ..стни

100

Анонимен

преди 2 години

Цацаров беше мозъкът на мафиотската шпицкоманда, която изпълняваше мръсните поръчки на Сарая и Мамчето.Гешев беше (и все още си мисли, че е) плашилото.Докато Цацаров си траеше, Гешев разиграваше комедийни скечове из селските казани, курници и детски градини (Биберон).Докато придоби кураж и вдигна муджахедините срещу държавния глава.Big mistake. Защото това срина правителството на шефа, който легитимираше безобразията му, като същевременно му пазеше и гърба.Сега Гешев е сираче - сам срещу цялата държава. Днес посякоха и ментора му - мозъка на операцията.Идва и неговият

99

Анонимен

преди 2 години

За ужас на герберастките крадльовци Радев ще изкара и още един 3-ти мандат. Докато напълно заличи крадливата пасмина.