138

do164

преди 2 години

ти пъ си много убав

137

toti

преди 2 години

Пълен *** се оказа един комунистически пудел!!!Продължавай да се доказваш колко си *** !!!

136

Анонимен

преди 2 години

Балтов, спомням си твои думи от началото на пандемията. Цитирам по смисъл: "Няколко процента от хората не можеш да ги уплашиш с нищо...". А с какво трябваше да ни уплашиш, Балтов? А трябваше да ни уплашиш с това, че ще умрем. Паниката и страхът, внушаван в главите на хората, са твои, но не само твои, методи за справяне с пандемията. И аз не виждам с какво тези твои методи, Балтов, са по-добри от сегашните. Балтов, на манипулирано зомби пред олтара на медицинското ти величие няма да ме правиш.

135

Анонимен

преди 2 години

Уф, отвратителен си с тази маска. Дано поне се опазиш, турни си и противогаз за по-сигурно.

134

гост

преди 2 години

Според Балтов трябва да се въведе задължителна ваксинация за лекари, социални работници, учители, военни, полицаи *** , ИСКА ДА ВЗРИВИ ДЪРЖАВАТА , ИКОНОМИКАТА И Е ЯСНО КАКАВА Е ЦЕЛТА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ . МИТИНГИТЕ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В РЕВОЛЮЖИЯ . СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ .

133

Анонимен

преди 2 години

БОГ Е ЛЮБОВ ! ЛЮБОВТА МОЖЕ САМО ДА ПОБЕДИ ЗЛОТО. МУЗИКАТА Е ЛЮБОВ.КРАЛЯ Е ЖИВ ! ... https://youtube/watch?v=tTZ66l8aRlY

132

Анонимен

преди 2 години

Вируси винаги е имало. Най големият вирус е невежеството на хората и това че са СПРЯЛИ ДА СЕ РАЗВИВАТ ДУХОВНО! ковид пандемия няма. ковид пандемията е измама. план на бил гейтс за намаляване на насалението чипиране биороботи и нов световен ред не зная как не го разбрахя някои това защото много го знаят мислещи. а не вярващи н атов акоето им се показва и казва чрез внушения на страх за да ги убедят в нещо което не съществува и подложат на масов контрол и забрани.не се подченявайте на сатаните.

131

А ти какво

преди 2 години

си, Асене? Един чувал прах, който беше и продължава да бъде реквизит в банкянския театър.

130

Анонимен

преди 2 години

плана е за устойчиво управление на кризата а не за премахването и тия от Харвард много ги разбират тез разботи

129

Балтов

преди 2 години

Врьщай парите на пирогов

128

До 4

преди 2 години

Като им се молиш като някаква малка женичка няма да стане. Трябва сам да си го вземеш

127

До 4

преди 2 години

Стига си ги молил за милост, жертво. Говориш като някакъв тормозен ученик от останалите ти съученици, а не като някой, който е готов да се бори за нашата родна страна!

126

До 4

преди 2 години

Стига си им се молил като някаква малка женичка е. Мислиш, че ей така доброволно ще те оставят да си "живееш горкия мил животец" ли?

125

БЦЖ

преди 2 години

Земята си отива,хората са ненужни на тая планета.Без хора тук ще бъде много хубаво място..Хората са зло

124

Да

преди 2 години

Точно !

123

добре дойде на БКП-Д

преди 2 години

намериха си виновник..... Ха сега да се борят за народна свобода и светло бъдеще! То и настоящето не се знае а те за светло бъдеще ще ми говорят. Господ е над всичко!

122

измежду простите

преди 2 години

До КЬОРФИШЕЦИ -... намери се един по-умен!

121

големия бизнес!

преди 2 години

До зарязявайте повече - по-малко пенсионери и социални застраховки! Ха.Ха.-хааааааОстават само комунистите в пйрвите редици! Ха-ха-ха- в ***!!!!!!!!!!!!!!

120

КЬОРФИШЕЦИ

преди 2 години

ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО! ГЕНОЦИД! КЪДЕ СА ВИ АКТИВНИТЕ БОРЦИ?-БОГОВЕ!

119

стана интересно

преди 2 години

Потърсете Senator Johnson Demands Answers from DoD on Disclosure About COVID-19 Origins and Early Treatment. Излиза страницата на сенатора в сената на САЩ веднага. Ако наистина има такива документи, каквито изисква от Пентагона и DARPA, става мазало. Според информацията, по която са водени разследвания на тези институции и сенаторът им изисква документите, SARV COV 2 е създаден изкуствено химерен/кух вирус, който е трябвало като аерозол да имунизира прилепи от коронавируси. писмото е от 12.01.22