70

Ralica

преди 2 години

Чета бабишкера Аргирова, предлага отпадане на зеленият сертификат за антитела, естествено не показва никакви доводи за това. Вкараха трета игла / нарекоха я бустерна / тъй като при две падат антителата и няма никакъв ефект от т.н. ваксини. Година и половина държа антитела 300 и ненормалната бабушкера продължава да се опитва да прокара ваксиниране на подобни като мен. Това не е лекар, професор може и да се е докарала, но лекар определено не е.

69

Реалността

преди 2 години

Не е случайно, разбира се! Вече не знаят кой се води "ваксиниран" !!!

68

Анонимен

преди 2 години

Скоро ни чака съдбата на китайските провинции. Разделяй и владей.

67

кокорчо

преди 2 години

И без това е София са много народ

66

Анонимен

преди 2 години

Защо ми казвате колко са заразените и колко са починалите?

65

Трети ден

преди 2 години

не дават данни за заразени и починали игленици. Случайно или законамерно е това? Или са толкова много, че вече ги е срам да обявяват?

64

SHEFA

преди 2 години

А ваксинираните какво правят в болниците? Само ви гледам саиро.

63

Сата НАТО

преди 2 години

В началото на "пандемията" бяха официално обявени 1000 легла за интензивно лечение. Стигали сме до 750 заети в най-лошите периоди, когато даже и ваксини нямаше. Ако докторите не се "постараят", няма да се стигне до недостиг. А ако се стигне до такова положение при над 30% ваксинирани, то извинявайте...

62

Анонимен

преди 2 години

Тоя единен информационен портал трябва веднага да се хакне и изтрие!

61

Анонимен

преди 2 години

Протестът на Костя беше преброяване на бавномислещите в България. 3 автобуса хора са.

60

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден на проТЕСТ, днес на ТЕСТ.

59

Майна

преди 2 години

Стей хоум , довечера в 21 часа на терасите ,да пляскаме на медиците !

58

Биоложка

преди 2 години

Все по-зле става положението. Не знам от радиацията в Чернобил ли започна всичко ама скоро ще пръскат с електролити

57

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ме интересува какво е публикувал единния информационен портал. ако исках да знам сам щях да отида там и да проверя

56

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

До Стела - за кво я копи-пействаш навсякъде тази истерична глупост? Естествено че нормалните хора не носят дрипа на лицето си, за да ужким-предпазват другите от болест, от която не са болни! Виж, психично болните носят ритуалното парче плат дори по улицата. В парка срещам сами хора с "маска" на физиономията. Масова психоза! Особено опасна за слабите интелекти.

55

Стела

преди 2 години

Имате ли идея какво става в София?? В банките персоналът е масово без маски, по пазарите и продавачи, и клиенти- също, по магазините и куриерските офиси- кой с маска, кой- без...Никаква дистанция, калабалък навсякъде. Да няма някакви нови правила, които да съм пропуснала? Колкото по-рисковано става положението, толкова повече нашите му отпускат края..

54

ШопА

преди 2 години

Вътрешната миграция ще се засили още повече към София, защото общо взето само там има свободни интензивни легла , но все пак е хубаво да се предупредят прииждащите, че с приоритет са управляващите, техни близки и притежателите на депутатска карта.

53

Анонимен

преди 2 години

7034 - Но някъде там има интензивни легла, които никой досега не е знаел, но те са там. На хартия са там.

52

Анонимен

преди 2 години

Нашмъркано ваксърче сънува пълен локдаун :)) Нали ако се случи това правителството на Кирчо джендъра вече няма да излезнат живи от парламента,видяхте че Коцето не си поплюва..

51

ЧЕСТИТА ДЕПОПУЛАЦИЯ

преди 2 години

Поредна жертва на инжекционната депопулация - двадесет и четири годишния бразилски футболист Алекс Аполинарио. Инфаркт по време на мач. Почва да става абсурдно очевидно- но ваксизависимите стискат очи и отказват да приемат реалността.