10

Анонимен

преди 2 години

Нищо хубаво не можем да очакваме от безмозъщни безотговорни безсъвестни българи егоисти и неграмотни роми всички тези хора мислят само за собственото си удоволствие въобще не им пука за живота на другите българи.Заради хората които мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина.

9

Анонимен

преди 2 години

Не пише да има починали ваксинирани! Няма!

8

Е, па...

преди 2 години

Вече критерий ще бъдат не просто заетите легла в болниците, а заетите интензивни легла. Това означава- заетите легла, които се намират в отделенията и клиниките по анестезиология и интензивно лечение. Там, където са най-тежко болните, където имат нужда от сериозно наблюдение, или са интубирани. Само че тези легла и съответно апаратурата за тях е специфична, леглата не са много,освен това, такова лечение се провежда само и единствено от анестезиолози. Колко са тези лекари в България в момента?

7

Анонимен

преди 2 години

Седем хиляди парчета! Много бе! Няма как всички да са от революцията оня ден!

6

Хич не ми се фалете

преди 2 години

Хич не ми се фалете! Кога ще ги стигнем ваксинираните нации... по брой заразени на ден? Така им се пада на неваксинираните!

5

Димчо Дебелия

преди 2 години

Броя заразени расте, починалите намаляват. Какво значи това ? Омикрон ще стане сезонен грип.

4

Живков

преди 2 години

Скоро психиатърите ще почнат да пълнят джобовете. Скоро ще ги видим при корумпираните медии. От 5 милиона население половината вече са болни. Ама не от к 19.Алооо работодателите скоро няма да имате здрав работник. Тогава ще се видим.

3

Анонимен

преди 2 години

Всъщност "информацията" в медиите за статистиката, вируса и "ваксините", вече е 99% дезинформация. Аз станах противник на тези препарати веднага след безсмислената заповед на Кацаров за зелените сертификати. Просто бях отвратен от начина по, който се опитаха да принудят (изнудят) хората да се" ваксинират"... Фактът, че умират и голям брой ваксинирани също не оправдава натиска и глyпавите мерки на управляващите мoшеници. Абсолютни пoдлеци...

2

Анонимен

преди 2 години

Ужаса продължава, сега ще гледаме леглата колко са в болниците, ами лекари за тях като няма каква полза че легла има!? Аз легло и вкъщи си имам! Поредната глупост, а и доколкото знам от статистиката 77 процента вече са зеяти. И сега какво правим? Ще си спазваме ли плана? Явно не!

1

Вакс Ваксов

преди 2 години

само 4 починали....