50

ДДРОнег

преди 2 години

Хм, днес няма данни за ваксинирани и неваксинирани , що ?!

49

Анонимен

преди 2 години

Искам поименен списък на починалите в болниците! С ЕГН-та, години, пол и местоживеене, в коя болница са починали, кой доктор и екип ги е лекувал, какви медикаменти са им давани. Да ви видим фалшификациите! Да видим кои доктори и екипи слагат смъртоносните инжекции за да не могат да дишат хората в болниците и да се задушават. Гадове ще ви дойде времето!

48

училищата офлайн 1м.

преди 2 години

Ако имаш 80 % заети ренимационни, значи имаш огромен брой хора, които хипотетично може всеки един момент да имат нужда от такова. Това ще бъдат повече от 20% резерва.Който е измислил тази мярка не е добре с главата. Две години спират децата, а сега с по 7 хиляди измислиха това. Освен, ако не лъжат нещо.

47

ДДРОнег

преди 2 години

Днес се отчитат 5297 в болница , от които 579 в интензивни отделения . Миналия петък в болница - 4790, в интезнивни - 509 . Всеки сам може да си сметне увеличението на реално болните ! . Починалите днес са 84, миналия петък са били 72. Заразени днес - 7034, миналия петък - 5525.

46

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Само да питам - напълно неинжектираните тъмни граждани от махалите - които не спазват и никакви мерки - и които живеят доста нагъсто - измряха ли вече, или упорито продължават да доказват каква огромна измама е ковид-истерията?

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 хехе глада го преболедувахме не бери грижа

44

Анонимен

преди 2 години

Кога броя на леглата е бил критерий за действия при криза? Къде се публикува този брой, че да видим в кой етап на плана сме? Или е измислен хитър механизъм да не се прилагат мерки както повелява масата? В училищата се вихри тотален хаос, доказано болни деца идват за контролни и класни, никой не се карантитира, а РЗИ са вдигнали ръце. Да си политик значи да си отговорен, а удобен!

43

Анонимен

преди 2 години

Защо се тестаат хората изобщо? Да ги затворят тях и близките им?

42

Манипулация

преди 2 години

Трябва независима организация да прави одит на заетостта в болниците, всички знаем за болничните фалшификации за източване на касата. Отделенията са уж пълни, а вечер е пълен мрак в стаите, има ли хора вътре...

41

Анонимен

преди 2 години

За безсимптомен вирус (аз така го прекарах),експерименталка няма да сложа :)

40

Анонимен

преди 2 години

София - 2255 !!!!!

39

Мат матик

преди 2 години

Тези цифри вече нямат значение, дайте графика на заетите легла в болниците и интензивните отделения.

38

asd

преди 2 години

Защо свързвате пандемяита, сертификатите, мерките и ваксините с ЕС? Нима в Русия, Турция, Китай е нещо по -различно?

37

Свободна Зона!

преди 2 години

Да направим една Зона Свободна от Ваксини, та антиваксите да намерят спокойствие там!Белене например?

36

Берлин

преди 2 години

Нали сме заедно с мерките и правими едно и също, това е важното, да сме колективни. Немците имат една поговорка : Заедно хванат, заедно обесен.

35

ДУБРУТРУ, СЪБУДИ СЕ!

преди 2 години

ДУБРУТРУ, СЪБУДИ СЕ! Бягай за ваксинка, че стават опашки, пък студенко!

34

Дарвин

преди 2 години

Природата е жестока, но справедлива. Нищо лично, и аз съм стар.

33

Анонимен

преди 2 години

До номер 33 как не го е срам да говори така за възрастните хора в България явно неговите родители не само му дали никакво възпитание за това е станал чудовище.Всичко опира до родителско възпитание имаш ли възпитание ставаш човек нямаш ли никакво възпитание не ставаш човек а чудовище.

32

Анонимен

преди 2 години

Нали правителството е обещало на ЕС да подържа глуповата лудост. Има ли изненадани? Скоро десетки хиляди сертифицирани заразени.

31

Анонимен

преди 2 години

До номер 33 как не го е срам да говори така за възрастните хора в България явно неговите родители не само дали никакво възпитание за това е станал чудовище.Всичко опира до родителско възпитание имаш ли възпитание ставаш човек нямаш ли никакво възпитание не ставаш човек а чудовище.