110

Анонимен

преди 2 години

България: заразени 7000 - починали 84. Гърция 20 000 - 90 починали, Израел 25 000 - 3 починали.После пишете пак, че ваксините не действали!!!

109

Анонимен

преди 2 години

За последните седем дни имаме 36976 новозаразени. Напредваме и то бързо.

108

До Боц

преди 2 години

Напротив, предпазват от тежк опротичане смърт

107

Анонимен

преди 2 години

Едни мои братовчеди се заразиха целите фамилии през ноември 2020 година. Двама починаха, пет го изкараха много тежко и още не могат да се възстановят напълно, а останалите по-леко. Всички те се ваксинираха миналата година и се молят на бог да не ги повтори. Реално от миналата година познавам само трима неваксинирани, които се разболяха през март 2021, а останалите всички се ваксинираха през март, април и май 2021 и няма повече заразени.

106

Боц

преди 2 години

Спрете да се бодете като обезумели ! Ваксините отслабват жестоко имунната система и ставате лесна плячка за други, не по малко опасни болести ! Освен това вече се разбра, че ваксините не предпазват от заразата ! Не се превръщайте в опитни мишки на алчните и корумпирани фармацефтичтни компании.

105

Анонимен

преди 2 години

Имаме 2 милиона ваксинирани в България и 2,5 милиона ваксинирани в чужбина. Остана ли още някой неваксиниран освен децата и онези е гетата?

104

Венци Ефтимов

преди 2 години

До #121. Аз го карах кромида декември 2020, без температура, имах малко кашлица и назален секрет за 3-4 дена, 10 дена нямах обоняние. Имаще и задъхване, ако започна някакви аеробни натоварвания, но с анаеробните нямах проблем, веднага като отвориха фитнесите си възстанових трнировките, всичко си беше нормално с щангите. Не съм се бучил(твърдо нямам и намерение) но смятам, че обстоятелството , че хвърлих цигарите беше от съществено значение, да не усетя напрактика болестта.

103

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните *** най-много мразят фактите, защото винаги оборват техните илюзии.

102

Реалист

преди 2 години

Неваксинираните полагат огромни усилия България да настигне и надмине Перу по брой на починалите на човек от населението, но ваксинираните ги провалят - стават все повече и не щат да мpат.

101

иво

преди 2 години

и..коментара ми изчезна..странно

100

До моята история

преди 2 години

И какво общо има ваксинирането за Ковид-19 с преболедуването от нещо различно от Ковид-19?

99

Венци Ефтимов

преди 2 години

Спрях да пуша преди няколко години и спрях да боледувам - ей така, като с магическа пръчка. Не се шегувам - стажа ми на пушач беше над 20 години и през това време не можех да пия нищо студено, дори през лятото - от 2 глътки студена бира сливиците ми се възпаляваха ужасно и след това проблема слизаше и към дробовете. Всичко изчезна на секундата, като хвърлих цигарите - и при сибирски студове мога да се наливам със студени напитки и поражения нямам.

98

Анонимен

преди 2 години

Защо така моите познати преболедували вируса преди повече от година, през ноември 2020, все още немогат да се оправят?

97

Анонимен

преди 2 години

Защо така моите познати преболедували вируса преди повече от година, през ноември 2029, все още немогат да се оправят?

96

До 115

преди 2 години

Твоята история мирише отвсякъде. Сега циркулират няколко вируса различни от коронавируса. Без тест в лаборатория не можеш да твърдиш, че си прекарал Ковид-19.

95

Анонимен

преди 2 години

Убедително водим в Европа по починали на човек от населението. За последните седем дни имаме 547 починали, което е средно по 78 на ден.

94

анонимен

преди 2 години

до 101.А колко от прекаралите вируса ще са с трайни увреждания.

93

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните *** са си сложили три маски и една отзад, и с три катинара в мазето. Мислят си, че ще живеят с орлите.

92

Статистика

преди 2 години

Извън тъмночервената зона останаха само областите Добрич, Кърджали, Разград, Търговище и Шумен. Най-тъмночереено е в област Благоевград.

91

Хахаха

преди 2 години

За тези които не са разбрали нещо тук си има дежурни т.... и на всеки час докладват стъкмистиката(статистиката)! Вервайте им!