53

И каква

преди 2 години

е целта на тази статия по точно? Може да е така, ама може и да не е така. Аха, да ни накарате да се вакснем по 5 пьти за по сигурно, понеже еди кой си професор гледал на боб как точно ще се развива вируса.

52

Анонимен

преди 2 години

В целият Китай ограничения и зелени сертификати няма. Ограничават се само огнищата и то за кратко време.Ако всички бяха постъпили като Китай, вирусът щеше да изчезне след 6 месеца. А ние демократично и спазвайки правата на човека, го влачим 2 години вече. Направо гениално!

51

Анонимен

преди 2 години

Нерде инфлуенца(респираторен вирус) нерде Ебола(предяваща се само при контякт с телесни течности) нерде Ковид(респираторен вирус)

50

Анонимен

преди 2 години

Умниците от възраждане не мислят така. Те нали са много учени и знаят всичко. Добре, че все пак има и умни хора въпреки опросточаването от 30 г. на нацията.

49

Анонимен

преди 2 години

Ковид не е никаква настинка. Това е системен васкулит -възпаление на кръвоносните съдове. Няма известна "настинка " до сега, която да води до такива каскадни реакции в имунния отговор, че в крайна сметка да тромбозира почти цялото тяло. Не се самозаблуждавайте. Ваксинирайте се за да намалите риска.

48

До киру конскоглавия

преди 2 години

Кире, цял ден четох коментари и да си призная един не прочетох в твоя защита. Ще бъдеш бит с камъни от народа !

47

Анонимен

преди 2 години

Вирусът трепе старците над 20 години, а ние младите си живеем живота.,

46

Чуден свят

преди 2 години

Ваксърите чакат антиваксърите да измират от вируса. Антиваксърите чакат ваксърите да измират от ваксините. А спекулантите от фондовете-трилионери, намислили да ни вкарат волю-неволю в нов феодализъм и ползващи "пландемията" като удобно средство за това, гледат сеир. И всички вкупом сме от биологичен вид, който скромно се е нарекъл сам Хомо Сапиенс Сапиенс, демек Човек Разумен, ама мно-о-ого Разумен. Май това е най-смешният виц в цялата ни история.

45

(-_-)

преди 2 години

Няма значение дали си на 40 - 50 или 90,въпросът е да си здрав, а у нас хората над 60 са масово болни, много от тях дори не го осъзнават.. И практически всеки вирус е заплаха за хора във влошено здраве. Ковид е някаква неприятна форма на настинка и нищо повече, а пфайзер и подобни са търговци и туй то.

44

До 63

преди 2 години

Уж на български говориш пък български не разбираш. По-мек ли е Омикрона спрямо Делтата?

43

(-_-)

преди 2 години

На какво ли не са готови хората за парички.. Сещам се за ония стари американски реклами на цигари - на плаката усмихнат лекар със слушалки през рамо, отворена кутия отворени цигари на масата и благо си пуши, а отдолу голям надпис "Все повече лекари пушат Лъки Страйк".. Днес е същото!

42

Анонимен

преди 2 години

Всяко подценяване на ковид от хора над 45 -50 г. е неуместно, особено ако имат хронични заболявания и повече килограми. Децата и младите няма от какво да се плашат, ще им мине като настинка. Възрастните около 60 г. и отгоре не трябва да се помайват и да се ваксинират, ако още не са го направили.

41

До 55

преди 2 години

Продължавам да повтарям, сравнявам РЮА преди Омикрона с РЮА след Омикрона. Не мога да разбер, луд ли си или на луд се правиш? Станал ли е по-мек Омикрона или не? То всъщност на какво се надяваш - имам чувството, че свиркаш пандемията да продължи още 10 години. Вместо да се радваш, ти от 10 кладенеца вода ми носиш как в РЮА са се разминали, но ние ще измрем като пилци. Та по-мек ли е или не Омикрона?

40

Анонимен

преди 2 години

Петър Дънов казва ,един човек може да е болен от няколко болести и да премине през тях и пак да оздравее.Може да е здрав и пак да го вземат отгоре, ако му е дошло времето.Всеки умира когато му е времето нито минута по- рано нито по-късно.Всеки си избира живота но когато на душата и се случи да напусне преждевременно земния си живот има кой да я успокои горе.Земните неща се движат отгоре за развитието на душите.Ако човек си е избрал да умре от вирус няма да е от катастрофа с вертолет от старост.

39

Анонимен

преди 2 години

Какво ще кажете за идеята, че Sars-CoV-2 може да стане ендемичен? Политиците са склонни да използват това като заместител, за да продължим живота си и да забравим, че COVID-19 съществува Ами аз не съм политик, но адски ми писма от тоя к.о.ви.д и от някакви изчаткани учени, дето искат тая простотия да продължи, за да са важни. И да, има го, и хората умират от него, ама те и от рак умират, и от инфаркт, и какво, да треперим от сутринта, че може евентуално от нещо да умрем и да спрем да живеем.

38

Анонимен

преди 2 години

Тоя сравнява кон с кокошка, ама като падат пари за изслидвания така ще е

37

ПроСоТо

преди 2 години

Ся и жъ съ обърна къмто Човяците :..-Мои братя и сестри,нима не разбрахте,че всичката тая ДАНДАНИЯ около "коковида" и неговите " НЕПРЕКЪСНАТИ МУТАЦИИ " е само "ПОДГРЯВКА" за това,което са ви подготвили?...Не усещате ли,че с тая вече двугодишна АГРЕСИЯ вие вече ОМЕКНАХТЕ ?..И сте готови за СЛЕДВАЩОТО "ястие"..А то ще бъде много,ама много по-ГОРЧИВО,защото вече ви привикнаха към горчилките..

36

Анонимен

преди 2 години

Всеки може да се разболее от някакъв вирус и може да не се разболее. Ако имаш слаба имунна система и от настинка можеш да умреш физически. Човек като знае че смърт няма че умира само тялото му че има много животи че като празнуват Коледа не е физическо празник за ядене а за Духа и Спасението на душите. ПО ГОЛЯМ ВИРУС ОТ НЕВЕЖЕСТВОТО НА ХОРАТА И ДУХОВНОТО ИМ НЕРАЗВИВАНЕ, НЯМА!

35

Анонимен

преди 2 години

Даааа, учените били скептични за лекотата на омикрона, но пък намалят карантината и всички ходят където си искат, егати кефа. Но иначе е важно какво мислят учените...

34

До 45

преди 2 години

Прочети пак назад. Говореше се дали Омикрона е по-мек. Дадох за пример РЮА, защото през тях мина цялата вълна и почти приключи и защото не са с особено голям % ваксинирани. Т.е. не е от ваксината а просто вируса е станал по-мек. Ти по-млади са, та по-млади. Ми ОК. Но вируса няма нищо общо с Делтата, това е