73

Анонимен

преди 2 години

Какви учени какви 5 лева бе, американският конгрес се тресе от скандал, тъй като изтекаха секретни документи как са допуснали създаването на вируса като биологично оръжие и как се опитват по всякакъв начин да потулят нещата... учени от толкова учени недоучили сме на този хал...

72

Анонимен

преди 2 години

Във ваксините има женски хормони, гоч яа нуубс

71

хммм

преди 2 години

"Царя има прекрасни дрехи, от страхотна материя, цветовете са невероятни!" Жигосаните отново се опитват да ни накарат да вярваме в нещо в което и те не вярват вече. Отивайте да се ваксинирате и вие, да не сме само ние! В Германия искат бустерните дози да се дават на през 4 месеца-3 пъти годишно, за да няма разпространение на нови варианти. Ще се гласува следващата седмица така че запрягайте ръкави и с насилствени усмивки се предайте на науката, оставете нас баламите да вярваме в конспирации :))

70

Фют

преди 2 години

Като знам какво чете тъпуто Нелчи " Дойче зеле" ,и то преведо първо от някой друг и ми става едно научно ала Просто Киро пропагандата с 40мил. от моите пари.Да се задави дано.

69

Аксиом

преди 2 години

НедоУйчените се превърнаха в слугинаж, продадоха се за зелена *** хартия. Сега са бизнесмени, псевдочовеци, живи-умрели. Време е за истината и реални, работещи мерки, стига печелбарство и егоизъм...Моля Ви, Бе, ***

68

Анонимен

преди 2 години

Вирус няма вече три години почти нито съм го срещал нито познавам умрял от него познавам умрели вяквинирани обаче

67

Анонимен

преди 2 години

Хаха смъртността от Ебола достига над 95% в зависимост от Зоната на разпространение

66

Анонимен

преди 2 години

Неваксиниран е вече смъpтен акт.

65

Право в целта

преди 2 години

Всички ковид зомбита страдат от стокхолмския синдром, т. е. привързали са се към похитителите си.

64

Анонимен

преди 2 години

Това ще продължи десетилетия, помнете ми думата! Извергите от Давос отдавна са го решили! Нарича се нов световен ред!

63

Анонимен

преди 2 години

До 85. Ебола се изкарал като грип? Браво. Ама там дали не си бил ваксиниран с истинска ваксина, дето пази за разлика от ковид бъркоча, или дали изобщо си сигурен за болестта? Смъртността й е 90%, т.е. 9 от 10 заразени умират. Предава се с пипане на заразен и е спряна, като са научили местните да не спазват обичая да прегръщат и целуват умрелия. Ако и бубонна чума си изкарал, те признавам.

62

Herr Muller

преди 2 години

Така е било и така ще бъде. Световният жiд ще произвежда Ковид варианти в изобилие, докато един жив антиваксър не остане на планетата. За чипираните е бъдещето на Земята, а за антиваксърите - заминаване в отвъдната реалност на небитието и друг пространствено-временен кънтинуум.

61

До 75

преди 2 години

Ти на китайците само им гледай сеира. Ще си съсипят икономиката, затваряйки град след град, а Омикрона си върви и това е.

60

Анонимен

преди 2 години

Да неси карал малария или западно нилска треска до 83

59

До 71

преди 2 години

И все пак уточнявай за кои възрасти говориш. Защото последните научни проучвания показват следното:0-19 - 0.0013%; 20-29 - 0.0088%; 30-39 - 0.021%; 40- 49 - 0.042%; 50-59 - 0.14%; 60-69 - 0.65%; 70+ (старчески дом) - 2.9%; 70+ (всички) - 4.9%;Това са данни за неваксинирани и без Омикрон. Ако не вярваш и искаш да си провериш потърси "Infection fatality rate of COVID-19 in community-dwelling populations with emphasis on the elderly: An overview"

58

Анонимен

преди 2 години

Поне СЗО и ЕМА днес са на едно мнение, че има проблем с ваксините. ЕМА- бустерите може да отслабят имунната система толкова начесто слагани. СЗО- нужни са ваксини не само за един щам, да пазят от заразяване и да траят повече време. СЗО направо в език като този на докладите за проблеми в правосъдие и т.н. на ЕС каза, че ваксините за ковид в момента не струват и трябват нови вече да действат като ваксини. И при условие, че е трета фаза изпитания, може да е заплаха за отказ на разрешително нататък.

57

ПРОЧЕТЕТЕ

преди 2 години

от сайта-НЕПОЗНАТО-БЕЛЕГА НА ЗВЯРА ЩЕ НИ ГО ПОСТАВЯТ С ...ВАКСИНИТЕ-написана 2010 г.Става ясно;че препаратите са измислени от около 20 г и са експериментирани върху военните в Ирак.

56

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниран е вече диагноза.

55

Мунчо

преди 2 години

Учете се от африка трябва да ви бъде ешалон за подражание там няма вирус.

54

Данке съР

преди 2 години

Меки и леки ще са само нашите след години като одъртеем, а техните винаги ще са твърди и натопорчени, готови да ни го сложат.За това на следващия протест тройно повече хора и на първите редици само мъжете.Ако ли не, е така ще е до края.