13

Волтрон

преди 2 години

Ще защите вселената от всеки Омикрон, Протон, Мефагон или Силикон!

12

Анонимен

преди 2 години

Да ви таковам в учените! Ся да ви кажа аз нещо без да съм учен. Изкарах ковида началото на лятото. Тогава беше на мода английския щам. От тогава не само, че не се пазя а умишлено съм влизал в контакт с ковидясали и не ме хваща. Извода: който го е изкарал има 100% имунитет срещу цялата гръцка азбука! Да ви с***ра на ваксините и в устите с вашите пропаганди платени 0трепки долни!

11

Анонимен

преди 2 години

Южна Африка говори друго яче, аз също нямам проблеми да чкна на дърво.

10

АнонимеН

преди 2 години

ДЕЛТАКРОТОН ЩЕ ОБОРИ ТОВА ТВЪРДЕНИЕ!

9

Ученик

преди 2 години

Колко точно са учени учените и кой ги е учил? Ваксинирани ли са ис колко дози. Моля да се приложат снимки с дата час и ЕГН!

8

Анонимен

преди 2 години

Знаех си, че няма дасе въздържите.Този вирус от коя партия е?

7

Бизнес-за-милиарди

преди 2 години

Не бе, сериозно - вие наистина ли повярвахте че ще ни оставят на мира? Я се обърнете с гръб към екрана, наведете глава и хууубаво помислете - ако сто процента от населението на планетата е преболедувало по два пъти и е двойно ваксинирано плйс два бустера - дали ще приключим, или-о-нещастие - ще дойде нов вариант от Еквадор с 93 мутации, който заобикаля естествения и ваксинния имунитет? Хубаво си помислете, въпреки че и преди да го направите, знаете вече отговора.

6

смях

преди 2 години

Малиииии Конспирацията се оказа вярна ОНТОВО.

5

Така ли ?

преди 2 години

Ах, каква изненада! Това не са ли същите учени, които ни промиваха, че ваксините са ефективни и при 70% ваксинирани се връщаме към нормалното? То и Холандия с над 80% боцнати + Супер зелевият сертификат, но пак ги затварят......

4

дедо Ташунко

преди 2 години

писна ми!

3

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

Добрата новина е, че това става по-малко вероятно, колкото повече от световното население е ваксинирано защото колкото по-малко хора са заразени, толкова по-малко са шансовете вирусът да се развие. Лошата новина е, че всички държави с голям процент инжектирани, в последните месеци отбелязват абсолютни рекорди по новозаразени. Понеже както всички знаем от една цяла година, докато медиите упорито се преструват че не съществува -инжектираните с не-ваксини могат да се заразяват и да разнасят вируса

2

Анонимен

преди 2 години

Олеле, оплаших се тъкмо преди лягане и пак ще сънувам кашмари с тоя вирос.

1

Анонимен

преди 2 години

Вярно е, на мен ми омекна!