93

М даа...

преди 2 години

"..а в Чили вече поставяли четвърта доза ваксина срещу COVID-19" ?!

92

Анонимен

преди 2 години

Mани ги тия учени интересува ме какво мислят математиците и учителката ми по география.

91

Само вярата

преди 2 години

в Бога, и пребъдването в Духа му е изхода от Ковид-84, пардон Ковид-19 пандемията. Ако този вирус се задържи по-дълго, забравете за права и свободи. Но Бог е узнал всичко това още преди създаването на света.

90

Зелен Демократ

преди 2 години

В никакъв случай няма да допуснем да става мек, знаем хиляди начини да го държим ТВЪРД, професионалисти сме!

89

ОК

преди 2 години

Само не разбирам защо антиваксарите дават за пример Израел като "довот", че ваксините не работят. Никой не казва, че ваксините предпазват на 100% от заразяване, казват, че в повечето случаи предпазват от тежко развитие на инфекцията. Ако погледнете смъртността в Израел на толкова заразени и тази в България например, би трябвало да ви стане ясно, че това е и факт. Без значение дали сме *** или не, факт е, че към момента сме на второ място по смъртно на глава от населението.

88

Анонимен

преди 2 години

Партидите от експерименталните препарати се различават и при някои има по-голяма токсичност. Тези партиди могат да бъдат насочвани към определена държава. Баш биооръжие са го измислили.

87

Сега

преди 2 години

това я е така, я не е, но вие се ваксайте всеки месец за по сигурно. Пьк ако е по лек варианта, няма страшно, евентуално ваксата ще пази и от грип. Така мислим евентуално, а времето ще покаже.

86

Анонимен

преди 2 години

До *** простака (118) Имаш много поздрави от БИВШИЯ шеф на ЕП. Онзи дето го изнесоха напред с краката. Чака те в отвъдното. Приятно пътуванИ !

85

Анонимен

преди 2 години

До Вируслав- Или да се обърнат пак към Китайската Комунистическа Партия да направи нещо. То само с молитви и стискане на палци не става.

84

Вируслав

преди 2 години

"Учените са скептични, че COVID-19 става по-мек и лек. Все още има шанс да еволюира в по-смъртоносен вирус"......И от кои учени са тия? От тия "добрите" ли? Ами да стискат палци и да правят магии и заклинания та шанса за който говорят, да им се усмихне и да не секне далаверата.

83

Анонимен

преди 2 години

Не знам учЕнитЕ дали са скептични или не и НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА защото са пълен въздух под налягане !!!Погледнете какво става в напълно ваксан Израел!!! Онзи ден 31 хил а вчера 47 хиляди !!!Вируса буквално ги ПОМЕТЕ !!

82

Анонимен

преди 2 години

Ако някой почине след като си инжектира експерименталната течност този който носи отговорност е починалия. Та починалия след като почине може да си търси тогава правата ама в отвъдното. За такива зверски експерименти по населението не трибунал ами разстрел заслужават тия психопати. Ще ми говорят бременните да се били включвали в експеримента. Тия психопати искат майките да си жертват децата. Какво правим когато една майка загуби бебето и стане стерилна?

81

Фейк Нюз

преди 2 години

Абсолютно Фалшива Новина, защото Омикрон не може вече да заразява дробовете, заради мутирали си спайк в резултат, на което е С0полива Хрема, това е Наука, другото е Лъжа за Власт и Много Пари за тестове и ваксини за безсмислени неща!!

80

Анонимен

преди 2 години

Въртят , сучат - все масова ваксинация им в устата. С нетърпение чакам момента в който ще ме задължат да се самоубия с тия отрови. Търпеливо ще ги изчакам в дома си с топор в едната ръка и щанга в другата.

79

Анонимен

преди 2 години

"Учените са скептични, че COVID-19 става по-мек и лек"...................Искахте да кажете лицата наети от фармацевтичните компании, които се представят за учени. Като "учените" купени от петролните компании, които са отричали вредата от оловото в бензина преди да забранят оловния бензин.

78

Анонимен

преди 2 години

За пореден път се уверявам, че тази медия е инструмент за психологическа и информационна война или операции!

77

Анонимен

преди 2 години

Нашите африкански братя разбиха на пух и прах гмо вирусчето, което с такова старание създадоха в ухан, за да ни прочутата измислените ваксини. Сега се чудят как да се върнат в играта като сравняват респираторен вирус с ебола. Е сорка батенца от елита, Природата ви го много здраво точно в родината на хомо сапиенс - Африка! Сега измислените ваксини може да си ги заврете, защото скоро всичко ще видят че царя е гол!

76

мика

преди 2 години

Франсетата се усетиха след третата насилствена доза, в Германия още след втората, италианците още след първата се вдигнаха. В Америка се чува за четвърта и хората излязоха на демонстации тази седмица. В България ще се усетят след 60-тата. Даже някои още ще са на мнение че всички останали не са прави и само те са. Те някъде много дълбоко в душите си усещат че нещо не е наред, но няма такова нещо като българския инат, от това идва и лафа пр ост ама упорит!

75

Историк

преди 2 години

Това тука вече е чиста и този път даже нескопосана пропаганда. За испанския грип говоря. Като човек заинтересован в историята искам да ви споделя защо вирусът е станал по-зле с времето. Защото по-тежкият вариант се разпространява именно повече заради Световната война, която се води междувременно. Тези които карат грипа като настинка си остават в окопите, а тези, които го карат наистина тежко, са занесени до военните болници, откъде заразяват и цивилното население с по-тежкия вариант. НАГЛО!

74

Анонимен

преди 2 години

Продажните учени дето нямат капка морал не ме интересува какво казват. Те искат да правят експерименти по хората като ни убеждават че е на наша отговорност. Карат ни насила да поемем отговорност, това е пълен абсурд.