74

ДДРОнег

преди 2 години

Още утре ще има рекорди, нали е вторник :)

73

ха ха

преди 2 години

Рекорди на положителни тестове на хора без симптоми !

72

Анонимен

преди 2 години

В Белорусия изпозлват четирите руски ваксини и китайската. Над 50% ваксинирани, без никакви сертификати и без никакъв натиск, нито мерки, нито локдаун. Броят на заразените и смъртните случаи е десетки пъти по нисък на глава от населението отколкото другите в Европа които са на 80% инжектирани със западните експериментални течности като Pfizer, AstraZeneca и Jennsen.В Белорусия изпозлват четирите руски ваксини и китайската.

71

И не само:

преди 2 години

Аз заставам и на страната на моята месторабота и на културно артистичното си родословно дърво - Твърдейки че местоработата ми е жертва на системен тормоз, отказани проекти, отказано финансиране с цел да бъде заличена, изтъркана от картата имайки предвид един от основателите на това училище Петър Къчев - който е един от хората написали "Рисуването в средните художествени училища" и единствен български сюрреалист за периода 1945-1990 - смятам, че това училище след този тормоз трябва да е към МК

70

Анонимен

преди 2 години

Докато цял свят се занимава с тоя вирус,цените литнаха яко нагоре.Занимавайте се с вирус,джобовете ви изтъняват!

69

Шах

преди 2 години

Аз не ги чакам .Няма достатъчно ваксинирани .

68

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев става за комик. Мисля, че в Холивуд или поне в Боливуд би направил страхотна кариера

67

След което:

преди 2 години

Аз доказвам - че нищо от техните твърдения не е вярно и има тежки процесуални пропуски на следствието, съда, медицинската експертиза. И сега кво правим - аз заставам и си искам парите за всичките закононарушения срещу мен, включително и за незаконните конкурси, за отказаните ми стипендии, за отказите ми да бъда повишен като всички останали в моята професия в размер на 80000 BGN - български лева - и това е по НПК и по кодекса на Съдия изпълнител!

66

Бай Шиле

преди 2 години

Я си ***

65

Анонимен

преди 2 години

Бай Шиле не разбра,че вирусът няма как да бъде спрян и е по-добре да премине през всички.Никакви мерки не трябват,а просто всички да се заразят,за да няма в кого да се премести тоя вирус.

64

Анонимен

преди 2 години

Пак са пуснали дедото-плашило. Скрий се пенс!

63

Анонимен

преди 2 години

Натискът и принудите са за пари, но парите ще си ги приберат лично Ковид политикани и Менгеле докторЯта, няма да са в бюджета. Губещи са всички българи и най-вече ваксинираните, защото здравословните им проблеми ще стават много в бъдеще заради токсичните инжекции.

62

Аз знам:

преди 2 години

За поне десет случая и съм бил свидетел на поне 8 - и няма на кой да се оплачеш и няма кой да ти повярва особено когато корумпирана партия, корумпиран съдия, корумпиран прокурор, корумпиран психиатър, корумпиран следовател са направили една интересна комбинация - едните ме топят за хазарт и ме снасят на Сакскобургите, че съм завел дела в Страсбург - естествено че ще ги заведа - виждат се три явни нарушения. Отравят ми живота, превръщат местоработата ми в публичен дом, пишат ме луд самоубиец!

61

Анонимен

преди 2 години

Имате ли идея какво става в София?? В банките персоналът е масово без маски, по пазарите и продавачи, и клиенти- също, по магазините и куриерските офиси- кой с маска, кой- без...Никаква дистанция, калабалък навсякъде. Да няма някакви нови правила, които да съм пропуснала? Колкото по-рисковано става положението, толкова повече нашите му отпускат края..

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 Очевидно действат. Въпросът е защо не ни казаха как действат.

59

Значи

преди 2 години

Има много начини - посредством структурите, секти, мафия, религия под негов контрол той е убивал и те са убивали поръчково неудобни хора ... и с отнемането на момичетата на момчетата от такива структури - има страшно много случай на убити млади български мъже през 90те че и до наши дни. Не оставящи поколение и получаваща се загуба на y-хромозомни мутации. Това е научно казано. Ненаучно - геноцит!

58

Анонимен

преди 2 години

Тоя ако не му пускат ''умнотиите'' в медиите ще почине от яд.Даже си вярва!

57

Анонимен

преди 2 години

Широко признато и научно доказано е, че децата играят основна роля при разпространението на грип и ковид в обществото и са основният портал, през който вирусът влиза в домакинството. Ваксинацията на деца ще окаже положително въздействие върху ограничаване на разпространението. Ограниченият достъп и дезинформацията относно ваксинирането е и причината за над 30 000 починали от ковид у нас. В други държави вече ваксинират и по аптеките.

56

Анонимен

преди 2 години

Яко ша се мре, вчера минаха да раздават чували- казаха че камионът ще минава вторник и четвъртък.

55

Стигаме до факта

преди 2 години

Че може много да отричат Теорията на еволюцията на Дарвин , но тя е факт - малки мутации през времето - милиони, милиарди години са създали огромно биоразнообразие - естествено без намеса от социоикономически фактори и че това биоразнообразие важи не само за всички видове и подвидове, но и за вида хоминидис сапиенс сапиенс - където всъщност от мъжка гледна точка е имало 500 подвида вече са 496, а след време ще са 495, които ще са видели сметката на този подвид убил 4 други вида!