134

Анонимен

преди 2 години

Въртят сучат пак заплашват децата ... аман! Оставети ги на мира поне тях!

133

Богдан

преди 2 години

Ваксините предпазват от вируса. Но ваксинираните са приносители на вируса. Как така приносителите на вируса имат достъп до МОЛовете а здравите нямат. Някой може ли да го обясни?

132

до Кантарджиев

преди 2 години

Ех алкохолик изтрещял. Ти няма ли да скриеш пияната мутра гадна бе доносник отвратителен.

131

Анонимен

преди 2 години

Много се съмнявам да има чувствително намаление на "Ковид" смъртността в България: всеки, който може да бъде записан като Ковид, ще бъде Ковид. Затова и в последните дни смъртността изведнъж пак тръгна нагоре, нищо че се оказа, че Омокуууф още не е доминиращ. А да се направи обективен анализ защо добавената смъртност е висока... ами, чакайте го, след 20 години. До тогава ненабодените все ще са виновни.

130

Мечо Пух

преди 2 години

Колкото повече - толкова повече.Броя на ваксинираните расте - броя на заразените расте.С тая статистика на ден, ще изкарате, че в България е 50 милиона бе.Аре пускайте новата версия на вируса, че опразнят ли се болниците ше секне парата.Май се връщат като шамар лъжите.

129

Върбан

преди 2 години

Едни ги чакат рекордите, други ги поръчват, други ги фабрикуват, а някои ги прогнозират, като си говорят с тези които ги фабрикуват.

128

Анонимен

преди 2 години

Реч на кръгъл ЕдЕот. Да брат всички знаем, че по време на грипна епидемия броя разболели се увеличава първо слабо, после рязко в продължение на около 3 седмици и към края на третата седмица почва да отшумява. Сега сме в седмица 2. Сега се очаква рязкото увеличение, брао можеш да четеш статистика от 60г насам. Сега ще кажеш ли най-сетне да вземем да спрем да харчим пари за ваксини, които никой не ползва и да купим антивирусни лекарства, за да третираме болните ПРАВИЛНО поне веднъж за тая пандемия

127

гост

преди 2 години

ДУХАЙ СУПАЛАКА БЕ САТАНИСТ . ПРЕКАЛИХТЕ ВЕЧЕ С ЛЪЖИТЕ . УВЕЛИЧАВАТЕ И НАМАЛЯВАТЕ ПРОЦЕНТИТЕ ЗА ЗАРАЗЯВАНЕ , ЗАЩОТО ВСИЧКИ ДАННИ , БОЛНИЦИ , МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТРОВЕ СЪБИРАТ ДАННИТЕ , КОИТО СЕ ИЗОПАЧАВАТ . ВАКСИНИРАНИТЕ СЕ ЗАРАЗЯВАТ ЗАРАДИ БУЛАМАЧИТЕ , КОИТО ОСТАВАТ В ТЯЛОТО ЗАВИНАГИ . ПРОМЯНА НА ДНК И ИМУННАТА СИСТЕМА СРИВАТ В ДАДЕН МОМЕНТ ИМУННАТА И КРАЙ , ЗАРАЗЯВАНЕТО Е ФАКТ .

126

Днес

преди 2 години

Днес в понеделник отново няма мерки. Децата ни отново са на училище. Г-жо Министър на здравеопазването, децата имат право на безопасна среда на обучение! Може би няма мерки в училищата и защота госпожата няма деца в училищна възраст - да станат по тъмно за тестване,да стоят седем часа с маски, да се разболеят и после да няма лекар, който да ги прегледа. Поне някой да се сети да се намали продължителността на часовете.

125

Пинокиоооо

преди 2 години

вземи се се стиковайте с бившия ти началник, единия вика 92 процента тоя 75 процента а евреите вече 4 бустернс бият кой лъжете незнам ............

124

555

преди 2 години

Едно интервю за пандемията на световноизвестен лекар лекувал Доналд Тръмп . Трият линкове затова напишете на гугал:- едно интервю задължително за гледане.

123

няма да го изкарат

преди 2 години

всички.Ковид 19 е зооноза.А както пише в старите учебници 80% от популацията е генетично резистентна към зоонози.

122

Гаранция-

преди 2 години

Франция.Само гаргите може да уплаши вече мустакатия.

121

Анонимен

преди 2 години

Просто не е истина аз от две години обикалям навсякъде ,професията ми е такава ,вра се по пазари ,магазини ,хипермаркети по цял ден обикалям като развинтена с..в..ня ,нямам маска ,кодове ,сертификати и се пъхам по тълпите от хора и ни вирус ни нищо .Не съм и никога няма да се ваксинирам.Абе това е най-голямата мошенгия за последните 100 000 години!

120

Пенсионер

преди 2 години

Този НЕ ГО ли пенсионираха? Не го ли настаниха вече в старчески дом? Луд умора не знае дори и на дърти години дядовци мечтаят за 16 годишни булки. Изкуфяла работа.

119

Анонимен

преди 2 години

понеделник Бай Шиле вторник Кунчо ако видите Симидчийката с мустака значи е сряда

118

Анонимен

преди 2 години

Не е важно той какво казва,също така не е важно и вие какво казвате и аз какво ще напиша.Вирусите не ги интересува.Те се интересуват да преживеят и ние сме им нужни.Какво ще се случи ще видим и ше ни стане ясно.След като мине месец два ще разберем.

117

Анонимен

преди 2 години

Стига плаши. Не разбрахте ли, че с ваксина или без, всички трябва да го изкарат рано или късно. А и ваксините изобщо не намаляват разпространението му.------ Всички ще го изкарат, така е. Някои ваксинирани и тренирани за борба с вируса, други неваксинирани и по гол зaдник.

116

Анонимен

преди 2 години

Както още от начабото казаха истинските експерти, подобна пандемия трае около две години. Сега наред е международният трибунал и присъди за престъпления срещу човечеството.

115

Анонимен

преди 2 години

До Нася Антиваксърите са ясни. Няма как да не говорят, защото с мълчание се стига до "emmerder" на Макрон- сертификати, ограничения за излизане и работа, задължителна ваксинация, концлагери(Австралия) и т.н. Без тръбене и постоянна борба просто ще минат всички простотии. Ваксърите, обаче, са странни- хем са "защитени", хем постоянно реват с пълно гърло.