114

Анонимен

преди 2 години

допълнение към 131 Да попитам само какво по-голямо доказателство от това, че зелените сертификати нямат грам медицинска логика и са вредни, ако с тях броят заразени ваксинирани е по-висок от този на неваксинираните и явно само създават фалшиво усещане за безопасност и среда с неконтролирани преносители на вируса? Ако целта на сертификата и ваксината е пазене на хората, то определено се получава точно обратното на нея. И данните на страни като УК нашите експерти да не се правят, че не ги знаят...

113

Нася

преди 2 години

Ваксъри фанатици и анти ваксъри!!! Няма никаква раэлика, форумни капацитети - които висят цял ден в сайта и броят эараэените и починалите хора от ковид!!! Фройд сигурно има логично обяснение эа състоянието ви!!!

112

Анонимен

преди 2 години

Начи щял да стане ендемичен вече от пролетта или грантовете са дотогава.....

111

МАНгърката

преди 2 години

И кво, преди 2 години се подиграваха на Мангърката, че трябвало да придобием стаден имунитет, а днес за ваксините говорат точно това - "ваксината не работи, ако не са ваксинирани всички" егати ваксината. Ваксината против Шарка не бачка така. Там ако си ваксан, нема как да те хване шарката, ако ще да правиш оргия с болни от шарка.

110

Анонимен

преди 2 години

Че ще мине, ще мине. В УК отбелязват за последните месеци(отчетите им са на по 4 седмици) по 5000 на 100000 минати, което значи за 10-15 седмици да минат всички. Но за ваксините може да се спори. Тук трият линкове, а и няма място, та само ще пусна данни за една група от официалната справка на УК за седмици 50-52. На 100000 нормализирано(т.е. спрямо броя такива в държавата) заразени ваксинирани 40-49 5393.8:100000,неваксинирани 2147.2:100000. Ваксинираните се заразяват НАД ДВА ПЪТИ повече!

109

Анонимен

преди 2 години

Супер! По-бързо да минава през всички, че да си създадат естествен имунитет.

108

Анонимен

преди 2 години

Бай Шиле беееегай беее!

107

Акция Респект

преди 2 години

Този не ме плаши изобщо, но виж Бацелова... она като се замръщи и не мога да заспя 12 часа от страх.

106

Сержанта

преди 2 години

Това мустакато Ченгге като какъв се изказва, той ли е отговорника за България по отношение на пЛандемията?

105

Щаб

преди 2 години

Тия от щаба трябва да питат Кунчо къде ходи на грууминг, защото на всите мустаците са им жълти. Гаси.

104

Анонимен

преди 2 години

Махнете го тоя пенсионер беееее!

103

Анонимен

преди 2 години

Само за информация: за последните 2год. нито една частна фирма нито в света нито у нас е била пред затваряне заради голям брой заболели от ко#ид! Затварят се насила чрез противоконституционни заповеди на здр. министри от продажните правителства по целия свят и пропагандирани от pressтетутките им от централните медии! Това е истината!!!

102

aa

преди 2 години

таа седмица идват новите сметки за ток, а през април ще има ново правителство

101

Тайминг

преди 2 години

Интересно, кога Кантарчето намира време да работи, като от 2 години не е излизал от телевизионните студия. Сигурно спи в кемпер с подвижна лаборатория, за да е толкова мобилен. АА че напоследък даже е и шоумен, жури, разказвач на вицове, ще го очакваме в новия Вип брадар, както и в цирк Балкански, където ще прескача горящи обръчи. ха-ха

100

Анонимен

преди 2 години

Стига плаши. Не разбрахте ли, че с ваксина или без, всички трябва да го изкарат рано или късно. А и ваксините изобщо не намаляват разпространението му.

99

Анонимен

преди 2 години

оу йес, Ричи Гробаря ще дялка надгробни плочи на хората в Рафи Тераса Бар, а Кантарджи ще носи урни, оу йес

98

Анонимен

преди 2 години

Този професор в палатка пред телевизията ли нощува? На всяка манджа мерудия вместо да си гледа пенсията...

97

Анонимен

преди 2 години

Стига оплаквания, пийте аналгин, аспирин, витамини в големи количества.------Смята се, че една от причините за големите жертви от Испанския грип преди век е било предписването на големи количества аспирин и съответно натравяне на организма от аспирина. Само пример, защо трябва да се слушат проф Радка Аргирова и колегите и, а не *** и пульо тракащ глупости от някой диван.

96

Да, да, ама не

преди 2 години

Добавка : Мустака му е оцветен тютюнево жълто-кафяво от ползуването на лула!

95

Да, да, ама не

преди 2 години

До Анонимен 108 Кандидози и микози/демек гъбички/ му е специализацията на тоя леко *** мустак! Същата е и специализацията на сина му дето е шеф на клиника във ВМА! Тоя същия е назначил и комисията пред, която Кунчев защитава докторат на тема болести предавани от кърлежи на животни и хора/КУ-треска/! Демек всички от "светата троица" на НОЩ са свързани и в конфликт на интереси отвсякъде!