54

Анонимен

преди 2 години

Във Франция са 300 хиляди новозаразени! Това е все едно в България да има 30 хиляди заразени дневно! А Франция е 80% ваксиниран! Ваксините защо не действат?

53

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Нищо де, нека и ние поставим някакъв рекорд!

52

Анонимен

преди 2 години

Общо взето всички от който зависи справяннето с разпространението и смъртноста само си прибират тлъсти заплати, дават по някое друго интервю и накрая прехвърлят вината върху народа!

51

И стигаме:

преди 2 години

До големият антропологичен проблем на човешката цивилизация и за скритият невидим вълк Фенрир - мога да го обясня по-добре - Човешката цивилизационна структура в момента създава условия при които хората с много пари могат да имат каквото искат, както искат. И затова първата им работа на Сакскобургите е да докопат възможно най-големи финансови ресурси откъдето следва и друго нещо - той е завоевател - той е малка червена южноамериканска мравка пигмей, която изтребва половината видове които пречат

50

Анонимен

преди 2 години

Нали имаха създаден ясен план и конкретни критерии за въвеждане на мерки? Просто трябваше да го следват, но те решиха да си играят на политика.Последствията ги виждаме. Хаос и смърт!

49

Василев

преди 2 години

Защо ковидът се върти най-вече в по-цивилизованите страни,европейските страни и САЩ!И защо има хаос и има тотално противопоставяне между ваксинирани и неваксинирани!И защо някой използва това да вкара в дневния ред на тези общества сделката за зелената енергия и да направи ваксинационен сертификат,който ще премине в паспорт и ще се ползва с най-различни цели, а между другото обедняването продължава и се избягва пукането на раздутитя виртуален финансов балон!Селяни прости вие сте валат!Люк!ЦРУ!

48

Всъщност:

преди 2 години

И в Дюн и в Кошерът Хелстрьом става въпрос за една и съща династия - Харконен е Сакскобурготски и Сакскобурготски е Харконен и още по-весело - Нароил се е кошер!

47

Проблемът:

преди 2 години

Е метафорично засегнат от Франк Хърбърт, но не в Дюн. Уважавате ли научните фантасти тавариши. Жул Верн всички го обичаме, Франк Хърбърт не случайно печели наградата "Небюла" за Дюн , но си задайте въпроса Хърбърт като един от най-ерудираните и начетени хора какво точно казва в "Кошерът Хелстрьом" , че и жените със Сакскобурготска генетика имат определени характеристики невписващи се с нормалните ХХ дами!

46

Анонимен

преди 2 години

54-ти ти как го виждаш справянето? Като в Австралия? Не мерси. При това положение Кантара ми е симпатичен, даже ме разсмива.

45

Demonaz

преди 2 години

О,чудо! Април месец си отиват респираторните заболявания.... Нали за короната нямаше значение нито градусите и времето,нито нищо живее 20 дена на пластмаса. Може се разболееш от пейките в парка. Какво стана с спортните зали готови за болници, хвърлените в ганг и падащите китайци от клиповете или как ги ловят уж...

44

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че отставките на министърите на МЗ и на МОН, както и ръководителите СРЗИ, РУО и Фандъкова са задължителни . Тези постове не вървят само с привилегии и тлъсти заплати. Има и отговорност, както виждаме София не е излизала от тъмночервенота зона и продължава да се катери нагоре. Това е очевидно несправяне с поверените им отговорности. Оставка. Не става да са на такива постове и само да прехвърлят вината към други!!

43

Анонимен

преди 2 години

47-ми а как стигна до Австралия? Предполагам Джокович им го донесе?

42

Конкретно

преди 2 години

След принудителното набождаме под предтекст за достъп до работа и училище, след еднократната примамката от 75 лв. на пенсионерите, следва бум на заразени и болни, защото това не са ваксини.

41

Анонимен

преди 2 години

Пак общи приказки без каквито и да е доказателства. Всичко свърши, остават само нацапаните ви гащички и някой ще опера пешкира. Кантарджията да внимава какви ги дрънка.

40

Анонимен

преди 2 години

Тия явно никога няма да направят разлика между положителна проба от компрометиран тест и болен/заразен. Много е лесно да дигаш пушилка с някакви смотани тестове. И много интересно с какви симптоми ще постъпват заразените с Омикрон? Вероятно само с положителен тест.

39

Ваксера

преди 2 години

Еее, боцнете се с бустер днес и тази седмица няма да има рекорди:)

38

Василев

преди 2 години

Понеже плоският мозък на българския селянин не може да прави взаимовръзки, и не може да види голямата трагедия , която го чака след ковида със зелената енергия, ще стане още по-зависим от световната енергийна мафия, същата която едно цяло с оръжейната, здравната,финансова мафия!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Как се чака , някой предварително ли ги заразява. Тоа мало***умник леле мале. Единствения Изход да се спре Пандемията е 100% Капсуловане на Държавата (както при Комунизмъ всичко беше забранено) тоест затваряне на Граници и Летища защото Омикрон не идва от Космоса

36

До Имам предложение

преди 2 години

Луд човек..умора няма

35

Стига геноцид!

преди 2 години

Колкото повече поставени отровни ваксини, толкова повече зарази, нововъзникнали фатални последици и заболявания, и смърт следват. Но това се премълчава, защото тези убийци получават тлъсти хонорари вместо затвор, а жертвите са принудително лишени от всичките им човешки права.