53

Между другото

преди 2 години

Отчаян вой надават строителите набутали се да строят със скъпи материали от инфлацията. Най-отчаяни са тези, взели пари на зелено, а купили материали късно през инфлацията. Незнам дали някой от тях няма да фалират и да не могат да си изпълнят договорите! Събраните 80-100% предварително пари, май не им стигат! Гледам разбързали са се, също така се стараят да си развалят предварителните договори за да продават скъпо на балъците, ама май няма балъци. Ще има вълна на фалити и дупки от полвин строежи

52

Анонимен

преди 2 години

Поредната платена статия пълна с фалшиви цифри и пропаганда. На редакторите на сайта мога да им кажа че хората далеч не са толкова глупави за колкото ги смятате. Правите си кликбейт заглавията, но не осъзнавате че всички ви се подиграват в коментарите, защото си противоречите с измислените ви статийки всеки ден.

51

Анонимен

преди 2 години

Точно в инфлация се купува след години тия апартаменти ще са ти излезли без пари.

50

Анонимен

преди 2 години

Жилищата ще поскъпнат с 10%, инфлацията ще е 30%. Демек след една година съм на загуба 20% само от това, че съм си набил парите в киреч. И то само ако купувам със собствени средства. С кредит загубата ми е още по-голяма. Абе я да си гледам криптото и да не се занимавам булшит инвестиции.

49

Станислав Рангелов

преди 2 години

До СамокаЗвам Ще си купиш на тия цени в Европа, ама ще си мечтаеш. Ти в Прага само виждал ли си какви са цените? От 2500/кв. и нагоре, успех ти пожелавам!!!

48

До Елемаг

преди 2 години

Като активно търсещ жилище, но на нормална цена, мога да твърдя (проверено), че всички изостанали имоти са с някакви сериозни проблеми, примерно купени от неясно колко чисти ЕООД-та (дори ООД-та) с цел 20% ДДС, жилища без редовни документи, жилища със сериозни възбрани, жилища в срутващи се блокове, жилища със съседи наркомани/луди/алкохолици, жилища чийто продавачи искат кешово плащане (познайте защо?) и предлагат какви ли не схеми и схемички. Редовните жилища на нормална цена се продават

47

Анонимен

преди 2 години

Лъсна лъжата за балонните имоти скоро ще лъсне лъжата и за ниската раждаемост.Инвестицията в имоти е добра в големите градове където има университети защото винаги ще бъдат желани от провинциалистите да ги ползват за квартири.

46

Анонимен

преди 2 години

Жилища се строят ..но няма кой във тях да живее

45

Анонимен

преди 2 години

Публикувайте статии само от икономисти и независми анализитори.Смешно е да давате трибуна на хора които ПЕЧЕЛЯТ от продажби на имоти.Така се компроментирате като медияНе си мислете че хората са шарани и вярват на лъжи.Зад всяка една такава статия има плащания защото хората които говорят за поскъпване печелят от продажбите на по скъпи жилища и по големи ипотечни заеми.

44

Анонимен

преди 2 години

стига долни лъжи време е балона да се спука

43

Анонимен

преди 2 години

Разбиват се на пух и прах теориите за балони и тн.Търсене поне в София има.

42

Анонимен

преди 2 години

Когато се инвестира в имот се инвестира когато имота е с падаща цена,или вече е паднала,какви са тези лъжи да инвестират хората в имоти когато ВЕЧЕ имотите са поели инфлацията.Инфлацията дали ще те удари в парите когато са спестени или ще купиш нещо като имота което е инфлационно ВЕЧЕ поскъпнало е все едно.Не само че не си спасяваш парите ами и се набутваш двойно,защото после ако тибърябват може и с години да не можеш да продадеш имота,а наемите са смешно ниски *** фона на цените

41

Елемаг

преди 2 години

Искам пича да ми обясни,спрям новината от оня ден,че сме намаляли с 800 000 за 11 години,как толкова "хищнически" се търсило от купувачи жилища? :) Аз пък мога да му покажа също така и имоти по сайтовете,които седят с години,на цени,които не са кой знае колко.Е така икономически да ми каже?Така както го описва ,си представям,че всички соц.панелки са паднали и се търсят тия новите застроени.Нищо такова няма!Цели блокове стоят тъмни посред нощ в цяла България!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Не се ли изморихте да публикувате едни инсъщи хора Добромир Ганев,Имотека,Тихомир Тошев от Кредит Център,Георги Шопов от камарата на строителите ,все лешояди които живеят на гърба на хората със заемите и и целят поскъпването на жилищата да не спира.

39

Анонимен

преди 2 години

"Жилищата ще поскъпнат с 10%"..................Ха ха ха, ами тогава изчакайте да поскъпнат и тогава ги продавайте, защо публикувате статии преди да са поскъпнали?

38

Анонимен

преди 2 години

Да, ще се вдигат, гледам аз наемите и от спада им започвам да си мисля, че не останаха вече наематели. Всеки си купи по 2-3-4 инвестиционни кибритени кутиики, ама кой ще живее в тях? Единственото нещо, което ще се вдигне, и то не само с 10-20%, ще е данъка на неосновните жилища. А и още нещо - месечната вноска на кредитоползвателите.

37

Анонимен

преди 2 години

В момента по новините казват, че се очаква инфлацията да расте главоломно, което само по себе си пречи приемането на една държава в еврозоната. До тука с врачуването на брокерите и банкерите и увеличаването на цените на апартаментите. Като видя обява да пише, перфектен с инвестиционна цел и направо се просълзявам и си мисля що те не си ивестират като е голема далаверата, а делят залъка си с нас???

36

СамокаЗвам

преди 2 години

За тези пари можете да си купите добър апартамент в почти всяка една европейска държава, та даже и в някоя столица, къде къде по нормални съседи и сметки и цени. Пълни глупости, София е егати дупката, прости и изтерясали индивиди язък, че е столица.

35

Анонимен

преди 2 години

Това което в момента се предлага за 3 К реално струва 1.5 К а себестойноста му е около 800-1000 ойро. А вие си кОпувайтИ на каквито искатИ цени, провинциалистчето глупави. ПослИ шЪ рИвИетИ.

34

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента за апартамента!