33

Анонимен

преди 2 години

С тази инфлация вдигат лихвите, излизат десетки хиляди коптори на пазара и инвестицията ти се срива с 30% + инфлацията.

32

До 22

преди 2 години

Тази година в САЩ ще вдигнат лихвите 3 пъти. Интересно, как това би се отразило на вноската ти? Или ти ще кажеш,че жилището се вдигнало с 20% и като го продеш, ще си на плюс. Точно това си казват и останалите със сериозни дългове и когато след година тръгнете всички да продавате, че се окаже, че няма купувачи и цените ще потънат.

31

Анонимен

преди 2 години

За неразбралите, 90% от строежите в момента, особено в София са перални за пари на мутрите дето грабиха 12год. Те просто друго не знаят и не могат, за това върви и пропагандата, че трябва да купуваш. Аз пък чакам мутрите да се настроят, фалират и изпукат.

30

Анонимен

преди 2 години

Ми ще се вдигат. С тази инфлация е нормално. Всеки иска да си компенсира вложените пари.

29

Анонимен

преди 2 години

10 години крали и строяли хората обедняли

28

Тиквата

преди 2 години

Окраде държавата и се измъкна тихо по английски, като прдня из кюльоти.

27

Анонимен

преди 2 години

До Хъм -Много пък е бил претенциозен този бургазлия,за да си избере жилище с цена от 3000 евро на квадрат. Трябва да е си е харесал апартамент примерно на Витошка

26

Анонимен

преди 2 години

Искат за м2 в София 3000 ойро. Като вземеш общи части и балкони + ДДС цената отива на 5000 ойро. За справка в Париж средна ръка квартал и качество на строителството на светлинни години от софийските гемезарници цената е 10 хил ойро за 1 м2.Нерде Ямбол нерде Станбул

25

Анонимен

преди 2 години

Обръщам се към всички купувачи или тези които си търсят жилища:След като ТЕ очакват да поскъпват НЕКА пък да сменим плочата ВИЕ си сменете очакванията обратно на техните,въпреки инфлацията,и въпреки всички пропаганди.Очаквайте спад,чакайте и не купувайте каквото и да Ви говорят.Банка се фалира с вестник има една приказка,убийте ги с изчакване,без комисионни и продажби ще фалират за 3 ,4 месеца...

24

Анонимен

преди 2 години

Радев, защо се криеш от народа? Защо постоянно вдигаш цените?

23

Анонимен

преди 2 години

Ако статията от вчера е вярна и хората в София взимат по 2000лв чисто, а цените вече вървят към 1500-2000 евро квадрата, означава че иначе богатия софиянец ще се нагърби с кредит за 200 месеца и то без да яде, да пие и да плаща сметки, за да изплати някакъв що годе нормален апартамент. Статията от предния ден беше, че сме намаляли с 800000 през управлението на мутрите. Та за кой и за кога са точно тия апартаменти. Гоуема инвестиционна схема, нема що!

22

Миналата година

преди 2 години

Чаках банките да започнат разпродажба на несъстоятелни ипотеки на половин цена, но цените на имотите скочиха с 20% в моя район. С две думи, прецаках се. А дано тази година имам по-голям късмет с ЧСИ-тата. Търся нов апартамент за 500 евро квадрата в Южен парк.

21

Анонимен

преди 2 години

Жилището не е ли за живеене от хора? Кой ще живее в жилищата? Онези 1 милион, които изчезнаха за има-няма 10 години ли? Гледам вече в Изгрев, Изток има кибритени кутийки за по 1.2милиона евро!!! Със същия успех може да ги предложат и на 5 милиона евро. Ясно е кой ще ги купи - никой.

20

Анонимен

преди 2 години

Добре че ми отпуснаха 180 000 кредит . Взех си 62 кв.м. чиста площ и отделно мазе за 160 000 в кв. Младост близо до бизнес парка, нов панел от 1978 година. Има си всичко наоколо. Кауфланд, Била, Лидл. Оставих 20 000 за ремонт и да взема една кола на жената.

19

Анонимен

преди 2 години

Жилищата ще поскъпнат,жилищата поскъпват,специалисти очакват,имотите ще поскъпват още,и тази година ще има поскъпване на жилищата,...и още ,и още пропаганда...Нашите медии са като инструмент на Третия Райх бре..такава пропаганда и Хитлер не е правил..ха ха,само си вижте заглавията ,хората вече ви се подиграват и наизуст научиха имената на всички лъжци от фирми и агенции за жилища...

18

Анонимен

преди 2 години

Улицата ще поскъпнат ама . послИ !!Свършиха глупавите провинциалистчето с малко по-високи заплати които да се на кълват с доживотна робоя. При себестойност 500-800 ойро на квадрат и продажни цени от 1500-2500 ойро да чакате поскъпване е като да чакате Годо!!

17

Хъм...

преди 2 години

Една от любимите ми теми! С нетърпение чакам да се натрупат коментари. Коментарите на нормалните хора съпоставени срещу конспирацията на тръгналите към фалит строителни фирми и брокери! Скоро чух за момче от Бургас одобрено за работа в София, постояло на квартира, опитало се да купи жилище, при цена от невъзможните 3000 евро квадрата се прибрало обратно в Бургас. Червената лампа светва за да каже, Ш.И.БА.НЯ.ЦИ имотите ви са непродаваеми, с нереални цени и е чиста спекулация и балон пред пръскане

16

Де да знам

преди 2 години

Нещо да се вкараш в ипотечен филм за да купиш бутон и тухли, които са на земя която не е твоя, никак не го разбирам. Колко ще ти живее това жилище? 100-на години и после наследците ти да си вземат тухлите. Виж, покупката на земя и инвестиция в твой си имот е съвсем друга бира.

15

Аз

преди 2 години

Пишете каквото си искате, но истината е една - хората спряха да купуват скъпи надути имоти. Всички сте в паника сега и не знаете вече какви глупости да пишете. Имам мин 10 приятели които отложиха купуването на имот. Балона ще се спука и ние чакаме.

14

Анонимен

преди 2 години

Оф, не разбрахте ли, че жилища купуват най-добре платените?! Не сте от тях, не коментирайте. За справка- от 2007-*** сме изплатили чудесен апартамент 180м2 с 2 гаража на цял етаж без съседи и сега взехме къща, като апартамента продадох за почти тройна цена за по-малко от месец.