13

Анонимен

преди 2 години

При предишната имотна криза,такива статии се бълваха до последния момент преди пазара да се сринеИма история,намерете публикации в нета от 2008 година и 2009 година.Кога сте чули брокер,строител,банка,или който и да е дето ви набива ипотеки,или ви продава жилища на безумни цени да ви каже че цените са безумни ,или че може да има спад в пазара ?Кой ще е този дето сам ще си ритне канчето на бизнеса ?

12

Анонимен

преди 2 години

Напълно нормално и очаквано особено в столицата, която под мъдрото и далновидно управление на Йорданка Фандъкова се наред в челните места в света, като предпочитан град за живеене.

11

георги

преди 2 години

ха-ха-ха , 6,5 милиона българи купуват по 150 хиляди жилища последните 10 години и до 2024 се очаква да купуват по 200 хиляди годишно щото видиш ли лихвите били ниски...КУ КУ

10

Шах

преди 2 години

Балона на спестените пари се пука всеки ден

9

Анонимен

преди 2 години

Аз пък ще чакам да свалят цените и тогава ще си купя.В сравнение с покупателната способност на населението,това е безумие,което все някога ще спре.Всичко си има край.А тези,които сега лековерно са се набутали със стотици хиляди евро кредити,кой ще им гарантира безпроблемното им изплащане в бъдеще?

8

Анонимен

преди 2 години

Всички които сега си наливат парите в тухли са били малки преди 10 години и хал хабер си нямат какво се случва,когато всички се паникьосат и почнат да продават при падащ пазар,ограничаване на кредитирането,и вдигане на лихвени проценти.

7

Митко

преди 2 години

Сега българи имаме една мисия,как да продадеме страта си кола за 6500 лева и от къде да намериме още 6500лева да си купим електрически автомобил и да помислиме малко за зеления пакт.как да ги изкараме тези 3250EURO.въпрос за 15 000лева ники кънчев стани богат.

6

Анонимен

преди 2 години

Федералния резерв на САЩ обяви вече че агресивно ще вдига лихви,заради инфлацията,биткойна потъна,Чехия,Полша,Англия,Русия,Унгария,Норвегия,Аржентина,и още и още Централни банки на държави една по една се изтеглят от ерата на ниски лихви и евтини пари,които надуха балоните и при имоти и при акции.Не слушайте какво ви вменяват нашите медии и банки.Ако признаят балона при жилищата или ще останат без хляб,или ще ги уволнят ако са банкери,това им го каза и Янис Варуфакис публично пред БНБ...

5

Неразбрах...

преди 2 години

...само, алоуууууууу!!!!!!!, тези с имотният балон!!!!!!!!!!!!, кога ще се спукааааааааа??????!!!!!!!!! Утре ли, след месец ли, след година ли? Нещо факти, числа, цифри или само политиканствате глупости????????!!!!!!!!!!!!

4

Петела

преди 2 години

Да, да - ей тука ме е клъвнал петела :) Всеки бизнес, който можеше да са монетаризира го направи и който е инвестирал, инвестирал. В тия несигурни годинки, кой *** ще се зароби с кредит за жилище ?!

3

Анонимен

преди 2 години

Слагайте и платените фактури към статиите за имоти,моля !!Защо лъжете хората,като публикувате брокери,строителни предприемачи,агенции за недвижими имоти,кредитни консултанти...това не са коректни анализатори,това са търговци на жилища и строителна продукция!Вижте Централните банки,една по една комуникират агресивно вдигане на лихвите!Не заблуждавайте хората да си наливат парите в имоти,които ВЕЧЕ инфлационно са поели поскъпване,което няма избиване.

2

Анонимен

преди 2 години

Докато има кой да ги купува,ще поскъпват.Като се спука балона,ще ни молят да им ги купуваме.

1

Анонимен

преди 2 години

Щом казвате, хехехе. За сметка на това има хиляди инвеститори набили парите си в кутийки смятайки че бързо ще дадат под наем за огромна сума и ще печелят страхотни доходи. Само да споменем че освен намаляващото население в България имаме и близо 40% празни жилища в София само .