23

Пенсионер

преди 2 години

Народе,крийте доходи. Тука е колкото повече даваш, толкова по малко взимаш. На тези с нищо дали 70лв. а на тези с многото им взели 60лв.

22

Анонимен

преди 2 години

От това увеличение са ощетени най-много хората с максималната пенсия. За тях с добавката няма увеличение, а без добавката увеличението е 4,17% или 60 лева. Примерно изчислена пенсия от 2000 лева, но тавана я ограничаваше на 1440 лева. Имаше и 120 лева добавка. Сега новата изчислена пенсия е 2250 лева, но тавани от 1500 лева и 60 лева добавка.

21

Факт

преди 2 години

До "ти да видиш". +++ За да ти е 3 лева увеличението за 7 дни, значи увеличението на пенсията ти е 13,29 лева, а пенсията ти е била 106,32 лева. Кажи сега лъжеш, мамиш ли, или манипулираш?!

20

Анонимен

преди 2 години

Характерното за ГЕРБ е, че замрази пенсии и заплати. Сега, когато се повишават, ГЕРБ надава вой.

19

Ти да видиш

преди 2 години

За 7 дни от декември мсец 2021 г. съм получил по 3 лв. увеличние на пенсията! Сага имам голям въпрос/проблем: Как да си похарча увеличнието - кола ли да си купя или чорапи... дайте ми съвет!

18

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно защо изобщо смятат ковид добавките. Те няма нищо общо със стажа и осигурителния доход.

17

Анонимен

преди 2 години

Хаос няма. Някои търсят под вола теле. Винаги ще има недоволни, каквото и да се направи.

16

И кво ?

преди 2 години

И в целия този хаос Кокорчо се изцепи , че щял да приема еврото от 2024 г. ! Ние не можем хляб да си купим от бедност, тоя г.з ломоти за пари !!! Абе, холгъзник, я си намери по-голяма пиш.ка и си я завирай докато не клекнеш !

15

поправка

преди 2 години

Нулевите години бяха всичките, през които управляваше ГЕРБ.

14

Аре стига!

преди 2 години

Таванът на пенсиите дори трябва да се смъкне до около 900 лева! Всички знаем кои за тия с тавана. Милиционери, военни, партийни секретари, банкери и т.н.

13

Царя е гол

преди 2 години

Много просто, защото сте лъжци! Затова се стигна до хаус с пенсиите, то не е хаус, то просто е една предизборна огромна лъжааааааа!

12

Ивза

преди 2 години

Политиците смятат пенсионерите за *** и ***.Знаете ли с колко съм ощетен след преизчисляване и с колко се е увеличила пенсията ми при 43 год.стаж,висше образование и т.н.Но в това положение не съм само аз,а хиляди.Е господа,БЛАГОДАРЯ за обещанията,на които не вярвах и не вярвам.

11

НА МВР и МО

преди 2 години

пенсионерите, тотално са сгрешени! Това е на примависта! И защо не са включили увеличението от 2017-2019 година. Това е тотален геноцид и дискриминация, т.е. тези, които са се пенсионирали преди 2019 година са тотално ощетени! Мислех, че са по-честни, но нищо такова НЯМА.

10

Анонимен

преди 2 години

Алооу,Христова,ТИ колко песнсия даваше,като министър?!А?Я една малка справка.А колко МИЛИОНА наля на ромските барони за УЖ интеграцията на ромите?;И колко остави за старините си .Когато ходеше да правиш далаверите с" лидерите "на циг. А ините ,отсядаше в техните палати.Забрави,ли?

9

Амииии....

преди 2 години

Не е хаос , а батак ! Батак, който благодарение на абсолютните некадърници Кико Коня и Кокорчо ще потопи България завинаги ! Такъв батак държавата не е била и по турско време !!!

8

браво

преди 2 години

Дааа , и депутатите като ментата ще вземат по 10 хил. лв. пенсия

7

баба мара

преди 2 години

при толкова пенсионери не може да не станат грешки едно по едно ще се оправятхаиде стига сте пискали на нас колкото и да ни дадат все ни е малко

6

Анонимен

преди 2 години

От некомпетентност, защото няма предварителна подготовка. Преди да предлагаш нещо, първо попресметни какво ще доведе на края. Сега само си предлагат някакви откровени *** и после чакат да видят какво ще стане. И става хаос.

5

Анонимен

преди 2 години

Поредната подигравка с пенсионерите. Както винаги работилите и осигурявалите се ще ду..т супата за разлика от получавалите заплатите си под масата.

4

Анонимен

преди 2 години

На кого му пука мизерният живот на възрастните? Първото ,което решиха почтените, беше орязване на дохода на възрастните. А таванът на пенсиите е несправедливост от егоизъм. Тези, които бяха ощетени от тавана 2005 година, пак са ощетени при преизчисляването към днешна дата. Как така става - пенсиониран с личен коефициент 2.44, днес да е ощетен двойно? Дръвцето, дръвцето ще гризнат БСП. Това ли им е справедливостта? Станишев не е забравен.