43

щот

преди 2 години

сме прости ***, милиционери и фалшиви харвардски възпитаници с други друми - прости сме бате

42

РОТ ФРОНТ , РАДЕВ ..

преди 2 години

..НА ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИ ЧЕРВЕНИ КАЛИНКИ...

41

АМИ , ПРОСТО Е:

преди 2 години

..ЗАЩОТО СТЕ НЕКАДЪРНИЦИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛЕНТЯИ....ЗАТОВА!!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Моята пенсия от ЯНУАРИ 2022 е по-ниска от пенсията през ДЕКЕМВРИ 2021?????

39

Анонимен

преди 2 години

Това в ХАРВАРД не се изучава! ТАМ НЯМЯТ ПОНЯТИЕ, ЧЕ ДО 1990 Г ЕДНА УЧИТЕЛКА СЕ ПЕНСИОНИРА ПРИ ЗАПЛАТА 200 ЛВ,А СЕГА КОЛЕГА СЪС СЪЩИЯ СТАЖ ПРИ ЗАПЛАТА 2000ЛВ.И КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА РАЗЛИЧНИЯ ПРИНОС КЪМ ОСИГУРИТЕЛНИЯ ФОНД?КОЙ Е ОСИГУРЯВАЛ ТЕЗИ УЧИТЕЛИ- ДЪРЖАВАТА! И ПО ЛОГИКА НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ ЕДНАТА ВЗЕМА 300ЛВ.ПЕНСИЯ ДРУГАТА 1200!ТЕЗИ СПЕЦИАЛИСТИТЕ СА БЕЗ.МОЗЪЧНИ НЕКАДЪРНИЦИ

38

Хей

преди 2 години

Пенсията ми е с 25 лв по_ малко от декемврийската.

37

То голямо

преди 2 години

преизчисляване, бре!!! Цели 8 лв, ти да видиш?!?

36

Гарантирано от Радев

преди 2 години

Поведоха пенсионерите, че ще получат увеличение от 12 %. Моята пенсия обаче не само че не е увеличена, ами е намалена с 47 лева. Кирчо и Кокорчо са измамници, нищо добро е очаквам от това управление.

35

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има справедливост - пенсията трябва да зависи само от плащаните осигуровки и от осигурителния стаж, а не както е сега от минималната пенсия и тавана на пенсиите.

34

Анонимен

преди 2 години

Новата ми изчислена пенсия е с 12,51% по-висока от предишната, но и двете не ги получавам, заради тавана на пенсиите. Не виждам хаос. Защо тази от НДСВ твърди, че има хаос?!

33

Анонимен

преди 2 години

До Ивза 16Да, ама много повярваха и си ги избраха,сега да си взимат намалените пенсии и да не се оплакват!

32

Драги другарки и

преди 2 години

другари!Всичко,което правят управляващите ни,е законно(което не е-веднага правятзакон за него).Дали е морално?Къде сте видели политик с морал?Някъде в чужбина може и да има,но у нас категорията "морален политик"е несъществувща.Появяват се,оплюват старите,говорят за ново начало,лъжат на воля как вече хората ще живеят добре(благодарение на тяхната политика),след което назначават родата,приятелите от близкия кръг на хиперплатени длъжности и изсмукват държавния и народния ресурс.Стандарт!

31

Таванът на пенсиите?

преди 2 години

Радев,Янев,пенсионерите на високи длъжности,смучещи и от НОИ и с мега заплати,нямат таван.Радев взема над 4000 лв пенсия,другите са подобни.Хем са обгрижвани от служби,нямат разходи,хем получават пълен размер.ЗАЩО пак има разделение инеравенство?Защото пиявиците във властта са тези,които биха могли да променят нещата,но те не искат да си намаляват доходите,друго е да вземаш 5 цифрена сума ипървата цифра не е 1-заплата,пенсия,екстри,бонуси.

30

Както и да го смяташ

преди 2 години

32 лв върху 357 е по-малко от 9%.

29

Анонимен

преди 2 години

Увеличението от 12,5% е заблуда.

28

Анонимен

преди 2 години

*** факт за БГ - социалните и здравни осигуровки на полицаи, военни и някои други категории държавни служители САМО СЕ НАЧИСЛЯВАТ, но никога не са превеждани и не се превеждат като пари в съответните фондове. е, как да няма дефицит.а защо пенсионирани държавни служители продължават да работят на държавни службици - ДА ИМА ПРАВИЛО - ИЛИ ПЕНСИЯ ИЛИ РАБОТНА ЗАПЛАТА.и ще се намали безработицата

27

Анонимен

преди 2 години

До Аре стига!Аз съм бивш служител на МВР,пенсиониран преди 10 г.Омръзнало ми е от кухи ***,като тебе,които в продължение на много години разправяха,че на държавата пари нямало да дават.Криехте,не си плащахте осигуровките,правехте по някой лев,но те парите не са за прости хора и за това сега ревете! Продължавам да работя,продължавам да си плащам данъци и осигуровки,но за сметка на това,пенсията ми стана доста над тавана и чакам с нетърпение,да дойте някой,като тебе и да ми я вземе!

26

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ХАОС- ИМА ЛЪЖА, ЗАБЛУЖДАВАНЕ И СЪЗДАДЕНО ОЧАКВАНЕ ЗА 12.5%, А НА ПРАКТИКА МАЛКО НАД 7%.

25

Анонимен

преди 2 години

Не се грижете за депутатските, министерските и съдийските пенсии - те и сега си ги получават без таван, плюс другите доходи, които са си докарали от вярна служба на Мамона. Поредните тиквеници, които са сложени да обслужват лични интереси.

24

Анонимен

преди 2 години

Така се получава,когато се потъпкват основнии принципи в пенсионното осигуряване!Недоволни винаги ще има,но увеличаване на пенсии от ***,като Боко и сачева,води до образцов хаос.Така най-мързеливите,с най-малък принос в осигурителната система получиха много повече от тези,които честно и упорито,макар и с ниски вноски,са изпълнявали своите задължения!