63

пенсионер

преди 2 години

Не мога да разбера защо при мен коифициента на преизчислението е какъвто си беше преди нали на всички трябва да бъде най-малко 1.35

62

Пенсионер

преди 2 години

Пенсионерите бяха излъгани.

61

Гост

преди 2 години

Това е положението.

60

недоволна и обидена

преди 2 години

А справедливо ли е да като приравниха хората с дълъг трудов стаж и висше образовани, които коректно са си внасяли осигуровките с тези с минимална пенсия, на които увеличиха със 70 лв. Това не го ли виждате?! Много несправедливо и обидно!

59

Анонимен

преди 2 години

Няма по-малки пенсии. Добавката за Ковид-19 не е пенсия. Утре като я премахнат изцяло, ще ревете, че "пенсията" ви е намаляла.

58

Анонимен

преди 2 години

На всички пенсиите са увеличени, като при трета категория труд са увеличени поне с 12,5% и само най-високите пенсии, които ги хваща тавана са с по-малко увеличение. Добавката за Ковид-19 не е пенсия, а нещо временно и може да й променят размера. Сега някакви фуражки са се разпищяли, лъжейки, че са миньори, защото при тях увеличението е по-малко.

57

Много мои

преди 2 години

приятели и приятелки си направиха фирми, и след 1989 година не се осигуряваха реално, а на минимална заплата. Други, път работеха, без да се осигуряват. И сега те са с най- голямо увеличение. Популистко е да има минимална пенсия или таван на максималната. Всеки според приноса си. А тези, които не са работили, просто да има социално подпомагане, но не пенсии.

56

Анонимен

преди 2 години

При ГЕРБ пенсиите почти не се повишаваха, докато сега се повишиха от 1 юли 2021, после от 25 декември 2021 и от 1 юли 2022 ще има ново повишение. Добавката за Ковид-19 не е пенсия.

55

Кирчо

преди 2 години

защото снощи правих кекс .... с избирателите . Асенчо - аз и аз . Кака *** кефи

54

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ откраднаха парите за пенсии за 20 години напред. Търсете си парите в чекмеджетата на мутрите.

53

Теория на Хаоса

преди 2 години

Защото стиснатите ни НОВИ управници хем не им се дава за да остане повече за пълнене на личните им чекмеджета , хем не искат да изглеждат стиснати или че са забравили обещанията си с които са ги избрали.

52

Пенсионер

преди 2 години

Добре а при решението за пенсии Защо не се гледа внимателно аз като миньор Тежък и рисков Труд решението за пенсия ми излезе 503 лв и 95 стотинки рисковия Труд ако не може да излезем живи не изкарват са се чували а детско учителка на детска градина решението за пенсия 1000 лв в коя държава го има това освен България един миньор не може да вземе тавана пениса пак трябва да работя

51

Истината

преди 2 години

Няма намалена пенсия. Всички пенсии са увеличени. Добавката не е пенсия. Най-малко е увеличена максималната пенсия - само с 4,17%, а най-много е увеличена минималната пенсия - с 23,33%.

50

Пенсионерка

преди 2 години

Добавките от Ковид не са пенсии. Не трябва да има минимална и максимална пенсия. И трябва законодателно да се избистрят критерии за осъвременяване, тъй като там е заровено "кучето". И това средно увеличение от 12,5 процента заблуди хората. Моето увеличение е 6 процента. А разпорежданията на пенсиите са на сайта на НОИ. Там ги няма ковид добавките.

49

Очевидно

преди 2 години

Промяната дойде.

48

Анонимен

преди 2 години

дошли на власт с лъжа..ще ви лъжат до последно!

47

Вие си ги избрахте

преди 2 години

Каквото посяхте - това жънете. Да ви е честита Промяната.

46

Анонимен

преди 2 години

защото сте некомпететни и правите сметки да излъжете правоимащите.защо 70 лв.за ваксинираните ще се получават само от пенсионерите?

45

Анонимен

преди 2 години

Всеки трябва да получава според осигуровките които е внасял, ако си се осигурявал на Мин.РЗ -ниска пенсия, ако си внасял на макс.осиг.доход -без таван на пенсията.Щото сега внасял си на МОД и като се получи висока пенсия- а не , ще ти я отрежем.Значи ако можеш укривай доход за да не ти режат пенсията.Съсипаха пенсионната система, скоро ще изравнят всички пенсии.

44

комунист

преди 2 години

га не те излъже, кой ? :)))))) само не знам колко пъти ще ви играят един и същ филм у БГто и докога?