60

2022

преди 10 месеца

Балона се надува,надува и бум...

59

Ха,ха

преди 10 месеца

Кого заблуждавате. Във Варна има изобилие от новопостроени сгради и стоят с по един, два продадени апартамента. Тук там вече свети прозорец. Купуват само софиянци за инвестиция, а сега няма наематели нито летовници. БАЛОН! НАДУВАЙТЕ ГО ОЩЕ И ДО СРЕДАТА НА 22 Г ЩЕ СЕ СПУКА.БАЛЪЦИТЕ СВЪРШИХА. ФИРМИТЕ ЗАКРИВАТ, ОСВОБОЖДАВАТ РАБОТНИЦИ. КОЙ ЩЕ ГИ НАЕМА ПОД НАЕМ? АВИОКОМПАНИИТЕ ФАЛИРАТ, НАМАЛЯТ ПОЛЕТИ. КОИ ЛЕТОВНИЦИ ЩЕ ДОЙДАТ ЗА ДА НАЕМАТ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ ЗА ЛЯТОТО?

58

Анонимен

преди 10 месеца

Тези 400к души под 30 включват ли деца ,и студенти и колко от тези м/у 19-25г могат си позволят заем наем и прочие?

57

Батката

преди 10 месеца

Мирише ми на фалити... яко фалити след нова година...рев, сълзи,сополи , истерични крясъци за държавна помощ и нова порция от фалити... ще има много работа за ЧСИ и оценители... както и за фирми за събиране на вземания... Мммм, обичам миризмата на фалити в началото на годината.....

56

Ванко

преди 10 месеца

До 68 - много точно и подробно написан коментар.

55

до 65

преди 10 месеца

хаха ето пръкна се поредния комплексар недооценен да парадира колко взимал заплата. Пак за 30 минути клъвна.

54

Python-а

преди 10 месеца

Да не съм луд да си купя жилище!!! Какво му трябва на човек- кеш и пълна банкова сметка! Целият свят ми е дом!

53

Анонимен

преди 10 месеца

Кат поизмрат още неколко милиона ора ще скочат с 50%

52

младоженец

преди 10 месеца

Дреме ми на фара, след нова година заедно с жената се махаме завинаги. Вече четвърта година съм навън и имам спестени към 50 000 евро, но предпочитам да си направя ипотеката в Испания, поне ще знам че със сигурност не съм се минал в България. Децата ще се раждат там, в България ще се връщам само за погребения. Адиос.

51

хм

преди 10 месеца

Истината е, че в момента на глобалния пазар няма никаква логика и никой не може да каже какво ще стане утре, след като оттеглят паричните стимули и вдигнат лихвите. Никой не знае и какъв е сценария на сценаристите, които надуха балоните при суровините.Ами ако продадат своите позиции и излязат на късо и изведнъж цените се сринат, с оттеглянето на стимулите и увеличението на лихвите? Изведнъж строители със построени със скъпи материали апартаменти и купувачи с изтънели джобове.Какво правим тогава?

50

Динко

преди 10 месеца

Брокерите озверяха, всеки ден статия и то въвъ всички медии! То и змията хапела най-много като умира. Иначе за цени е безсмислено да говорим, 2022 ще покаже истината.

49

програмист дърт

преди 10 месеца

Е де да скочат толкоз веднага продавам 5 тристаини и 2 мазонета оставам си само двустаините че лесно се дават под наем

48

Анонимен

преди 10 месеца

Взимам 10к на месец без бонуси, харча 5к, останалите събирам, но инфлацията взе да ги яде. Викам в бг-то всички викат зле било, я да си взема апартаментче на запад и ооо изненада във Франфуркт мога си купя 35кв, във Париж 25кв, във Виена 55кв, но в не много добър район. Тука си взех 215кв, само хола ми е 45кв. А имам много колеги на същите залати. Някои по 4-5 месеца немогат да намерят имот. Та търсене има, предлагане само на бараки. Ще растат още яко добрите имоти. Панелкте не знам

47

.

преди 10 месеца

Да бе да! Това не го ли пускахте преди 3 дни?? Толкова ли са гладни брокерята??

46

Анонимен

преди 10 месеца

Гладни брокери. Цените ще паднат.

45

Анонимен

преди 10 месеца

А къщите по селата двуетажна за 6лв с 10 декара земя

44

Светозар

преди 10 месеца

Който е искал жилище в голям град, вече си е купил. Колко да е голямо това търсене ? Нали реално сме 6 милиона. До безкрай ли ще се търсят жилища ? Или това просто е платена статия на брокерската мафия ?

43

Смешник

преди 10 месеца

Аа София чист въздух,зелени площи, добра инфраструктура, млади хора ,няма мозерия по улиците, болници,детски градини много. Молове със стоки на завишени цени от запдна европа. Просто как няма да е скъпо да живееш там. Архитекти от цял свят идват да се учат как да си направят и в тяхните недоразвите западни страни така хубаво както София.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Аман от брокерски мераци.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Блокираха ми пак профила във фейса за 1 месец (професионален хейтър съм),затова се пренасям тук да участвам в дискусии!!