60

2022

преди 2 години

Балона се надува,надува и бум...

59

Ха,ха

преди 2 години

Кого заблуждавате. Във Варна има изобилие от новопостроени сгради и стоят с по един, два продадени апартамента. Тук там вече свети прозорец. Купуват само софиянци за инвестиция, а сега няма наематели нито летовници. БАЛОН! НАДУВАЙТЕ ГО ОЩЕ И ДО СРЕДАТА НА 22 Г ЩЕ СЕ СПУКА.БАЛЪЦИТЕ СВЪРШИХА. ФИРМИТЕ ЗАКРИВАТ, ОСВОБОЖДАВАТ РАБОТНИЦИ. КОЙ ЩЕ ГИ НАЕМА ПОД НАЕМ? АВИОКОМПАНИИТЕ ФАЛИРАТ, НАМАЛЯТ ПОЛЕТИ. КОИ ЛЕТОВНИЦИ ЩЕ ДОЙДАТ ЗА ДА НАЕМАТ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ ЗА ЛЯТОТО?

58

Анонимен

преди 2 години

Тези 400к души под 30 включват ли деца ,и студенти и колко от тези м/у 19-25г могат си позволят заем наем и прочие?

57

Батката

преди 2 години

Мирише ми на фалити... яко фалити след нова година...рев, сълзи,сополи , истерични крясъци за държавна помощ и нова порция от фалити... ще има много работа за ЧСИ и оценители... както и за фирми за събиране на вземания... Мммм, обичам миризмата на фалити в началото на годината.....

56

Ванко

преди 2 години

До 68 - много точно и подробно написан коментар.

55

до 65

преди 2 години

хаха ето пръкна се поредния комплексар недооценен да парадира колко взимал заплата. Пак за 30 минути клъвна.

54

Python-а

преди 2 години

Да не съм луд да си купя жилище!!! Какво му трябва на човек- кеш и пълна банкова сметка! Целият свят ми е дом!

53

Анонимен

преди 2 години

Кат поизмрат още неколко милиона ора ще скочат с 50%

52

младоженец

преди 2 години

Дреме ми на фара, след нова година заедно с жената се махаме завинаги. Вече четвърта година съм навън и имам спестени към 50 000 евро, но предпочитам да си направя ипотеката в Испания, поне ще знам че със сигурност не съм се минал в България. Децата ще се раждат там, в България ще се връщам само за погребения. Адиос.

51

хм

преди 2 години

Истината е, че в момента на глобалния пазар няма никаква логика и никой не може да каже какво ще стане утре, след като оттеглят паричните стимули и вдигнат лихвите. Никой не знае и какъв е сценария на сценаристите, които надуха балоните при суровините.Ами ако продадат своите позиции и излязат на късо и изведнъж цените се сринат, с оттеглянето на стимулите и увеличението на лихвите? Изведнъж строители със построени със скъпи материали апартаменти и купувачи с изтънели джобове.Какво правим тогава?

50

Динко

преди 2 години

Брокерите озверяха, всеки ден статия и то въвъ всички медии! То и змията хапела най-много като умира. Иначе за цени е безсмислено да говорим, 2022 ще покаже истината.

49

програмист дърт

преди 2 години

Е де да скочат толкоз веднага продавам 5 тристаини и 2 мазонета оставам си само двустаините че лесно се дават под наем

48

Анонимен

преди 2 години

Взимам 10к на месец без бонуси, харча 5к, останалите събирам, но инфлацията взе да ги яде. Викам в бг-то всички викат зле било, я да си взема апартаментче на запад и ооо изненада във Франфуркт мога си купя 35кв, във Париж 25кв, във Виена 55кв, но в не много добър район. Тука си взех 215кв, само хола ми е 45кв. А имам много колеги на същите залати. Някои по 4-5 месеца немогат да намерят имот. Та търсене има, предлагане само на бараки. Ще растат още яко добрите имоти. Панелкте не знам

47

.

преди 2 години

Да бе да! Това не го ли пускахте преди 3 дни?? Толкова ли са гладни брокерята??

46

Анонимен

преди 2 години

Гладни брокери. Цените ще паднат.

45

Анонимен

преди 2 години

А къщите по селата двуетажна за 6лв с 10 декара земя

44

Светозар

преди 2 години

Който е искал жилище в голям град, вече си е купил. Колко да е голямо това търсене ? Нали реално сме 6 милиона. До безкрай ли ще се търсят жилища ? Или това просто е платена статия на брокерската мафия ?

43

Смешник

преди 2 години

Аа София чист въздух,зелени площи, добра инфраструктура, млади хора ,няма мозерия по улиците, болници,детски градини много. Молове със стоки на завишени цени от запдна европа. Просто как няма да е скъпо да живееш там. Архитекти от цял свят идват да се учат как да си направят и в тяхните недоразвите западни страни така хубаво както София.

42

Анонимен

преди 2 години

Аман от брокерски мераци.

41

Анонимен

преди 2 години

Блокираха ми пак профила във фейса за 1 месец (професионален хейтър съм),затова се пренасям тук да участвам в дискусии!!