100

Пепо

преди 2 години

До Туск Скоро с Кръстова Вада под 3 хиляди евра няма да можеш да си намериш нищо. Квартала е нов ,близо до центъра има мол, метро, близо е и до околовръстното - ако трябва да се изнасяш за село- идеален. Яд ме че не го усетих рано , да си купя 3-4 апартамента , на добри цени :). Пътищата ще ги оправят , това е най-малката грижа. Ако всеки гледа какви са пътищата, как ще се продават жипките

99

Пепо

преди 2 години

До BebokИмаш вариант да си купиш имот в Барселона , има няма 2 мил ойро, и пак плащаш цял живот. Имотите навсякъде , особенно в столоците, са скъпи. Не може и не трябва всеки да може да си купува. Миналата година бях във Вилнюс - имот в столицата 3 хил евро квадрата , при условие че заплатите са по-ниски от нашите и Вилнюс е колкото Варна. Чакай имотите да паднат и се надявай че скоро ще взмеш 100кв. за 100хил евро.

98

Фхй

преди 2 години

Под наем отдавна е по изгодно

97

Ванко

преди 2 години

Георги Шопов защо не казва как се строи в 90 % от строителството -как се пестят от материали и как умишлено се пропускат цели процеси в строителството с цел икономия,криви стени,,убийствено голям процент общи части........Много ми е интересно дали Георги Шопов има адекватен отговор на моя коментар?

96

Bebok

преди 2 години

Тристаен у Люлин с площ 93 кв- 116 000 ойро.Земаш кредит доживот-ще платиш към 230 хиляди ойро.Живот-мечта!Успех!

95

Туск 2

преди 2 години

Дори в Инстанбул да вземете няма да сбъркате най-малкото има хора работа и пари За под наем е идеално Брокерите в Турция за наем взимат само наемодателя комисионна, тва се прави с цел имота да е по атрактивен и да се вземе по-бързо Като купуваш плаща само продавача комисионна Има ниски данъци и такси за поддръжка Близки сме като манталитет и характер лесно се разбираш с местните.

94

Туск

преди 2 години

като се купува имот последното нещо което се гледа е самият имот първо гледаш града и квартала после самата сграда после хората дето живеят там Не може улиците да са като след война ония ден в елитното гето КР вада спуках и двете гуми като минавах с 50 км през една яма И в тоя коптор ще ми искат 2 бона на кв че вие 20 не заслужавате За тва вече се преориентираш и купувам по чехия и словакия е да верно по-скъпи са но са и по качествени Поне 2 коли се разминават нормално

93

гост

преди 2 години

панелката в СФ от 50 стана на 100 TEUR за 5-6 год. Чудя се провинциалистите отде ги взимат тези кинти, ама помпат пазара, така или иначе, е, докога ?

92

Анонимен

преди 2 години

Голямото търсене може да се обясни с наличие на богати хора с ниска финансова култура. Има някаква логика, като се има в предвид кой беше на власт последно. Калинки наши хора и т.н.т. Има много по добри начини за съхранение на стойност. За мен в момента имотния пазар е в балон. Дори и цените да се запазят в бъдеще, стойността им ще пада.

91

Анонимен

преди 2 години

Абе много ви е мерак да продавате жилища явно това ви е любимото занимание ама никои не пита откъде ще намериш 100 хилки в тази пандемия по дърветата ли се берът или се копаят.

90

Анонимен

преди 2 години

Помня 2009 г . Обявите гласяха " Нова по-ниска цена " или " Закупувайки този имот подаряваме автомобил като бонус " Ако не си спомняте , някъде в интернет има архив .

89

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам, ама през 2000-ната си купих двустайна панелка с два огромни балкона по сегашните представи и то НОВО строителство от тогавашното ДК-София мааалко преди да "издъхнат" на 100м от пазара "Герена" за 14К USD (нямаше още Евро), пък смятайте...

88

Олд Шетърхенд

преди 2 години

До дедо Ташунко: Дедо, преди 35 години билетчето в градски транспорт струваше 6 (шест) стотинки ( шест стотни от лева).

87

дедо Ташунко

преди 2 години

Уважаеми четящи и пишещи в този сайт. Живея от 35 г.в Мюнхен. За тези години цената на жилищата скочи около 10 пъти. Безработицата е нищожна и хората като невидели продължават да купуват жилища.Единствено недв. имот дава защита срещу галопиращата инфлация. Който има пари, или изкарва добри пари и има намерение да живее в Родината, нека не се колебае. Да го удари на пазарлък и да купува. В големите бълг. градове и около тях ще се запази тази тенденция хората да купуват. Г-н Шопов има право. Успех

86

до 67

преди 2 години

Анакондата в момента оригва доволно след като е погълнала цяло теле.

85

до 67

преди 2 години

Змията анаконда в момента се оригва доволно, след като е погълнала цяло теле.

84

до 67

преди 2 години

Змията в момента доволно се оригва след като е погълнала цяло теле. Справка - анаконда.

83

Кокорчо

преди 2 години

До Анонимен Сега ще има още по-голям пук. 2008 бяхме 7 милиона от които 6 българи.Сега сме 5 от които 4 българи.Затова и не ни лови пандемията.Половината ваксинирани, другата половина, половината и го изкарали и остават 1 мил. тъпунгера от които 10 000 ще отидат при Маниту.

82

Анонимен

преди 2 години

моите всичките 3 са наследствени в центъра на Варна.пука ми от балони.колкото толкова.да не съм ги купувал ..в наследство са ми.

81

Анонимен

преди 2 години

Всички престъпници които организираха пландемията трябва да им се отнемат парите, след това да влязат в затвора за престъпления срещу човечеството. Много хора умряха от експерименталните препарати и вероятно още ще си заминат, за тези престъпления трябва да има наказани. Трибунала се задава.