33

Фаучи и Гейтс са

преди 2 години

Под съдебен прицел в щатите ! Защо , незная но ставало дума за " организиран" ГЕНОЦИД в световен мащаб.

32

Анонимен

преди 2 години

Дойче веле отдавна не е нито дойче, нито веле! --->> и никога не е била.

31

В.

преди 2 години

Къде е Е. Тези "добри новини" смърдят на реклама на Балонтех.

30

Handel

преди 2 години

До Анонимен 29:"Ковид ще изчезне катопре тестването.Трябва първо да се обяват тестовете за невалидни."Не, ще изчезне като спрат да дават по 1200 лв на ковид болен и на лекарската мaфия вече няма да бъде изгодно да пълни болниците с хора, които са дошли да си починат и да вземат болнични (последното е цитат от познати, които точно това им обяснили защо трябва да влязат в една плевенска болница).

29

ЛГБТ активист

преди 2 години

Вчера подарих на всички членове от семейството по един флакон ваксина. Много се зарадваха, направихме си снимки и се веселихме.

28

ДОРИТЕ

преди 2 години

Новини не идват само на Коледа. Трябва да четеш и между редовете. Да мислИШ не да се хващаш за думите на великите(БОГАТИТЕ) СИЛИ. Ясно е, че това ще е ГРИПЧЕ малко по силно. Мислете първо и после облъчвай те. СРтеса паниката СА ПО СИЛНИ И ЗАРАЗЕНИ ОТ ГРИПЧЕТО. Бъдете ЗДРАВИ.

27

Анонимен

преди 2 години

В Германия въвеждат цвайге гривни за населението.

26

Анонимен

преди 2 години

Русия започна инициатива за създаване на единен енергетичен пазар в Евразия.

25

Анонимен

преди 2 години

Работните места коити се създават в реалния сектор са значително по-малко от тези създавани във финансовия сектор. ЕС е енергетически нищ, в реалния сектор може да се създават работни места само ако има енергия, а в ЕС няма. Кризата ще става все по-дълбока, и ковид вируса е спасението хората в западна Европа да стоят затворени в къщи без работа при постоянното обедняване.

24

До 555

преди 2 години

Ако си мислиш, е новият щам няма да бъде и у нас след нова година, чакай само даде завърнат всички от почивка

23

Анонимен

преди 2 години

Ковид ще изчезне катопре тестването.Трябва първо да се обяват тестовете за невалидни.

22

555

преди 2 години

Нямаше нужда от никакви ваксини , защото мисля ,че четох статия от американски вирусолог , че по време на пандемия ваксини не се поставят , защото провокират появата на нови щамове и се влиза в омагьосан кръг , който наблюдаваме в момента при силно ваксинирани държави. Излиза , че колкото и да е странно сме по-умни от другите.

21

Анонимен

преди 2 години

"Да не повярва човек колко много страхуващи се да се ваксинират има по света, а и в България."---------------Чак оттук усещам яда ти че си се прекарал с иглите, докато аз минах през цялата пандемия без нито една :D

20

Бay

преди 2 години

да приключва, че ми писна.

19

555

преди 2 години

Фактите ни убедиха , че интензитета и броя на ваксинирани е право пропорционален на броя на заразените.

18

Реалист

преди 2 години

To на всички отдавна е ясно че вируса не е обикновена настинка, и няма световни кукловоди в случая! Но колкото и да ни се иска да й се вижда края, това едва ли е така - по всичко личи че тоталното оглупяване тепърва започва. Да не повярва човек колко много страхуващи се да се ваксинират има по света, а и в България.

17

Анонимен

преди 2 години

Дойче веле отдавна не е нито дойче, нито веле!

16

Факт

преди 2 години

Е, първите две новини са все още предположения, но даже и частично да са верни, пак е добре.

15

До 20

преди 2 години

Мисля, че ще свърши в наша полза. Хората се събудиха. До скоро само изпълняваха.

14

Анонимен

преди 2 години

Зелевото дойче вече лъже с терца. Не е новина, че слабият омикрон-щам вещае края на пандемията. Откровена лъжа е, че фазерът бил направил първото хапче. Руснаците от доста време имат две хапчета за борба с коронавируса, а преди дни Минздрав регистрира трето руско хапче с название "Мир-19".