53

Бог с вас

преди 2 години

А аз , без вас ! Всяка коза , на своя КРАК !

52

Уважавав почитащите

преди 2 години

Господа Бога , не не и бръщолевищите за Нето !

51

Запомни Овчо !

преди 2 години

Господ помата ! Но в кошара - невкарва ! И с " Дано" и " Дай Боже " няма да ти помаже !

50

555

преди 2 години

Както е написано заглавието се чудя добрите новини за коронавируса ли са или за човечеството? Все едно да кажеш : Три добри новини за рецидивистите в края на годината

49

Анонимен

преди 2 години

Пропуснали сте четвъртата- ще спрете да ни занимавате с ковид-истериите си и пародиите на ваксини.

48

баба мара

преди 2 години

един щам си отива идва друг американците няма да мирясат докато не ниунищожат

47

# 50 с какво научно

преди 2 години

Нино сте, уважаеми Анонимни господине ? Демек до кой Клас сте Изкласили - в локалната Сорбона ? Щот кът въ зачитам, ве фъргати кой зна Квъ дълбока мисъл, будеща дилеми. Разпръйгъ ако рачиш, да нъ светниш за себе си. Биля , галиба сми идна черга ! Ти ко ш каиш ?

46

555

преди 2 години

Баща съветвал детето си:Ако не се чувстваш добре *** на лекар , тоѝ ще те прегледа и ще ти напише рецепта. Вземи рецептата и му плати , защото и той трябва да живее. С рецептата *** в аптеката ,вземи лекарствата и плати на фармацевта, защото и той трябва да живее. С лекарствата се прибери в къщи *** в тоалетната и ги изхвърли , защото и ти трябва да живееш!

45

# 50 щастливи са

преди 2 години

Наивните и Верующите , че ще е тахно Царството Небесно ! А за наглите ще тяхно - всичко що е ЗЕМНО ! Колко си нужна днес такава овча душице , обречена за " курбан" . И в никакъв случай Буден, Непримерим, Стремглав и Достоен! Хубаво е да ВАРВАШ в Господ Бог - НО НЕ КАТО ОВЦА предназначена за касапин и курбан ! А у нас сме все такива - Блеещи!

44

Анонимен

преди 2 години

Вчера още един футболист е починал.На 23г. По новините ни дума. Но едва ли ваксината е причината,нали...

43

# 46 а то у нас всек

преди 2 години

Ден е все някакъв ПРАЗНИК ! Защото като няма Работа и не боледуваме, поне да празнуваме ! Ние сме ПРАЗНИЧНА държава и най-популярно СЛОВО - А Й Л Я К ! Кога ще изтрезнеем , че да си пийнем , като хората ! Тъй ве ! А сипи ся една ракия ! И кажи ся - КО СТАА !

42

Анонимен

преди 2 години

Честита Коледа да сте живи и здрави и дано новата години ни донесе край на измамата ковиТ.

41

#43

преди 2 години

Лабораториите им са по цял сват . То е дълбока яма , копана от много отдавна. Асортимента им е широк, то бяха гривове, антракс, и щамове. ЦЕЛТА е редуцирането ни , защото вече не сме нужни на онези които обсебиха ДЪРЖАВИТИ ! Наивно днес звучи възмущението, когато някой претендира поради ниска пенсия с над 30-40 годишен стаж ! Та ИМЕННО такива не са им нужни на едрият капитал и търсят начин да ги ликвидират. Заслужен отдих НЯМА !

40

555

преди 2 години

Животинските корона вируси са повече от 40000 , а човешките само 7 и от хилядолетия съжителстват мирно с нас , само дето катализират летален изход при хора с тежки заболявания ( да не ги изреждам, защото всички ги знаете). Тези заболявания в огромния си процент присъстват при възрастното население, затова има преобладаваща смъртност при тях и обратното при децата. Наш патолог при видео-конферентна връзка със западни колеги съобщава, че те заявяват при аутопсии за 0 % смъртност от ковид .

39

Анонимен

преди 2 години

Еми дано се свърши вече, че психясах.

38

А у нас никой НЕ

преди 2 години

Говори КОЙ и ЗАЩО сътвори и разпространи по цял свят ВИРУСА и ВАКСИНАТА ! Защо никой НЕЗАДАВА ТОЗИ ВЪПРОС ? Престъпление нечувано срещу човека в световен мащаб и НИКОЙ не говори КОЙ и ЗАЩО , ни трепе като свинете, овцете , козите а сега И НАС САМИТЕ ?! Нямали да се стигне до формация " ШМАЙЗЕР"?

37

Леша

преди 2 години

До 39 Още ли вярвате на такива фейк новини? Значи, докато Гейтс и Фаучи са "под прицел" агенциите им одобряват новите графенови хапчета? И как точно са под прицел? Освен това, тези хапчета са произведени преди години, но започват да разиграват същата постановка, че имало недостиг.

36

Леша

преди 2 години

Скоро всички ще се тестват с новите фалшиви тестове на ЕС. След това - стой си вкъщи и си пий по два пъти на ден електронното хапче. Ако не искаш да го пиеш, ще ти изпратят миротворци за да те принудят. Много добра новина, да ...

35

Анонимен

преди 2 години

Ако наистинч излезе, че от ваксините се умира по-бързо???

34

Анонимен

преди 2 години

В близките години се очакват интересни изменения на картата на Европа.