73

Киро Х

преди 2 години

Поредната скам-спам статия, да се подмами стадото да се набоде с шитнятa на Бил Гейц. Thanks, but no, thanks, задръжте си "работещата ваксина"!

72

Додо

преди 2 години

Извинявам се, че оспамих коментарите, но в крайна сметка абсолютно всичко, което каза Мангъров стана точно както го каза. Изключение прави началото на пандемията, когато каза, че вирусът ще изчезне юли, 2020г., но тогава не се знаеше още, че това не е природен вирус, а пипано биологично оръжие, платено от американския данъкоплатец и разработено и пуснато от лабораторията в Ухан. Това е!

71

Додо

преди 2 години

Що се касае до "вижда се края на панбдемията" - в САЩ логото беше "2 weeks to flatten the curve", като тези 2 седмици продължават вече 2 години ще стане. На изчадията адови от Глобо Хомо им хареса тоталния контрол над стадото и за нищо на света няма да го пуснат без кръв. Ако трябва ще пуснат нови вируси, както пуснаха ковида, но няма да мирясат! Пандемията и пландемията са две различни неща, не ги бъркайте! П.С. Кирчо Ментето иска да набодете децата си с отровата, това би трябвали да ви говори!

70

Додо

преди 2 години

Бустерната доза работи точно толкова, колкото предишните 2 (има същата молекула), демек - не само, че не помага, но в дългосрочен пралм прави поелите я по-уязвими на Ковид, а и всички други вируси, заради т. нар. ADE syndrome. Затова, вече в ЕС времето между "дозите" се съкрати от 6 на 3 месеца, а вече се чува и идея, 3-те месеца да се съкратят на 60 дни между "дозите"! Както и да е, на този етап, да се набодеш с тези екпериментални отрови е въпрос на интелектуално предизвикателство.

69

панбдемията

преди 2 години

тора вест - вижда се краят на **панбдемията**hahhahahha kakvo reche

68

Анонимен

преди 2 години

"Вижда се краят на панбдемията"... И галактиката Андромеда се вижда, ама е много далече.

67

Анонимен

преди 2 години

Коронавируса чака добри новини и от заглавието на днесбг се вижда, че му съобщават три добри новини в края на годината.

66

Анонимен

преди 2 години

Никой не е уморен от коронавируса, уморени сме от ВАС фейк нюз престъпни медии и гнусни пропагандатори, лъжци и манипулатори.

65

Анонимен

преди 2 години

До SHEFAШефче, не се мъчи да мислиш като не можеш. Мутациите са случайни. Вирусите нямат цел или замисъл. Единственото което правят е да се размножават. По-смъртоносните вируси по-често убиват преносителите си. По-успешни са вирусите, които не причиняват смърт.

64

мхм

преди 2 години

"вижда се краят на панбдемията" - не пишете такива работи, че после конспираторите *** ще кажат, че сте измамници

63

SHEFA

преди 2 години

И КАКВО СЕ ОКАЗА?-ВИРУСЪТ ОТСЛАБВА ПРИ ВСЯКА ЕДНА МУТАЦИЯ-АЙДЕ БАЙ БАЙ ВИРУСЧЕ.

62

Анонимен

преди 2 години

Бъркочите са ефективни и си вършат работата а именно да разболяват хората.

61

Тази статия

преди 2 години

съдържа продуктово позициониране!

60

kk

преди 2 години

До Анонимен 'Проклети убийци неви искаме никакви ваксини'' Аз пък не искам мнение от неграмотни илитерати

59

Анонимен

преди 2 години

хапчето вътре разбира се е с чип .не случайно идва след ваксините.Така хем ще имат отрова в кръвта ,хем и вътрешно ще им прикрепят чип.Те хората са го измислил отдавна.

58

Анонимен

преди 2 години

Агитация за бустер и хапче на Файзер са добри новини!? Тази вакса-пропаганда страшно ми втръсна!!! Ай, Сатурналия!!!

57

Върбан

преди 2 години

Най добрата новина е че досадихте вече и на мъртвите и не остана кой да ви вярва.

56

Анонимен

преди 2 години

10 млн опаковки, 5млр $. Т.е. една опаковка е 500$. Не е добра новина.

55

555

преди 2 години

Не коронавирусът ни разболява ,а страхът от него. Доказано е , че продължителния стрес води до необратими промени в различни органи , високо кръвно , рак , автоимунни заболявания и др. непредвидими последици. Според учените отделения кортизол при стрес активира определени хормони , които отключват заболявания.За това гледайте по филосовски на всичко , което се опитват да ни внушат и запазете емоционалното и физическото си здраве. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !

54

Четете Анонимен

преди 2 години

Човек учил в СОРБОНАТА а не изгорялата гимназия с Бойко .