42

аман от крадливи гер

преди 2 години

Всички пътища водят до Долап=Чекмедже, а да видим обаче дали ще стигнат до него или изведнъж Премиера-Мутра-Буда-Винетъ ще почне да чисти - хора да изчезват, инфаркти да получават, да катастрофират свидетели с летален край. 11 Години мутрата крадеше и трупаше кюлчета в долапите

41

Анонимен

преди 2 години

В България винаги и за всичко обвиняваме праветелството. Явно така си избиваме комплаксите за нашите неудачи в живота. Истината е, че средните и ниски слоеве на работещите крадат като за световно. Спомням си едно време нашия завод беше купен от богата западна фирма. В тоалетните стана чисто и всеки ден се слагаше тоялетна хартия. За мое учудване започнаха да крадат и тоалетната хартия. С този елементарен пример ви давам тема за размисъл.

40

Анонимен

преди 2 години

Караш по Хемус и стигаш до чекмеджето на тиквата от Банкя.

39

Loki

преди 2 години

Аз не мога да разбера защо не питат Боко, нали той се хвали толкова много с тази магистрала. Той да каже. Покрил се е като мишок. Кражбите са ставали по неговото управление!!!!!!!!!!

38

Василев

преди 2 години

Червен картон по закона Магнистски, ясно и категорично каза, че американските и европейските политически и финансови кръгове не желаят и няма да работят с Мутрата Премиер и ченгетата от ДПС, както и с българските изкуствени бизнесмени, които не знаят истинската стойност на труда,на работната сила, на парите,силата на пазара, и накрая но не на последно място на реалната конкуренция!Сега имаме странна конфигурация на харвардски лъснати политици с пазачи Рашков и Нинова!?Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

37

Василев

преди 2 години

А зад газовият интерконектор с Гърция каква фирма стои , че не може да се построи, сигурно е анти-българска???Агент Джонатан Уудс!ЦРУ!!!

36

Анонимен

преди 2 години

Това се случи по време на управлението на шайката на Радев. Сега ясно ли ви е, защо на практика няма разследване. Както нямаше разследване за имотите на Рашков, измамата на Киро Канадеца с гражданството, измамате на Радев за гражданството на Киро, далаверите на Спецов и други далавери.

35

Max

преди 2 години

Всички пътища водят към Банкя....

34

Да бе,

преди 2 години

Хайде по-кротко с лъжите за "Мутрата", че се носи тролска смрад! Балкански поток е построен със саудитски инвеститор, и сам се изплаща за по-малко от 10 години! Което е изключителна сделка!

33

Анонимен

преди 2 години

И от КТБ бяха изнесени с чували 206 милиона, а ЦВ. Василев беше прибрал за себе си 2 милиарда. И кво стана , вече 8 години никой не е осъден. Тук е същия пушек...

32

От Русе

преди 2 години

До ВасилевТази русенска журналистка никога не е водила политически предавания, не лъжи червен б.оклук!

31

Анонимен

преди 2 години

Дотам докъдето доведе и кошаревският свидетел на Мая Манолова лятото. Комунистите нямате фантазия и използвате едни и същи Пи ар схеми!

30

Василев

преди 2 години

Българското задкулисие капитулира пред световните процеси , като здравната криза и енергийната война между руски и американски корпорации, и напрежението в Черно море!!!Мутрата Премиер беше употребена и тя свърши своята историческа роля в провеждането на руските геостратегически цели, като построяването на така наречен Балкански поток, който си е една руска транзитна тръба построена с български пари, както и не допусна военна натовска или американска база на Черно море!България е на колене!ЦРУ!

29

Анонимен

преди 2 години

За строителната мафия се разказват легенди. Всички тези пари кеш и са платени под масата на работниците без осигуровки, а строителните "бизнесмени" станаха мулти милионери.

28

Ха-ха

преди 2 години

Май накрая фирмата наистина ще се окаже на човек от ...БСП! Иначе като е посочил имена , защо не кажат от чие име е теглил парите в банката, кой му ги е превел, и на кого се е отчитал/нали им е казал "имена"/? А няма да ни занимават с човек, който нямал никаква представа, какво се върши!

27

Анонимен

преди 2 години

Рашков няма да успее да извади парите от частния бизнес на светло

26

Нищо ново

преди 2 години

80% от частния бизнес в България крие данъци и осигоровки. Разплащат се в кеш, чували ще намерите навсякъде.

25

ПОДКРЕПА

преди 2 години

Подкрепям Усилията на МВР и в частност на ГДБОП - Рашков е Пич.Следите са явни - Водят към Борисов и Доган - Грозното в случая е Прокуратурата - Тя Пази Мафията .В България трябва да дойдат Сини Каски - да пазят Народа от Главния Прокурор .

24

Анонимен

преди 2 години

Рашкоф с имотите същия недостатък, чак сега си плати данъците

23

Тайната

преди 2 години

*** фирми на Хемус водят до строежите в цяла България