46

чети внимателно

преди 7 месеца

"Българите, твоите сега възлюблени поданици, не познават що е добродетел. Те крадат от памтивека и го смятат това дори за почтен занаят. Понеже не е срамно да крадеш, прието е това да се върши на открито. Главното правило е, че не може да се краде освен много. Законите не улавят големите кражби..."

45

чети внимателно

преди 7 месеца

"Българският народ има само един идеал: да се обогати. Заради това, пази се да не му попречиш и затваряй си очите пред кражбите. Помилвай някак си незабелязано крадците, особено тия на държавни суми и дръж списъка им затворен в твоето бюро. Когато тоя списък се увеличи, да бъде в процент 10% от населението, то ти си спасен. Знай, че царете се крепят от разбойниците, но те са жертва често на разбойниците, когато не са ги щедро възнаградили."

44

Василев

преди 7 месеца

Дадохме 4 милиарда суха пара за Балкански поток и пак плащаме най-скъпата газ!Добре де, не ви ли минава през акъла, че политиците в ЕС и САЩ вече не гледат на нас с презрение като предатели , а със съжаление като на ***!!!???Агент Джесика Хедър!ЦРУ!!!

43

аман от крадливи гер

преди 7 месеца

Всички пътища водят до Долап=Чекмедже, а да видим обаче дали ще стигнат до него или изведнъж Премиера-Мутра-Буда-Винетъ ще почне да чисти - хора да изчезват, инфаркти да получават, да катастрофират свидетели с летален край. 11 Години мутрата крадеше и трупаше кюлчета в долапите

42

Анонимен

преди 7 месеца

В България винаги и за всичко обвиняваме праветелството. Явно така си избиваме комплаксите за нашите неудачи в живота. Истината е, че средните и ниски слоеве на работещите крадат като за световно. Спомням си едно време нашия завод беше купен от богата западна фирма. В тоалетните стана чисто и всеки ден се слагаше тоялетна хартия. За мое учудване започнаха да крадат и тоалетната хартия. С този елементарен пример ви давам тема за размисъл.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Караш по Хемус и стигаш до чекмеджето на тиквата от Банкя.

40

Loki

преди 7 месеца

Аз не мога да разбера защо не питат Боко, нали той се хвали толкова много с тази магистрала. Той да каже. Покрил се е като мишок. Кражбите са ставали по неговото управление!!!!!!!!!!

39

Василев

преди 7 месеца

Червен картон по закона Магнистски, ясно и категорично каза, че американските и европейските политически и финансови кръгове не желаят и няма да работят с Мутрата Премиер и ченгетата от ДПС, както и с българските изкуствени бизнесмени, които не знаят истинската стойност на труда,на работната сила, на парите,силата на пазара, и накрая но не на последно място на реалната конкуренция!Сега имаме странна конфигурация на харвардски лъснати политици с пазачи Рашков и Нинова!?Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

38

Василев

преди 7 месеца

А зад газовият интерконектор с Гърция каква фирма стои , че не може да се построи, сигурно е анти-българска???Агент Джонатан Уудс!ЦРУ!!!

37

Анонимен

преди 7 месеца

Това се случи по време на управлението на шайката на Радев. Сега ясно ли ви е, защо на практика няма разследване. Както нямаше разследване за имотите на Рашков, измамата на Киро Канадеца с гражданството, измамате на Радев за гражданството на Киро, далаверите на Спецов и други далавери.

36

Max

преди 7 месеца

Всички пътища водят към Банкя....

35

Да бе,

преди 7 месеца

Хайде по-кротко с лъжите за "Мутрата", че се носи тролска смрад! Балкански поток е построен със саудитски инвеститор, и сам се изплаща за по-малко от 10 години! Което е изключителна сделка!

34

Анонимен

преди 7 месеца

И от КТБ бяха изнесени с чували 206 милиона, а ЦВ. Василев беше прибрал за себе си 2 милиарда. И кво стана , вече 8 години никой не е осъден. Тук е същия пушек...

33

От Русе

преди 7 месеца

До ВасилевТази русенска журналистка никога не е водила политически предавания, не лъжи червен б.оклук!

32

Анонимен

преди 7 месеца

Дотам докъдето доведе и кошаревският свидетел на Мая Манолова лятото. Комунистите нямате фантазия и използвате едни и същи Пи ар схеми!

31

Василев

преди 7 месеца

Българското задкулисие капитулира пред световните процеси , като здравната криза и енергийната война между руски и американски корпорации, и напрежението в Черно море!!!Мутрата Премиер беше употребена и тя свърши своята историческа роля в провеждането на руските геостратегически цели, като построяването на така наречен Балкански поток, който си е една руска транзитна тръба построена с български пари, както и не допусна военна натовска или американска база на Черно море!България е на колене!ЦРУ!

30

Анонимен

преди 7 месеца

За строителната мафия се разказват легенди. Всички тези пари кеш и са платени под масата на работниците без осигуровки, а строителните "бизнесмени" станаха мулти милионери.

29

Ха-ха

преди 7 месеца

Май накрая фирмата наистина ще се окаже на човек от ...БСП! Иначе като е посочил имена , защо не кажат от чие име е теглил парите в банката, кой му ги е превел, и на кого се е отчитал/нали им е казал "имена"/? А няма да ни занимават с човек, който нямал никаква представа, какво се върши!

28

Анонимен

преди 7 месеца

Рашков няма да успее да извади парите от частния бизнес на светло

27

Нищо ново

преди 7 месеца

80% от частния бизнес в България крие данъци и осигоровки. Разплащат се в кеш, чували ще намерите навсякъде.