102

Теди

преди 2 години

ЕХ МАР ТИНА - СА СИ ТАТУИРАЛИ ВСИЧКИТЕ ЗАТВОРНИЦИ...

101

toti

преди 2 години

Ако кокошката е заровена мътва,няма как да измъти яйцето и тука е така !!!

100

то е ясно

преди 2 години

Следите водят към Мая Манолова и отровното трио. Но това не е изгодно на Бойко Рашков и затова той отиде да увери бушона че за него е най-добре да мълчи. Всички погледи са насочени към Румен Радев.

99

лекар ихтиманец

преди 2 години

Тая Пета Славова ми се струва ***!

98

Анонимен

преди 2 години

При Оправлението на Тиквата и един лев не може да откраднеш без неговата благословия и без да си платиш ЛИЧНО на Него!!!Факт!!

97

Анонимен

преди 2 години

И на децата е ясно че следите на пткраднатите пари водят към Банкя.Само на Гешев и Бг медиите нищо не им е ясно

96

Бай Гроздан

преди 2 години

Ще чакат Бойко Рашков да им каже след като го викат да даде обяснения защото бил казал,че за него не е тайна,но и без за го викат преди това си направи предположението казвайки,че парите са трансферирани към Дубай през банка със собственика на която Борисов е имал обща фирма в миналото,а Борисов пък иска обезщетение за това,че преди това каза,че банката била собственост на него.Няма толкова силна любов.

95

Вулкан

преди 2 години

Коя власт управлява строителството ?Тази банда ГЕРБ знае Горанов,Нанков,Ананиев и т.н.Шефа Пожарникаря ги управлява.Гешев не знаел,ни чул ни видял.Приказки на Хитър Петър къде се намират тези хора,АЛО ЖУРНАЛИСТИТЕ.

94

Теди

преди 2 години

ВЪПРОСЪТ Е МАР ТИНА АТАНАСИНСКИ КУХА ЛИ Е ТЕПЪРВА ЩЕ СЪБЕСЕДВАМЕ ПО ВЪПРОСА

93

Аларма

преди 2 години

Такава голяма сума неможе да се открадне от кокошкари от някакви села.Никой не дава така пари в такива количества,Кой беше на власт по това време=ГЕРБ иДоган ????Ккакво пишете тука Петя има ли още наивници *** да верват.

92

Алооо

преди 2 години

До шкафчето у Банкя...

91

Коментатор

преди 2 години

Ако някой не е в играта няма начин да не се разбере когато се правят такива кухи фирми. Някой се подписва и много добре знае че нарушава закона, но като му е платено защо да не се облажи?

90

toti

преди 2 години

Всичко свърши,кучето е заровено и бетонирано!!!Пати излезли и се изпарили,няма получател,свидетел,сега ще се откаже от показания и последния и ии...ще видите как информацията която уж има Рашков,ще се окаже фалшива и делото ,,ПОРАДИ ЛИПСА НА ДОКАЗАТЕЛСТВА -ПРЕКЛЮЧВА !!! ХА ХА ХАаааааа

89

Анонимен

преди 2 години

До Комисар РексНе водят до Банкя, защото всички са свързани с трибуквена патрия и свързани с нея ромски организации. Само едно от тегленията е при уволнения от Рашков шеф на ДАНС. Останалите са при назначения от него и за всички тегления банката е подала информация в ДАНС. Заповядай пак.

88

Комисар Рекс

преди 2 години

Водят до Банкя.

87

Кико

преди 2 години

Щом се кълне, значи е така! " горкия"

86

Анонимен

преди 2 години

До Ей Богу...отиват в корумпирани и алкохолизиран рашков! В кухата му кра туна

85

Анонимен

преди 2 години

Поредните партенки на корумпето рашков-чашков!Напишете нещо за дамаджаните и тоалетните

84

роб на влаЗта

преди 2 години

Горкия.....жертва.Безплатен обяд няма и толкова *** няма.Всики може да си отвори фирма азащо ще кара друг ако няма мръвка за стръв.Всички в затвора и иззето в полза на държавата 100 процента имущество и пари.

83

Мики Рурк

преди 2 години

Борислав Колев изпя поне 4 имена. Но няма арести,Рашков се скри. Да не би да са от нашите. Странно мълчание.