106

Теди

преди 6 месеца

ЕХ МАР ТИНА - СА СИ ТАТУИРАЛИ ВСИЧКИТЕ ЗАТВОРНИЦИ...

105

toti

преди 6 месеца

Ако кокошката е заровена мътва,няма как да измъти яйцето и тука е така !!!

104

то е ясно

преди 6 месеца

Следите водят към Мая Манолова и отровното трио. Но това не е изгодно на Бойко Рашков и затова той отиде да увери бушона че за него е най-добре да мълчи. Всички погледи са насочени към Румен Радев.

103

лекар ихтиманец

преди 6 месеца

Тая Пета Славова ми се струва ***!

102

Поздрав от Малдивити

преди 6 месеца

Кой намаза намача ний си знайм! Айде!

101

Анонимен

преди 6 месеца

При Оправлението на Тиквата и един лев не може да откраднеш без неговата благословия и без да си платиш ЛИЧНО на Него!!!Факт!!

100

Анонимен

преди 6 месеца

И на децата е ясно че следите на пткраднатите пари водят към Банкя.Само на Гешев и Бг медиите нищо не им е ясно

99

Бай Гроздан

преди 7 месеца

Ще чакат Бойко Рашков да им каже след като го викат да даде обяснения защото бил казал,че за него не е тайна,но и без за го викат преди това си направи предположението казвайки,че парите са трансферирани към Дубай през банка със собственика на която Борисов е имал обща фирма в миналото,а Борисов пък иска обезщетение за това,че преди това каза,че банката била собственост на него.Няма толкова силна любов.

98

Вулкан

преди 7 месеца

Коя власт управлява строителството ?Тази банда ГЕРБ знае Горанов,Нанков,Ананиев и т.н.Шефа Пожарникаря ги управлява.Гешев не знаел,ни чул ни видял.Приказки на Хитър Петър къде се намират тези хора,АЛО ЖУРНАЛИСТИТЕ.

97

Теди

преди 7 месеца

ВЪПРОСЪТ Е МАР ТИНА АТАНАСИНСКИ КУХА ЛИ Е ТЕПЪРВА ЩЕ СЪБЕСЕДВАМЕ ПО ВЪПРОСА

96

Аларма

преди 7 месеца

Такава голяма сума неможе да се открадне от кокошкари от някакви села.Никой не дава така пари в такива количества,Кой беше на власт по това време=ГЕРБ иДоган ????Ккакво пишете тука Петя има ли още наивници глупаци да верват.

95

Алооо

преди 7 месеца

До шкафчето у Банкя...

94

Коментатор

преди 7 месеца

Ако някой не е в играта няма начин да не се разбере когато се правят такива кухи фирми. Някой се подписва и много добре знае че нарушава закона, но като му е платено защо да не се облажи?

93

toti

преди 7 месеца

Всичко свърши,кучето е заровено и бетонирано!!!Пати излезли и се изпарили,няма получател,свидетел,сега ще се откаже от показания и последния и ии...ще видите как информацията която уж има Рашков,ще се окаже фалшива и делото ,,ПОРАДИ ЛИПСА НА ДОКАЗАТЕЛСТВА -ПРЕКЛЮЧВА !!! ХА ХА ХАаааааа

92

Анонимен

преди 7 месеца

До Комисар РексНе водят до Банкя, защото всички са свързани с трибуквена патрия и свързани с нея ромски организации. Само едно от тегленията е при уволнения от Рашков шеф на ДАНС. Останалите са при назначения от него и за всички тегления банката е подала информация в ДАНС. Заповядай пак.

91

Комисар Рекс

преди 7 месеца

Водят до Банкя.

90

Кико

преди 7 месеца

Щом се кълне, значи е така! " горкия"

89

Анонимен

преди 7 месеца

До Ей Богу...отиват в корумпирани и алкохолизиран рашков! В кухата му кра туна

88

Анонимен

преди 7 месеца

Поредните партенки на корумпето рашков-чашков!Напишете нещо за дамаджаните и тоалетните

87

роб на влаЗта

преди 7 месеца

Горкия.....жертва.Безплатен обяд няма и толкова *** няма.Всики може да си отвори фирма азащо ще кара друг ако няма мръвка за стръв.Всички в затвора и иззето в полза на държавата 100 процента имущество и пари.