62

Анонимен

преди 2 години

Аврамова е за затвора, а и всички около нея дето са в тая схема. На тия пътища правени съкато умират хора! Катастрофите дават повече жертви от войните и всичко това защото се преливат едни пари от една фирма в друга за да се усвояват, без да се прави тлнищо. Накажете някого вече!

61

Най-после !

преди 2 години

Бойко : '' Направихме много щуротии ''! Да , България на ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ МЕСТА В ЕС !Защо не погледна Виктор Орбан какво НАПРАВИ ЗА УНГАРИЯ ,.... примитивний ''вожде'' ?

60

Поп Грую

преди 2 години

Герберастията се е скатала, само Сефдето пише спорадични плахи постове от профила на Туулуупа!

59

ИМА ЛИ ЛОГИКА ?

преди 2 години

На герб са им виновни комунистите , а не се оглеждат да се видят , че най-големите комунисти са те ,... всичко вършеха по комунистически начин !Интересното е че и в другите държави в ЕС , нови членки , И ТАМ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ , НО КЪДЕ СА ТЕ СЕГА , а не като нас на всичките последни места в ЕС .

58

Анонимен

преди 2 години

Предполагам само , че между 27ми и 29ти декември ще има арести на "прокурори" , "прокурорки" и на лицата Методиев, Нанков и Аврамова.

57

а газ няма ...

преди 2 години

Бойко : Направих Северен пАток , направих Южен пАток , направих гръцки паток , направих турски пАток !Добре де , след толкова много ПаТОЦИ , ЩО НЯМА ГАЗ ? ПРИМИТИВНА , КАЛИНКОВА , ГЕРБАДЖИЙСКА ''РАБОТА'' !

56

Анонимен

преди 2 години

Денонощно ни заливат с комунистическа пропаганда! Нещата са кристално ясни. При лъжливите и крадливи комунисти България фалира и спестяванията на народа бяха ограбени. При герб се построи магистрала тракия и щеше да се построи хемус.

55

Анонимен

преди 2 години

Арестуваха ли Гешев? Не ме занимавайте с пионките

54

Анонимен

преди 2 години

Онази"прокурорка" която провали акцията ще бъде разследвана и в най добрия случай три години затвор, Гешев *** 25 години, Бойко Методиев 28 години

53

Чума червена

преди 2 години

До Анонимен А реалността е , че бсп умре !

52

Анонимен

преди 2 години

Тук има 7-8 платени гербера да знаете, а на тях им казвам герб умре нема да се върне вече накрая ще завършите с 4-5 % на изборите чао и Весела Коледа!

51

Анонимен

преди 2 години

Ами, ако не ти харесва Балкански поток защо не го разрушиш, за да станат цените по-ниски?

50

MaйMyнaтa

преди 2 години

До 42...Ако пък искаш да стигнеш до покоите на Радев, няма да можеш, щото път няма и няма и да има.

49

Обективен

преди 2 години

Парите отдавна бяха снимани къде са - в едно нощно шкафче,прилежно подредени.

48

Анонимен

преди 2 години

А кога Радев ще бъде разследван за цените на тока в момента? Докъде водят следите от неговите действия?

47

Анонимен

преди 2 години

Искам повече такива да се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. Само това им ще им струва една година затвор.

46

Анонимен

преди 2 години

Браво, поздравявам ГДБОП и изцяло ги подкрепям. Не вярвам и дума на гербаджийчетата, които от години трупаха милиони. Ще им се припомни всичко, щом нямаха доблестта да дадат сами показания.

45

чети внимателно

преди 2 години

"Българите, твоите сега възлюблени поданици, не познават що е добродетел. Те крадат от памтивека и го смятат това дори за почтен занаят. Понеже не е срамно да крадеш, прието е това да се върши на открито. Главното правило е, че не може да се краде освен много. Законите не улавят големите кражби..."

44

чети внимателно

преди 2 години

"Българският народ има само един идеал: да се обогати. Заради това, пази се да не му попречиш и затваряй си очите пред кражбите. Помилвай някак си незабелязано крадците, особено тия на държавни суми и дръж списъка им затворен в твоето бюро. Когато тоя списък се увеличи, да бъде в процент 10% от населението, то ти си спасен. Знай, че царете се крепят от разбойниците, но те са жертва често на разбойниците, когато не са ги щедро възнаградили."

43

Василев

преди 2 години

Дадохме 4 милиарда суха пара за Балкански поток и пак плащаме най-скъпата газ!Добре де, не ви ли минава през акъла, че политиците в ЕС и САЩ вече не гледат на нас с презрение като предатели , а със съжаление като на ***!!!???Агент Джесика Хедър!ЦРУ!!!