17

САМО НАЧАЛОТО

преди 2 години

"Проучване: Ваксините за COVID-19 нарушават цикъла при млади жениИзследването е направено в Норвегия" - - - ТО САМО ТОВА ДА ИМ Е КУСУРА... НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ СКРИТО ПРЕД "ОЧИТЕ НА БОГА"

16

АнонимеН

преди 2 години

БИЛИ: ММММММММ ДОБРА НОВИНА, ТОВА Е САМО ДОПЪЛНИТЕЛЕН БОНУС

15

ДедоСтанчо

преди 2 години

За това пък при мъжете ефекта е обратен особено при Пфайзър. Те виаграта измислиха та откак я взимам всяка седмица опавам на баба Пена комбинизона та една ваксини.

14

Геноцид-Трибунал

преди 2 години

Оставете цикъла, гледайте какво ще става, когато решат да забременеят

13

Demonaz

преди 2 години

И после не било геноцид над белите народи,а ? И без това не е лесно се отгледа дете ако не е от афроафрикански или евроарабски произход,които снасят по десетина ларви.

12

Анонимен

преди 2 години

Браво на авторите на проучването! Точно от такива проучвания за ефектите от ваксините има нужда! Независими, сериозни и мащабни. А не само проучвания от самия търговец за собствената му стока. Защото всеки търговец си хвали стоката на всяка цена, без значение дали продава тениски, космически кораби, бонбони или лекарства - васеки го прави! Само с такива независими проучвания може да се разбере дали ваксините са ефективни и какви са страничните им ефекти. Дано има повече такива проучвания

11

Анонимен

преди 2 години

Нищо, те сега почнаха момичетата да ги бодат от 5 годишни. Ще свикнат от малки, дето се вика.

10

Анонимен

преди 2 години

То вече става супер геройство да отгледаш и едно дете, след като с триста зора е успяло да се зачене и роди. Не могат нормално да ходят на градина и училище, а трябва някой да ги дандирка вкъщи докато родителите са на несигурната си работа, за да си платят смектките и да свържат двата края. Пълен геноцид цели социални групи, непритежаващи активи и принудени да работят извън къщи.

9

Анонимен

преди 2 години

Смущенията с менструацията отдавна са известни но гледат да не излиза наяве. Също при жените има и преждевременна менопауза което е по-страшното.

8

Aнонимен

преди 2 години

Вярно е, моят стана супер оскъден и кратък, а вече втори месец прескача(изчезна, без да съм бременна)

7

Анонимен

преди 2 години

Добре де, професорката ратка днеска във видеото нали каза на кирето, че не било верно тва? И кое е верно сега? Или и вие не знаете, ама после ние сме били прости. Пълна излагация на мерки, ваксини, доктори и наука. А за уханския пазар приказката е като от 1001 нощ.

6

Анонимен

преди 2 години

Антиваксър==***

5

Анонимен

преди 2 години

То и при неваксинираните шанса за аборт е същия ***-чо

4

Янко Антивакс

преди 2 години

Ваксините причиняват безплодие при жените, факт! Все пак са разработени от компаниите на евреина Бил Гейтс, а той от години инвестира в стерилизиращи ваксини. Който не вярва да отиде и да провери в инвитро центровете. Първият въпрос който се задава на кандидатките е "Вие ваксинирана ли сте?". Ако вече сте се наболи, значи забравете за потомство.

3

Нели

преди 2 години

Една позната която ходеше на инвитро процедури,след като се ваксинирала се оказало че всички живи яйцеклетки преди ваксинацията след ваксината вече не били живи.

2

Анонимен

преди 2 години

Да спрат да се ваксинират. Просто е.

1

Анонимен

преди 2 години

На моя позната на 65 г. й дойде цикъла след ваксина, въпреки че не е имала такъв от 55-годишна възраст. Идва й и трае повече от месец. Правете си сметката.