137

Талидомид

преди 2 години

Като манипулираш човешката РНК, очаквай неочаквани последици.

136

Нормално

преди 2 години

Първата фаза на гигантския фашистки медицински експеримент приключи.Набодоха се милиарди, има достатъчно материал за анализ и вече излизат първите данни. Не искам да съм на мястото на ваксиниран, който на свой гръб се убеждава, че това не е фейк нюз или измислица на "***".До сега ме беше яд на късогледството на ваксите, сега вече мие жал за тях.Все нови и нови данни тепърва ще излизат.Усещането, че сам си се ***/вал не е от най-приятните.

135

Анонимен

преди 2 години

Ужас, страшно става!

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен/135"Не знам в каква държава живеем,че продължавате с такава лъжлива информация." - живеем в ЕС държава и затова продължават да ни заливат с лъжите на Урсулата и ЕМА. Вдяваш?

133

Макрон бабоеба

преди 2 години

Добре че не водят до поява на цикъл при стари жени - мен от това най-много ме е страх.

132

Биологичен закон

преди 2 години

Когато самците не могат да защитят самките и малките настъпва краят на биологичния вид. Ако няма достатъчно мъже,които да направят главите меки на тези, които осакатяват жените им, дъщерите им, сестрите им, значи бяхме до тук.Вече е ясно защо беше тази дива пропаганда на гей паради и ЛГБТ - да изпеде/растят мъжете и да няма кой да им потърси сметка за безчинствата.Но да не забравят, че спартанската войска е била от гей двойки.Александър Македонски също.Може криви да им излязат сметките.

131

Интересно

преди 2 години

колко от пре/еваните ще отидат да "благодарят" на тези, които са ги ваксинирали или на личните си лекари, които ги посъветваха да се ваксинират. Тетрото тепърва започва. Личните лекари лекуват по телефона за да не се заразят. Сега само "по телефона" ще смеят да се покажат на улицата от страх да не се срещнат с "благодарни" пациенти.

130

……

преди 2 години

Интересно. И как на фона на тази информация светът агитира за ваксинурането на деца ? Чиято имунна система не е оформена все още, да не говориме за цикъл при момичетата?? Искат да осакатят десетки поколения ? Казвам това при положение, че аз самата си поставих ваксина, макар и с ясното съзнание, че е възможно да имам последствия. Но не разбирам защо е необходимо това да се прави при децата, които преминават през вируса дори без да го разберат? Ставаме свидетели с нечувана злоупотреба с влас.

129

Изненадани ли сме

преди 2 години

До Геноцид-Трибунал"Оставете цикъла, гледайте какво ще става, когато решат да забременеят"=/=/ Ще гледаме ако успеят да забременеят какви деца ще раждат. Тези ваксини не са изпитани за странични ефекти, включително тератогенен ефект - предизвикване на уродства на плода.Четете за контергановата афера през 60-те години на 20 век. Напишете Талидомид или Контерган и четете.То който се е набол вече и да чете и да не чете все тая, но поне който още не се е осакатил да чете.

128

Армагедон

преди 2 години

Почна се .

127

Anonimen

преди 2 години

Ама и сетовния елит е една...Тръмп искаше да преселва норвежци в САЩ вместо от $_shit_holl, ти ги трепят и редуцират, Хитлер само от норвежки жени иска деца, абе разберете се ще ги трепем ли. Ако да - да се връщаме по пещерите и камилите и бай, бай цивилизация

126

Калугер

преди 2 години

Стерилизация чрез ваксинация контрол популация чип идентификация глобализация

125

До 129

преди 2 години

"При мъжете ако има промяна в семенната течност няма как да го забележат."=/=/Банките за семенна течност вече са го забелязали и не вземат материал от ваксинирани.

124

До 133

преди 2 години

До ГОЧО"Ей хора отворете си очите и не позволявайте да ви третират като животни!!! Когато стане късно няма да има кой да обвинявате! Ще ви кажат че сте го направили доброволно и ще си измият ръцете!"=/=/Те наистина го направиха доброволно. Даже се подписваха, че на своя отговорност го правят.Кого да обвиняват за собствената си гл/упост.Сега вече на час по лъжичка ще съобщават страничните действия, ама бой е ев/ане назад не се връщат.Лесно е да се ваксинираш.Да се отваксинираш малко трудничко.

123

Анонимен

преди 2 години

Не е лъжлива информацията. Влезте в една група за ваксини, където ваксърите в българия споделят същото, просто не се впечатляват, че им е нередовен цикъла. Аз не съм нито ваксър, нито антиваксър, следя и двете страни.

122

Анонимен

преди 2 години

А защо тук никъде не посочвате източника на информацията?Такива статии продават,но са за на съд,защото са лъжа и подвеждат хората.Не знам в каква държава живеем,че продължавате с такава лъжлива информация.

121

Анонимен

преди 2 години

Споко. При тези мутации мъжете ще почнат да раждат . И ще са си самодостатъчни. Заложено е още в *** идеологията. От инстанбул .опитите са отдавана

120

Анонимен

преди 2 години

Истината е само една и тя е че ваксината предпазва само и единствено производителите и от обедняване.

119

Анонимен

преди 2 години

Направо зациклят.

118

анонимус

преди 2 години

А А1 са акционери.