37

Анонимен

преди 2 години

Добро утро, на милиони баби им дойде цикъл след "ваксинирането", ама зомбитата не се интересуват. Зомбито затова е зомби..

36

Анонимен

преди 2 години

Е ще го измислят, че е генетично обусловено да реагират така на ваксината и толкова -нали така казаха за дечицата-аутисти, а понеже много от аутистите като са в пубертета стават ***, на тях пък им казаха, че било нормално и им предложиха да им оперират органите да отговарят на вътрешните им желания и представи. Ела Боже, помогни ни.

35

Aнонимен

преди 2 години

Потвърждавам го от личен опит с 2 дози на Астра Зенека: първата от март месец и втората от края на май. Първоначалните смущения бяха обилни кръвотечения, след това удължени цикли, следван от липсата на такъв 1месец, следващият- супер оскъден и кратък и към настоящия момент трети месец вече изчезна напълно

34

Анонимен

преди 2 години

Еми за нас антиваксърите това не е новина. Виж ваксърите може и за първи път да го чуват, но те да му мислят. Щом ги е страх толкова много от Ковид, да се ваксинират и да си поемат последствията от ваксинацията. А чип в Бг за нашите ваксъри кога? В Швеция вече се предлага тази услуга. Няма ли да стимулират със 75 лева всеки ваксър, който си е сложил чипче, вместо QR-код? Хайде по-сериозно де, чипирайте и нашите умници хахаха

33

Киро-Вампиро

преди 2 години

и да не Забравите кой Инжектира Децата ви за да нямате внуци! стойте си вкъщи и пийте и плюскайте като за последно тая коледа, щото ви е една от последните!! защо да се хабите по улиците да връщате Демокрацията и МеждуНародните Спогодби след Менгеле и Нюренберг - това са остарели неща, Геноцида вече е Законен!!

32

АнонимеН

преди 2 години

До Цанко Антивакс/ БИЛИ: ВЯРНО Е, НО НАМЕРЕНИЯТА МИ СА ДОБРИ!

31

Анонимен

преди 2 години

След третата доза и други симптоми ще се проявят

30

Анонимен

преди 2 години

А сега си задайте въпроса дали момичетата, които сега са деца ще имат изобщо цикъл в бъдеще след като отсега ги ваксинират.

29

Анонимен

преди 2 години

а на старите им идва

28

Папагал без Мозък

преди 2 години

КОВИД Ваксините са БезОпасни и Ефективни! Верно в документите, дето изтекоха от Центъра по Контрол на Болестите пише "дългосрочната безопасност - неизвестна". Верно, че вече 359 професионални атлета получиха инфакт след ваксинация и още над 200 професонални атлета почината след ваксинация. Верно, няма човек дето вече не е гледал спортист припадащ на терена в ефир! Само 4 от 5 умиращи в Европа от КОВИД са 2но Ваксинирани. Обаче, БезОпасни са и Ефестивни са!!

27

д-р Менгеле

преди 2 години

Само още една дозичка и проблемът с менструацията ще бъде перманентно решен.

26

Анонимен

преди 2 години

Точно както очаквах- изчакаха няколко милиарда да се набодат и започнаха да правят открития свързани с репродукцията. Ваксърчета, да поговорим пак кой ще стане мишена на естествения подбор... :D

25

ОЩЕ НЕ СМЕ ВИДЕЛИ

преди 2 години

речултатите от дългосрочните ефекти. Това са непосредствените.

24

Цанко Антивакс

преди 2 години

Напишете в Гугъл CONSPIRACISTS ACCUSE BILL GATES OF SEEKING MASS STERILIZATION THROUGH VACCINES. Статията в от 7 юли 2010.

23

Анонимен

преди 2 години

стерилизират децата сатанистите

22

щета

преди 2 години

а ваксинирате деца !!!

21

АнонимеН

преди 2 години

НЕ ВЯРВАХ, ЧЕ ВАКСИНИТЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО С ПРОБЛЕМИ С РЕПРОДУКТИВНОСТТА :D МАЙ-ВСИЧКИ КОВИД КОНСПИРАЦИИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ САМАТА ИСТИНА!

20

Лили

преди 2 години

Айрес сега пак ме убеждавайте да се боцкам! Ще се боцкам на кукуво лято!

19

Анонимен

преди 2 години

Отдавна лекари говорят, че липидите, използвани за транспорт в организма на мРНА, "нападат" (предизвикват автоимунна реакция) женските репродуктивни органи. Доказано е, че спайк пр. ( било то от кромида, или от факсината, която го съдържа в пъти повече от масовото естествено заразяване ) предизвиква възпалителни процеси в почти всички органи, но основно сърцето и тестисиите при мъжете! Познат има глупостта да се набоде. Едно на ръка, че след седмица "хвана" кромид, второ - "фърга" кръв 2 седмици

18

Анонимен

преди 2 години

Жените имат проблем с образуването на плацента, доказано. Трагедиите предстоят.