57

анонимен

преди 2 години

Ако в бъдеще останат само с тези проблеми , остават в графата късметлии.

56

А има ли проучване

преди 2 години

как влияе ваксината на сперматозоидите? Щото ако и там има проблем, ваксините ще трябва да се отложат съвсем.

55

Ха добър ден

преди 2 години

До Анонимен 61 Имайки предвид собственото ми местоположение и предполагайки, че не си в България, излиза, че вероятно си в Турция. Ами тогава - мараба, ефенди! Колко върви днес лирата? 2 стотинки?

54

Анонимен

преди 2 години

"До 49Първо защото живея в Испания" - Накрая си написала най-правилното, което можеш да направиш в тази ситуация - да се върнеш в България... :) ... Поинтересувай се от Слава Севрюкова и от предсказанията й и виж какво е предупредила всички българи живеещи в чужбина. Нямаш много време, действай и се връщай, докато е време, за да не съжаляваш после.

53

Дедо

преди 2 години

Ако имат смущения след ваксината , да не бързат със следващата доза , а да изчакат симптомите да отмина......!?!? Хо-хо-хо......удри си Tukbaта у дуварот , изчакай цицината да спадне и тогава пак .....хо-хо-хо.....!? Къв съд бе , къде ви срещне човек , требе да ви трепе !!!

52

Анонимен

преди 2 години

До 58 Ха добър денЧе *** сте. Нищо няма да ви стане. Слава на Бога стоя на 100км от такива като теб и останалите...

51

Анонимен

преди 2 години

Да, възможно е, но ползите превишават вредите. Аре бегайте да се ваксинирате.

50

Недей

преди 2 години

До Aнонимен 55 Не се връщай, не те щем, стой си при останалите зарази!

49

Ха добър ден

преди 2 години

Ние това го знаем, но като го казвахме, ни викахте *** и ни пращахте да живеем в пещерите. Лично аз имам тази информация от лятото. На АГ-тата в Европа е известно по-отдавна. Полека-лека ще изплуват и останалите красоти. Само тука кирето го е навирил с едни 75 сребърника.

48

Анонимен

преди 2 години

Да, правилни бяха опасенията на много български лекари, че тези ваксини има вероятност да доведат до безплодие. И аз чух от мои познати за такива проблеми, да не говорим, че същите внезапно качиха страшно много килограми, а бяха елегантни и слаби жени

47

Баба Вуна

преди 2 години

Я па немам проблеми. След бустера бегах да си земем превръзки, че ми дойде. Бе мноо поскъпнали бе! Преди 40 години беха по осемдесе стотинки.

46

Aнонимен

преди 2 години

До 49Първо защото живея в Испания и ми писна от крайните мерки тук, второ заради зеления сертификат при пътуване и трето имам 3деца, които исках да предпазя. Вече съжалявам за решението си да се ваксинирам, но ако тук ме задължят да ваксинирам децата си, че и наказателна отговорност трябва да нося, ще се върна в България

45

Последни Новини

преди 2 години

България се Оказа Лидер, във Великобритания, пред най-големият Ваксинационен център, тоза на Стадион Уембли, където преди Ваксинираха по 10 000 души на ден, сега за Бустер - няма жива душа, жива душа, гледайте живи картини в Интернет, ако не вярвате - само охраната. Така, че дори Заспалите ЗападноЕвропейци вече се Събудиха и центровете им за Ваксинация, са точно като нашите - без Балъци, чакащи да им бият отрова, дето до някоя и друго година ще ги доварши!

44

Анонимен

преди 2 години

Това е фейк новина според Кантарджиев, Кунчев и Киро канадеца. Според ББ, Ангелов и Майтапчийски също. Според всички по-сериозни телевизии също. Изобщо всички красиви, интелигентни, богати и образовани ще ви кажат, че това не е вярно хахаха Ние обаче антиваксърите както обикновено ви предупреждавахме отдавна за това, но кой да вярва. Вярват на Бау, Германеца и Програмиста хахаха Интересното в крайна сметка е кои ще са способни да имат деца ваксърите или антиваксърите. Еволюцията си каза думата!

43

Анонимен

преди 2 години

След няколко месеца очаквам и новината, че ваксините водят до стерилитет при жените. За това твърдение (и не само това) беше самоубит виден италиански учен. За другите последствия почакайте около две години.

42

Зелен Демократ

преди 2 години

Мрънкате, нямате ли срам, такова разнообразие на ефекти само от 3 дози, а представете си след седмата, приказка! Неблагодарници сте!!

41

Анонимен

преди 2 години

Според мен имат проблеми, защото не са си били 4-тата доза. Ако след 4-тата не се разреши, тогава трябва 5-та. Общо взето всеки проблем се решава с една допълнителна доза ваксинка. Боцкайте се, докато всичките ви проблеми се разрешат хахаха

40

Анонимен

преди 2 години

"Потвърждавам го от личен опит с 2 дози на Астра Зенека" - Адмирации за това, че си искрена. Защо обаче се ваксинира?

39

АнонимеН

преди 2 години

БИЛИ: 9 МИЛИАРДА ДУШИ ПОПУЛАЦИЯ СЕ ОЧАКВА ПРЕЗ 2050-ТА ГОДИНА , А НА ПЛАНЕТАТА И ДВА И СЕ ОТРАЗЯВАТ ЗЛЕ! ТЪЙ , ЧЕ НАМЕРЕНИЯТА МИ СА ДОБРИ!

38

ТурбоБустер КОВИДиот

преди 2 години

а на мене едно пиленце ми прошепна, че Бустерите от 3 месечни, ще стават ЕжеДневни - нямам търпение!