77

Анонимен

преди 2 години

До 77 Несъгласен. Пич, недей да викаш. Дори да го озкрещиш, това няма да го направи по-вярно. Ефектите върху репродуктивните функции на хората ще станат ясни след няколко години. Както виждаме до момента, нежеланите реакции сред различните възрастови групи са различни. Така че тепърва ще става ясно как са повлияли ваксините върху организма на порастващите. Дано да няма фатални последици.

76

555

преди 2 години

Гените , които се вкарват чрез ваксината в клетките след известно време започват да произвеждат спайк протеина на вируса . Цялата защитна армия на организма начело с левкоцитите започва да ги унищожава , но въпроса е дали армията не е въвлечена в заблуждение , че нашите клетки ,които произвеждат спайк протеина са патогени подлежащи на унищожение и да започне процес на автоимунно заболяване при което защитното богатство, което ни е дарил вселенския разум, започва да работи срещу организма.

75

Анонимен

преди 2 години

Това се знае от лятото,защо сега чак го казват???

74

несъгласен

преди 2 години

Не знам какъв доктор сте ама на мен ми писна от недоучени български доктори. Един приказваше че вируса се лекува с аспирин. Друг един "професор" приказваше че новият вариант ОМИКРОН ще убие КОВИД вирусите. Не знак кави добавки пиете всички но имам чувството че спирта е техния основен компонент. Аз слушам доктори от много страни и езици. Няма един да плещи глупсотите които чувам от бълграските доктори.

73

Анонимен

преди 2 години

хайде кажете и за хилядите измрели след ваксина. Продължене информацията ,не само за мензиса е важно.

72

Лекар до несъгласен

преди 2 години

Тези, които умряха джипитата ги лекуват в къщи без да са ги видяли и най важното без да е направена рио-графия на бял дроб и сърце. А тези атипични пневмонии се виждат само на рио графия. Когато положението стане критично е много трудно лечението. А много умряха и от други болести, понеже цялата болница е ковид. Други умряха понеже в СПО и в бониците ги лекуват хирурзи, уролози, невролози и др, тъй като специалистите са много малко.При мен от 7000 - умряха само6 човека.

71

несъгласен

преди 2 години

Благодаря на редакцията изтрила пост ми. Ако имате малко съвест за българите които умират всеки ден от тои вирус сега ще изтриете цялата тази статия защото тя манипулира и представя непълна (изкривена) информациа

70

анонимен

преди 2 години

Лека полека започнаха плахо да се прокрадват истини за ваксините, но това е само отгръщане на крайчеца на тъмната информационна завеса. Все пак има макар и малка светлинка в края на тунела.

69

Лекар до несъгласен

преди 2 години

Я да престанете с тези глупости щото сте некомпетентен и говорите лъжи. От моята практика в Благоевград досега са минали около 7 000 човека с КОВИД-19, тъй като съм от малкото пулмолози тук. Повечето пневмонии са у ваксинирани, нещо повече, след масова ваксинация се наблщдава и масово - пневмонии у ваксинирани, докато преболедувалите не боледуват или много леко. Аз пия подходящи добавки и нямам проблеми.

68

несъгласен

преди 2 години

Има докладвани (30,000) промени в менструалния цикъл нажени след ваксинация. В ПОВЕЧЕТО ОТ ХОРАТА РЕПОРТВАЛИ ТОВА ПРОМЕНИ В ПЕРИОД СЕ ВРъЩА КъМ НОРМАЛЕН СЛЕД ВРЕМЕ. Клиничните изследвания показват че БРЕМЕННОСТА НАСТъПВА ЕДНАКВО ПРИ ВАКСИНИРАНИ И НЕВАКСИНИРАНИ ХОРА!!!!В ПОВЕЧЕТО ОТ ХОРАТА РЕПОРТВАЛИ ТОВА ПРОМЕНИ В ПЕРИОД СЕ ВРъЩА КъМ НОРМАЛЕН СЛЕД ВРЕМЕ. Клиничните изследвания показват че БРЕМЕННОСТА НАСТъПВА ЕДНАКВО ПРИ ВАКСИНИРАНИ И НЕВАКСИНИРАНИ ХОРА!!!!

67

А гледахте ли

преди 2 години

В ю-туб филма на един немски лекар? показваше кръвни натривки на неваксинирани и на ваксинирани с Пфайзер и модерна. Кръвните натривки на ваксинираните бяха с групирани накуп еритроцити, образуващи конгломерати и предразполагащи към тромбообразуване, а от там - инфаркти и инсулти. А да им е честито на ваксинираните и на тези, вярващи на измамниците от управляващата четворка!!!

66

несъгласен

преди 2 години

Не съм съгласен че радкцията заличава думата "и-д-и-о-т-и" и я заменя с *** защото това сте всички вие антивахинари. 30,000 българи са на вашата съвест. Те умряха заради г-л-у-п-о-с-т-т-а ви!!!! Доказано е че ваксинираните нации имат силнонамалена степен на хоспитализиране и смърт от вируса!!!! Ето го истинското медицинско изследване: UKs Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA): еффектите от ваксините включват болка в рамото, температура, отпадналост. Има докладвани

65

анонимник

преди 2 години

До Симо Там е работата че не знаеш дали ще го изкараш, ако го изкараш пък се нареждаш пред едни други кабинети - карди и тн. Съжалявам, че ти го казвам. Пълно с такива хора по болниците. А най-лошото е че и аз не знам дали ще го изкарам затова се ваксинирах, предстои трета доза.

64

българин

преди 2 години

Над 30 хиляди човека е така си заминаха. А можеше да не си заминат. Дисциплина 0, мерки 0. Българина е кръгла 0 като цяло. Нямам какво да кажа. Срам ме е от някои индивиди. Със сигурност някой ще е прецакан, престои да видим - тези които не се ваксинираха или тези които се ваксинираха. Надявам се да можем да водим този разговор след няколко години.

63

Анонимен

преди 2 години

Как пък ви позволиха да публикувате подобна информация тука! Направо учудващо. Сега вземете и разни други проучвания и най-вече статистика за починалите и последиците от ваксините до минимум 90 дни след слагане на всяка игла.

62

Симо

преди 2 години

До 67Теб какво те бърка бе приятелю. Още по-добре "антиваксърите" да го изкарат. Стаден имунитет, това онова. То се видя, че истински имунитет само така се добива, а не с 15 дози

61

анонимник

преди 2 години

До 70 Анонимен нали знаеш, че тоя за когото гласува ще го направи задължително. На мен изобщо не ми пука ама вас ви бърка здравето хааххахахахахахахха. Тогава ще слагаш не бустер а не знам какво. И ще пееш.

60

до 60

преди 2 години

наглец.

59

Жан Виденов

преди 2 години

До 65 - айде бе ценния индивид, ще ти спрат популацията хахахаххахахахахаххахахахахах

58

Анонимен

преди 2 години

До 64 Ха добър ден - абе седя си у нас и излизам само при необходимост да си купя ядене. Ще се наиграете доста скоро хиртрите антиваксъри.