97

12345

преди 2 години

До Анонимен..Молим се да е само нарушен цикъл!!!

96

12345

преди 2 години

До несъгласен: Източникът е лекар. И друго:С две дози ваксина съм.

95

Анонимен

преди 2 години

И по общата смъртност и по свръх - и скрита смъртност , България е на първо място в Европа, а най-ваксинираните държави на последно място. Ваксините са ОК. И не само ОК, а спасяват животи.

94

Анонимен

преди 2 години

По-добре леко нарушен цикъл месец -два, отколкото в интензивното с ковид или в гроба.

93

Макрон

преди 2 години

На кой му пука за младите жени бе

92

Анонимен

преди 2 години

И по общата смъртност и по свръх - и скрита смъртност , България е на първо място в Европа, а най-ваксинираните държави на последно място. Ваксините са ОК. И не 6аво ОК, а спасяват животи.

91

555

преди 2 години

Моля всички, които взимат отношение по здравни въпроси да започнат с "история на съвременната медицина"- има я в интернет . Това което сега се случва е пълно копие на това което се е случвало преди около 110 години. След като прочетете материалите може да потърсите публикации на американски , английски и германски учени за ковид19. Ако не можете аз ще ви помогна. Линковете не вършат работа тук.

90

несъгласен

преди 2 години

Благодаря на всички! Беше много "приятна" дискусия! Аз не мисля че е моя работа да уча някого. Просто всички вие сте "чипирани" от "сигурните си източници" в интернет за вредата ваксините. Ако тази дискусия помогна на някой да му "светне" че и той и сред тези причинил смъртта на някоого от 30,000 българи добре. Ако не ... явно са ви чипирали вече много добре като малки роботчета-и-д-и-о-т-и и няма връщане назад. "Веб майстора" влезе в ролята си да смени темата. На всички добър ден.

89

Анонимен

преди 2 години

А ковид не уврежда ли половите органи.

88

Асан

преди 2 години

С пермата нарушава ли :)))

87

несъгласен

преди 2 години

Защо вие нещастници мислите ча вашити мозъци не са "моделирани: конспирации, чудовища...". От какъв "сигурен източник" сте чули всичко това?

86

12345

преди 2 години

До Ха добър ден......И само ако специалистите ни отговорят на въпроса:Защо след ваксинация жените,които са били донори на клетки вече не им разрешават да са донори ?Всичко е от ясно по-ясно!

85

До 91

преди 2 години

Ааа, не, в днешно време да твърдиш, че неваксинираните са виновни за 30000 умрели е прекалено. Как са виновни? Да не би ваксинираните по-малко да разнасят вируса?

84

Анонимен

преди 2 години

Като ваксате и момичетата съвсем няма да им дойде менструацията. Престъпници!

83

555

преди 2 години

Истината трудно ще излезе на повърхността , докато цялата тази дандания е спусната като официална държавна политика в целия свят. Тези , които постоянно се съмняват и ровят ще стигнат или са стигнали до истината колкото и абсурдна да е тя за нашите немодифицирани мозъци, защото милиардите не прощават и често създават чудовища. За тези , които няма да стигнат до истината, ще има световни конспирации и заблуди , но всеки решава за себе си да вярва или не.

82

До 77

преди 2 години

Може ли да споделиш клиничните изследвания за нормалната бременност след ваксина?

81

несъгласен

преди 2 години

Може би. Крещя? 30,000 мъртъвци и ти казваш това крещене. Такива като теб "пичове" са с най-голяма вина за мъртвите. Вие не подлагате себе си на риск. Вие подлагате всички други на риск. Вие наричате себе си пичове аз имам друга дума и-д-и-о-т-и.Казваш няма информация какъв е ефекта от ваксините. Може би, но има данни за тоа каъв е ефекта он неваксинирани - 30,000 българи.

80

Анонимен

преди 2 години

Само това да беше, с мед да го намажеш.

79

До 74

преди 2 години

Ама разбира се, ваксинирай се. Аз не ти се бъркам. Нито ти викам промит мозък или някакви други обиди. Просто съм против да ме насилват мен. Аз най-вероятно ще го изкарам. Вируса има много различен профил в различните възрастови групи

78

несъгласен

преди 2 години

До лекарят: Извинявам се за емоцианолността но вашият постинг настина ме порази. Вие сте доктор - учили сте (ако сте учили) че ваксините са оснвният начин за борба срещу такива вируси. Защо са тези абракдабри тук - истината е проста - българите са най-неваксинираната държава в Европа и най-мног българи умряха от тази болест. Не знам каъв доктор сте, но аз четох едно изказване на доктор от спешното отделение в Софийска болница - най-много тежко болните са основно неваксинирани.