103

Анонимен

преди 2 години

Вярвам му на професор Ботев,че най късно долятото вируса ще изчезне,Вярвам му защото самия сатанист и рептил *** Гейтс.съвсем наскоро на икономически форум в Сингапур,че най късно до лятото на 2020г.светът ще се е преборил с пандемията.Щом един от тези дето пуснаха и създадоха тая гадост Ковид ви казва,че пандемията до лятото на следващата година приключва ,значи така ще стане.Представлението Ковид приключи набодените -кастрирани вече са пътници,да се готви света за новия лабораторен вирус

102

Зелен Демократ

преди 2 години

Ботьов, Ботьов, няма нищо да изчезне, ще пускаме каквото, колкото и докогато трябва! Когато Нещото не е ефикасно ще ви дадем Ново Нещо и вие ще си сложите поредния бустер от онова Нещо. Так че за наша радост нищо няма да свърши скоро!

101

Абе

преди 2 години

Ние и без това сме си ***. Стаден имунитет не ни трябва.А т.н. "професор" какво ще направи, ако епидемията не изчезне след 2 месеца?

100

555

преди 2 години

Истината професоре трудно ще излезе на повърхността , докато цялата тази дандания е спусната като официална държавна политика в целия свят. Тези , които постоянно се съмняват и ровят ще стигнат или са стигнали до истината колкото и абсурдна да е тя за нашите немодифицирани мозъци, защото милиардите не прощават и често създават чудовища. За тези , които няма да стигнат до истината, ще има световни конспирации и заблуди , но всеки има право на избор в какво да вярва или не.

99

Германец

преди 2 години

Ботев си играе на Мангъров. Слаботоковите антиваксъри ръкоплящат с разтуптени сърца. Да си не докарате някой миокардит, пичове :)

98

анонимен

преди 2 години

Какво стана със стадния имунитет при 75% и нагоре ваксинирани, а вече има доста държави с такъв процент и са по-зле от нас по заразяемост .Очевидно стадо има , а имунитета хич го няма. Някакво обяснение?

97

grajdanin

преди 2 години

Бъркат.Вируса изчезва когато кажат батьовците и господарите на политиците.Мангъров беше прав-реално 2020 можеше да се обяви край на пландемията.Въпроса е,че тези батьовци казаха друго.Относно смъртността-знам хора,които ги писаха починали от кромида.Дано не са всичките им жертви (на здравната система) така....

96

Анонимен

преди 2 години

За първи път от началото на пандемията някой да каже нещо подкрепено с факти.

95

Евроатлантик

преди 2 години

Аз слушам Кунчев и Урсула,те казват да се дупчим.Израел вече са на 4 та доза!

94

Анонимен

преди 2 години

Браво,проф.Ботев!!!! Умен и знаещ човек! ----- След два месеца, ако си честен, като минеш покрай огледало, ще му шибнеш една глава на образа.

93

Док

преди 2 години

Айде бе, хора, взехте ли вече своето информирано решение относно ваксините и Ковид? Ако не сте, освен тази статия, прочетете и другите две заглавни. Е тогава ако не ви стане ясно...

92

БРАВО!!!!

преди 2 години

Браво,проф.Ботев!!!! Умен и знаещ човек!!!

91

Анонимен

преди 2 години

Чета коментарите и се чудя как нация с толкова много специалисти по вирусология, епидемиология и имунология, които пишат коментари под всяка статия свързана с ковид, има толкова голяма смъртност. Да се чуди човек тия специалисти защо не започнат да лекуват хората или да открият и произведат по-добри ваксини и лекарства, а само пишат коментари...

90

ЦАРЯТ Е ГОЛ!

преди 2 години

Най-после един лекар пряко да го каже: "НАСЕЛЕНИЕТО НИ Е БОЛНО" и "ЛЕЧЕНИЕТО У НАС УБИВА". Или както се казва "НЕ И БЕЗ ЛЕКАРСКА ПОМОЩ". Сериозно - вече познавам и знам за достатъчно хора, които до един починаха часове след ИНТУБАЦИЯ.

89

Германец

преди 2 години

"ЩЕ СИ СКЪСА ЛИ ДИПЛОМАТА?" -- Ти как мислиш? :)

88

Анонимен

преди 2 години

Не е верно! Епидемията изчезнва през Юни 2020 - Мангъров го каза това и не може да не е вярно :)

87

Майна

преди 2 години

И ако не изчезне - ЩЕ СИ СКЪСА ЛИ ДИПЛОМАТА??? ВИРУСЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЧЕЗНЕ, МОЖЕ САМО ДА СЕ ПРОМЕНИ И ДА СТАНЕ БЕЗОБИДЕН КАТО ПОВЕЧЕТО ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВАЩИ КОРОНАВИРУСИ!!!

86

Анонимен

преди 2 години

Тоз говори глупости сега! Вирусът няма да изчезне, а ще е като грипа! И от грип си се умира и то доста. Та нуждата от ваксина винаги съществува. Не е добре да се говори публично така, като се знае, че не сме ваксинирани и на 25% от населението. Мангърщината ни е в душата!

85

Анонимен

преди 2 години

До ДДРОнег"Още от самото начало се знаеше, че така трявба да се действа - да се защитят само РИСКОВИТЕ ГРУПИ !!!".......... А как ще го направиш - ще ги ваксинираш принудително или ще ги затвориш за няколко години? Или и двете?

84

Анонимен

преди 2 години

Ето защо Киро бърза да употреби изпонакупуваните ваксини.