183

Анонимен

преди 2 години

Ваксината е добра, но това не е решението на проблема. Прав е човекът за автоимунните заболявания и единственото средство за справяне е строг режим на хранене и благоприятен микробиом. Взимайте пробиотици и яжте ферментирали храни, това ще ви избави от 99% от болестите и ще сте здрави цял живот!

182

Баба Лидия

преди 2 години

С едно не съм съгласна - защо трябва да ваксинират и малките деца. Аз съм с две дози, но съм възрастна, рисков фактор, но децата не боледуват тежко, защо посягат на тях?!

181

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-56: Най-лошото идва години след тези разствори?!

180

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-55: След войната България беше защитена от видовете шарки и др. благодарение на най-добрата ваксинационна праграма в света!!!!! А ваксината беше направена в България преди войната и произвеждана /и поставяна/ масово през соца!!!

179

Лаик

преди 2 години

Тук е мястото да припомним класическата строфа --- ***затуй така жестоко жилиш - в предсмъртен ужас може би . . .***

178

Мангъра

преди 2 години

Следващия, който е за съд и затвор ... Двамката с мангъров да си гукат в една килия.

177

555

преди 2 години

Едно от нещата с които не съм съгласен с вас д-р Ботев е, че вируса ни показва колко неправилно живеем , а усещането е , че някъде някои с меркантилни подбуди ни сервират претоплена манджа и целта разбира се ако може поне 99% от човешката популация да я опита.

176

До любопитен 161

преди 2 години

Чипът е устройство, което обработва входните сигнали съгласно заложен в него алгоритъм. Алгоритъмът съответно може да се променя с подходящ набор входни сигнали /данни. ИРНК ваксините са входен сигнал, който променя/стимулира ДНК алгоритъма ни. Така, че чипът сме ние.

175

д-р Вазов

преди 2 години

Ботев, прави се на професор в турския си университет и престани да приказваш глупости по телевизиите, вече изтърва влака за парламента или пост в политиката, други по-чевръсти колеги се уредиха...

174

Спиридон

преди 2 години

С антибиотици ме лекуваха от пневмонията след ковида, така че да си ядеш ушите, докторе!

173

епидемиолог

преди 2 години

Правилни неща казва. Ще допълня че и първия вариант не бе нещо по-страшно от всеки друг по-сериозен грип. От който умираха с милиони и стари и болни хора по света. Просто с локдауните и мерки за предотвратяване изграждането на истински натурален имунитет сред населелението, нарочно увеличиха щетите, за им излязат картите и постигнат целите си. Дори и с този Омикрон, не по страшен от лека настинка, няма да отпуснат желязната си хватка. И не е само за пари Има нещо много по важно в тези ваксини

172

До Диана

преди 2 години

Дианче, спри да пишеш глупости. Омикрон се пръкна от ваксинирани до един в Африка и се разнесе по света от ваксинирани със сертификати. Скоро имаше парти в норвегия и всички бяха ваксинирани, също и на круиз кораб преди няколко дни. До един, че и с бустери повечето. Защо мислиш че при почти напълно ваксинираните държави, локдауните и маските по Коледа са за всички? С евтини лъжи няма да успокоиш съзнанието си и ни убедиш, че не са те натъпкали с графен за нещо друго, а не срещу ковид.

171

Диана

преди 2 години

Точно в момента в Англия се заразяват 120 000 - 130 000 на ден с короната. Разболяват се млади хора без ваксини основно /в над 95% от случаите по болниците са млади хора без ваксини!/.Смешно е да се очаква, че Омикрон е последната мутация на вируса - мутациите се появяват при много заболели хора, а при 120 000 на ден не знам колко мутации може да се пръкнат, при това не е задължително те да са толкова щадящи към човека /Делта беше по-смъртоносен от предшествениците му!/

170

Fax from Kazan

преди 2 години

Няма нужда от недействащи ваксини, то е ясно щом при 8090% ваксинирани пак имат по 90 хиляди случая на ден в Англия например.

169

Анонимен

преди 2 години

От ваксини че няма нужда знаем. Ама и от медии няма нужда да си кажем честно...

168

555

преди 2 години

Хайде лека нощ приятели , бъдете здрави и най-важното не се притеснявайте , че това ни води проблемите , а не някакви вируси с които хомосапиенс съжителства миролюбиво от хилядолетия но и те (вирусите) като нас от време на време обичат да си показват магариите.

167

555 до Върбан

преди 2 години

Извинявам се за нетактичния въпрос , ако случайно съм на прав път.

166

Върбан

преди 2 години

върбан брястов салкъмов съм (шегичка) То тези които най не трябва, много лесно ще ме намерят ако поискат, ама айде да не помагам на всички.

165

555 до Върбан

преди 2 години

Случайно да се казваш Тодор? -музикант известен с това прозвище.

164

Ами

преди 2 години

вие си търсите някой да ви успокоява. Те там в СЗО лекари до лекари, немогат да кажат такова нещо, тук се появава някакъв и заявява какво ще стане. То този ако беше толкова далновиден, отдавна да седи в някакъф офис в САЩ на 200 хил+ заплата. Отделно не изглежда като някакъф на който може да вярваш а по скоро на някой който е прекалил с Глювайна, зачервил тез бузи кат коледар