123

Анонимен

преди 2 години

Не може да изчезне нещо, което не го е имало никога в действителност.

122

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите можете ли да обясните защо в Бг смъртността от всякакви болести и вируси до 03.2020 е била по-голяма отколкото в Западна Европа? Като обясните това, тогава да говорим за смъртността от Ковид.

121

Прав сте, но

преди 2 години

Сега за Коледа и Нова година завръщащите се от Англия, Нидерландия, Дания, Швеция ще ни внесат Омикрон. Ако това не стане , професорът ще излезе прав.

120

Анонимен

преди 2 години

"Изумявате ме всеки ден с простотията си българи! Да бях емигрирал, докато беше време, нямаше да сбъркам!" - Никога не е късно да емигрираш. Мен ме изумява слепотата на тези твърдящи, че сме про_сти. Ти нали разбра за Швеция и чипа? Там вместо QR-код, вече може да си поставиш подкожен чип. Убеден съм, че ти си един от тези, които доскоро са се присмивали на всеки, който е твърдял, че една от целите на пЛандемията е чипирането. Прав съм, нали? Е, сега ние ще ви се смеем на набоцканите хахахаххаха

119

Анонимен

преди 2 години

До анонимен"Kакво стана със стадния имунитет при 75% и нагоре ваксинирани, а вече има доста държави с такъв процент и са по-зле от нас по заразяемост"Каквото стана и с прогнозата на Мангъра, че вирусът си отива през юни 2020.А да Ви питам - защо в тези страни, пълни с *** (според Вас) смъртността от Ковид е много по-ниска отколкото в БГ?

118

555

преди 2 години

Професоре , моля обяснете : Гените , които се вкарват чрез ваксината в клетките след известно време започват да произвеждат спайк протеина на вируса . Цялата защитна армия на организма начело с левкоцитите започва да ги унищожава , но въпроса е дали армията не е въвлечена в заблуждение , че нашите клетки ,които произвеждат спайк протеина са патогени и да започне процес на автоимунно заболяване при което защитното богатство което ни е дарил вселенския разум започне да работи срещу нас.

117

Поредния

преди 2 години

Поредния мошеник, яхнал пандемията за бърза слава.

116

Анонимен

преди 2 години

Докторите усвояват пътечки, една след друга, кинти правят и забогатяват. Вирусът е гаден, но чак пандемия няма.

115

Милена

преди 2 години

Перфект д-р Ботев.Точно така.На прав път сте.Обичаме Ви!

114

Анонимен

преди 2 години

Аз още първа нямам. Но няма и да имам. Тази ваксина е за истерици от истерици.

113

Анонимен

преди 2 години

Изумявате ме всеки ден с простотията си българи! Да бях емигрирал, докато беше време, нямаше да сбъркам!

112

BG

преди 2 години

Ботев, тоя твоя колега с лице на дете ****от*че предричаше края на Ковид-19 преди една година,щеше да си къса публично дипломата, ама нейсе,да не станеш като него?

111

Анонимен

преди 2 години

Още един,който го играе контра и после не много бавно, започва да говори обратното ,до пълното объркване на простолюдието.Прави си реклама за бъдещ пост?Спомнете си сегашния здравен министър.Така до крайна степен се изразходва малкото здрав разум у хората.Гнет.Информационна война за умове,две напред една назад.Ковид танго мортале...

110

НН

преди 2 години

До ЦАРЯТ Е ГОЛ!Стигне ли се до интубация краят е ясен почти на 100%.Защо изобщо я прилагат?!

109

Пешо

преди 2 години

Следващият път като пуснат вирус ,затваряме границите .

108

Анонимен

преди 2 години

Вирусът щял да изчезне?!!! Ще изчезне когато Слънцето започне да изгрява от запад. Вирусът никога няма да изчезне, само ще му сменят името.

107

Абсолютно прав е !!!

преди 2 години

Не знам , как може все още някой да вярва , в тази огромна финансова измама ?! Всеки трезво мислещ , може да си направи елеметарна статистика , и да види с просто око ,как седят нещата ?! Вирус има , безспорно както всяка година го има !!! Но се кара от 3-5 дена ...и само да вметна че обикновения грип от тип А , нанася повече щети от колкото кОвиД истерията !!!

106

Браво професоре

преди 2 години

Чавдар Ботев. Това трябваше да бъде министъра на здравеопазването.

105

Хайде стига

преди 2 години

Мнението на професора е идентично с индийският ясновидец, който е пред рекъл пандемията преди две години. Световно признати са способностите му, и той казва, че вирусът ще изчезне 2022 г. Ами, случващото се у нас- при най-ниската ваксинация, статистиката показва устойчив спад на заразените, а тия с 80% ваксинация се тресът. Не е до ваксината, а до гена. Така, че стига сте врякали, чудото си отива и без истериите на лобистките, каквато впрочем е самата Урсула, чийто мъж е производител на ваксина.

104

Анонимен

преди 2 години

5 млрд дози, еврогейския съюз е 500 млн. т.е. Х10 за всички ... wtf?!?