250

До Анонимен 315

преди 2 години

"...да убива украинци в Украйна...." - не е нужно Володята да ги убива. Укрите успешно сами се убиват с любезната помощ и съдействие by УйЕсЕй :)))

249

Анонимен

преди 2 години

До Зъл и бесен Предполагам че ти си Стефан Янев. Същщите разсъждения като него, същия страх от Русия, същото предателство на България.

248

Анонимен

преди 2 години

До Зъл и бесен Щом те е страх от Русия заминавай в Сибир там ще си в пълна безопасност от руските бомби. Това е най-глупвото което предлагаш, да се омилкваме на Кремъл и да си свалим гащите пред новия Хитлер товарищ Путин. Чембърлейн и Деладие като си свалиха гащите пред Хитлер какво получиха? Вечен срам и кървава война. Ето това искаш и ти за България.

247

Анонимен

преди 2 години

СЛЕДВАЙТЕ БОГ, ХОРА !!!

246

Психиатър

преди 2 години

До злия и бесния За такива като тебе, има психиатри! И гледай да са добри! И като не ти е мил толкова живота ,какво ти пука бе, как ще си отидеш! НАТО е най-хубавото нещо ,което можеше да се случи на България,иначе досега Кремълското Жуже сън нямаше да го лови, да нахлуе и тука!

245

Анонимен

преди 2 години

Като му дойде времето ,ще разберете ! И дай Боже ,по -скоро !

244

Анонимен

преди 2 години

Тия от НАТО са много лоши. Не разрешават на най-миролюбивия човек на планетата Владимир Путин да убива украинци в Украйна.

243

Хе хе

преди 2 години

До Малко факти А Ньойският договор ? Затова ли сме окупирани ? Щото сме победители ?

242

Явно

преди 2 години

...в Кремъл са яко притиснати заради Северен поток 2, че чак струпаха близо стохилядна армия, за да изнудват Запада! За да стигнат до тази безумна мярка, явно са ударили дъното! Както казваше Виктор Суворов, не е имало някой да се хване на номерата на Кремъл ,и да не бъде накрая изигран! Путин обещаваше на Меркел, че Сев.Поток 2 няма да бъде в ущърб на трети страни, и както винаги ...излъга!

241

Петров

преди 2 години

До 305: Няма такъв факт "капитулация" През 1917г. Ленин издига призива "Мир на колибите, война на дворците, земята на селяните, заводите на работниците и т.н." Болшевиките сключват примирие с Германия и се разправят освен с бялата армия и с нахлулите в Русия войски на Антантата: чехи, поляци, австрийци, французи, румънци, американци /Мурманск/.

240

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да диктува повече дали Украйна ще се присъединява към НАТО или не. Това е работа на Украйна. А ракети с ядрен заряд може да се разполагат не само в Беларус, но и в Полша, Румъния и дори в България.Останалите страни са също свободни да придвижват и базират оръжия и войски на своя територия точно както прави Русия. Ултиматуми ще ми дава, как ли пък не. Че и ултиматумите му не били ултиматуми. Да бе?

239

Анонимен

преди 2 години

Всъщност Янев е продължител на политиката на платноходките на Борисов. Къде е промяната другари от ПП, или и вас ви тресе страхът от Новичока?

238

Анонимен

преди 2 години

До българин......Теб графоманията не те пуска, не минава материал за Русия без 'диотските ти драсканици! Сега пък Финландия! Дауни, къде е Карелия? Къде е южната ивица до Ленинград? А Кандалакша? Къде е излазът им на Баренцово море? Червената армия победи с цената на много жертви! Причината се знае - тя бе обезглавена от сатрапа Сталин! Хора без всякакъв опит командваха войските. А фините се бяха подготвили с много добра фортификация. Манерхайм е възпитаник на Петербургскатавоенна академия!

237

Анонимен

преди 2 години

Русия разчита единствено на предатели като Стефан Янев и началника му Румен Радев. Спешна оставка и на двамата от "промяната". Кирил Петков вместо да поиска оставката на Янев, мънкаше, че това не било решение на правителството а личното мнение на неговия министър на отбраната. Егати и отбраната. Промяната се издъни тотално на осмия ден. Кай ще ви чака 100 дни?

236

сокол

преди 2 години

Финландия е била част от Руската Империя,но след революцията ,когато Ленин дойде на власт,той освободи Финландия. Спазил си обещанието-понеже царската полиция го е търсила,а рибарите от финландия са го криели в гората.Затова Ленин ги освободи.И затова фините са лоялни към Русия,независимо от много неразбории.Не обичат ЕС.

235

Анонимен

преди 2 години

С какво ще отговори Русия на НАТО, ако не получи гаранции за сигурността?С ГОЛ МОСКОВСКИ ***.

234

Анонимен

преди 2 години

НАТО: Русия да гарантира, че няма напада съседите си и тогава Украйна, нито Грузия нямат нужда да членуват в НАТО ?

233

Малко факти

преди 2 години

САЩ не печели в цялата си история нито една война .....освен гражданската ! :)

232

Малко факти

преди 2 години

В Първата световна война Русия капитулира пред Германия, Австроунгария, Турция и България и на 3.3.1918 подписва мирен договор ( Брест - Литовският ) ! Войната завършва с поражение за Русия !

231

Евро-Атлантик

преди 2 години

След превземането на индианските вземи ! Всичко ваше е наше !