10

Процедурен отговор

преди 2 години

До процедурно питане: Колкото Русия има интерес да продава газ и нефт, толкова и европейските държави имат интерес да го купуват. И като е така, не е ли по добре да се договорят за гаранции за сигурност вместо да трупат оръжие по границите?

9

процедурно питане

преди 2 години

защо всички руски ракети ги правят по образ и подобие на вибратора на Путин?

8

Наглост

преди 2 години

Дори и самите "русофили" надали си вярват , че някой е тръгнал да заплашва Русия! Явно Путин яко е закъсал с положението в самата Русия, че е готов да ги хвърли огромна войска за пушечно месо, че да си разположил новите играчки! Тези в Кремъл отдавна са изпреркали и скъсали нишката с реалността! За руските плъхове по форумите да не говорим!

7

DDD

преди 2 години

Кравари и войниц са две несъвместими взаимно изключващи се понятия! Аз НЯМА да пролея и една капка кръв за банда престъпници, живеещи в другия край на света!

6

Малко за политика

преди 2 години

Какво печелят европейските държави ако НАТО и Русия струпат войски като за реални военни действия от двете страни на руско-украинската граница. Не е ли по-добре да се договорят никой да не разполага военни части над определен контингент до границата? А като се струпат, може и да почнат да се стрелят, и тогава кой първи гръмнал ще е без значение. И ще забъркат и нас.

5

процедурно питане

преди 2 години

ами тогава Русия на кой ще продава газ.олигарсите около Путин нали ще им се развалят къщичките и ще им изгорят парите по западните банки.ами децата на Путин и компания мумии ли ще стават като и те са на запад..

4

Патриот

преди 2 години

Да ми плува корабче в окото?!? Тия лъжат, та се увличат. Не искали война...Алоуууу, нали трябва да замазвате очите на оскотелия си народец с измислени врагове, та да не ви изчегъртат.... Дрънкат ракети на празен тумбак!Впиянчени мурзылки :D

3

Анонимен

преди 2 години

Добре, че е Русия да сдържа военно САЩ иначе краварите съвсем щяха да му изпуснат края.

2

Анонимен

преди 2 години

Москва непрекъсвано трупа войски, непрекъднато заплашва, и непрекъснато се оплаква, че а заплашвали. 70 години от 1917та до 1990та правше същото и ревеше с всички сили как щели да я нападат. Накрая се провали сама без нисй да я пипне. Сега отново надига глава и стеретеа песен на нов глас.

1

Вова император

преди 2 години

Ще замръзи прифронтовака България.