310

Анонимен

преди 2 години

До Путин каза, Именно! Македонски земи няма защото няма македонска Държава. Въпросните земи са Български.

309

До Путин каза :

преди 2 години

"....а за България - нито дума...." - Обяснението е просто. България е вражеска за Русия страна, член на НАТО и с недружелюбно в голямата си част население и позиция. Кирилицата (АзБуКа-та) е създадена от Климент Охридски и Наум, но е наречена на Кирил, като жест на уважение, инак самите братя Кирил и Методи нямат отношение към нея. Те са създатели на неразбираемата Глаголица.

308

Путин каза,

преди 2 години

че кирилицата произхожда от македонските земи, а за България - нито дума. Не разбирам русофилите. Война с Русия никой не иска, но трябва да им се напомнят някои истини, защото империализмът там е традиционен..

307

Какъв отговор ?

преди 2 години

Попитайте Наполеон и Хитлер ?

306

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Ако нещата ескалират няма да има добър край за никой. Дано диктатора от изтока се осъзнае малко.С първото изречение съм съгласен на 100%. С второто - НЕ. Естествено е ако някой се появи пред портата ти със секира в ръка да извадиш топора изпод масата.... Американците се прибраха посрамени преди половин година от Афганистан и сега си търсят плацдарм за напомпване на смачканото его.

305

до володя дурачок

преди 2 години

Дорогой укра,НАТО не е съществувало при Сталин, а да не забравяме, че срещата между тримата велики е именно, защото Сталин и Червената армия не са имали спирка и аха да почукат и на Рузвелт и на Чърчил.Образовай се малко, ама от книги, а.не от редактирани статии в Уикипедия!!!Има и Народна Библиотека !

304

Точен

преди 2 години

Който е влязъл в Русия, жив не е излизал. Само че после русите се настаняват в дома му.

303

Анонимен

преди 2 години

Когато някой се готви да влезе в двора ти, най естествено е да приготвиш секирата и някои други подходящи сечива да му пръснеш кратуната. Така разбирам нещата.

302

Анонимен

преди 2 години

С КАКВОТО СИ ПОИСКА!!!!

301

До 380

преди 2 години

"....Защо Русия създаде Македония и се противопостави на..." - Тук не съм много в час, но бъди сигурен че е имало защо. Нещо свързано с Батенберг, нищо не е без причина, а нормално е след като си подарил на някой Свободата да очакваш приятелско отношение. За съжаление България няма нито един приятелски настроен към себе си народ. Защо ?

300

володя

преди 2 години

До полковник ПетровАбе Сталин е имал акъл и такива глуппости и действия срещу НАТО не е пробвал. Щото е знаел, че "после драки кулаками на машут". Сега и тоя пациент ще го научи. Предполагам че собствените му военни ще успеят да му обяснят и ще го пратят в някой санаториум да се лекува.

299

Рашко

преди 2 години

Дано всички цивилизовани държави си извадят поука от ситуацията, и следващия път когато поставят русия на колене, както през 1990 й отсекат главата, вместо да се надяват, че империята на злото може дапсе реформира към добро!

298

Анонимен

преди 2 години

Ако нещата ескалират няма да има добър край за никой. Дано диктатора от изтока се осъзнае малко.

297

Русия ще отговори:

преди 2 години

С изчезването и от картата на света. Пентагонът не се шегува, ще видите.

296

Анонимен

преди 2 години

До До Fallschirmspringe - Ще ти отговоря с въпроси. Защо Русия създаде Македония и се противопостави на Обединението ни, като насъска Сърбия? Ние просто отговаряме на тези събития. Относно Сърбия - Македония и Обединението отново. Пак отговаряме на събитията. Относно Турция - Знаеш ли, че до 14 век сме били един от най-многобройните народи в Европа. През 1878 колко сме? Румънците атакуваха ли ни по време на Балканската война? Ние отговаряме.Защо те ни мразят е въпроса, а не защо ние отговаряме!

295

Алекс

преди 2 години

В учебника по история пише с какво отговаря Русия-нашественика отнася много бой.

294

До Fallschirmspringe

преди 2 години

Хер Гитлер, не сте ме разбрали правилно майн фюрер.Аз не мразя руснаците, а питам чисто човешки - Защо Българите мразят толкова много Руснаците ? Може да продължим с Защо мразят Сърбите, Защо мразят Турците, Защо мразят Гърците, Защо мразят Румънците - то остана ли нещо което Българина да не мрази ? - Затова каквото българина дава това и получава. На мен не ми си вижда нормална такава омраза към всички. - А на Вас , Хер ?

293

До полковник Петров

преди 2 години

Аз съм по-голям фен на руснаците от тебе Но толкова много лъжа има за тяхните победи и всичко през войните , толкова лъжа има и сега ... Но има една истина че каквито и да са имат много атом .Украинците не трябваше да им дават тяхния( атом ) ,това ги направи жертва на руснаците . И накрая Русия не може конвенционално да уплаши Запада натовската авиация ще победи руската и след това са лесни ,Но имат атом ,много атом !

292

Оня

преди 2 години

Украйна не е в НАТО.Коя членка от НАТО е заплашена,че да сме солидарни към НАТО.Вършавския договор навремето не ходеше в Мексико да си прави ученията.Ако можех бих отишъл при оня Завоевател Путин,защото с тях ще се разбера на родния ми език.Русия не е нападала Персийския залив Либия Ирак и тъй нататък,и никога не е имала :Роби:да им сервират водката.

291

Лили Барута

преди 2 години

След войната м/у САЩ, НАТО и Русия, колата в Америка ще струва само 5 рубли, а Западно европейците ще усвоят руската рецепта за кашата