270

Анонимен

преди 2 години

За 30 г. НАТО доказа, че не може да му се вярва защото не изпълни нито една договореност. Русия е суверенна държава и има право да се защитава, което и прави. А Украйна даже не е в НАТО. Така, че айде въз.

269

Анонимен

преди 2 години

При разпадна на СССР, НАТО обеща да не се разширява, но само на думи. На практика НАТО обкръжава Русия и днес е на границата с Русия, очаквайки тя да капитулира едва ли не доброволно. Подхвърлят на дядя Вова въдичка и чакат да я глътне, за да могат да го обвинят във всички земни грехове. Но, тези номерца не му минават. НАТО са двуличници и лицемери и откровени лъжци. Договорките с тях не струват и хартията на която са написани.

268

Някой

преди 2 години

Русофилиштиците все се набират, как някой се страхувал от тях! Много сте страшний бе , направо ще плашите гаргите! Кремълското Жуже му го натъкнаха яко със Сев.поток 2, и сега е строил близо сто хилядна войска, да плаши Европа и света, че му хлопа дъската!

267

рушлямдия

преди 2 години

ще отговори с водоноски с квас.

266

Рушофилски трол

преди 2 години

Няколко ракетни установки с десетки ядрени глави в България и ватнияПримат няма да поглежда към нас.

265

Анонимен

преди 2 години

Време е американците да предислоцират една летателна формация Стелтове с ядрено оръжие в Украйна.

264

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 332.-.-.-. ЩЩДЕ!

263

Анонимен

преди 2 години

Не ми се ще да съм пряк свидетел на руския отговор ... Емигрирам в Канада ...

262

Анонимен

преди 2 години

До Зъл и бесен НАТО е единственото спасение на България от такива предатели като тебе.

261

Зъл и бесен

преди 2 години

До Психиатър.....Ти от психиатрията ли пишеш? От там си, без съмнение! Чел ли си "Полет над кукувиче гнездо"? Там санитарите ще се забавляват с теб! НАТО е проклятието над България, май само за ревльото Мони е благодат! А руснаците да вземат да го пишат в класацията на българските математици!

260

Анонимен

преди 2 години

До Зъл и бесен ха-ха-ха освен зъл и бесен си бил и обратен като недоносчето от Кремъл.

259

Анонимен

преди 2 години

За да спрем и защитим от руския агресор трябва да имаме две военноморски бази на НАТО в Черно море, във Варна и Бургас. Иначе няма кой да ни предпази от руските ядрени бомби в Крим.

258

НЕВЕРНИ ПРЕДСТАВИ

преди 2 години

Голяма част от форумците си представят предстоящата Космическа война като бой между пехотинци, а това е голяма грешка. Защо си мислите, че НАТО ще участва в тази война, като няма космически оръжия. Света само ще стои и ще гледа сеира между Русия и САЩ. А война непременно ще има, защото безумието на феодалите е по-голямо от мъдростта им.

257

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Че на ТополМ пише - после меня толька тишина в Маскве.

256

Анонимен

преди 2 години

Ама сте и вие, бих се радвал ако не разберем с какво ще отговори. Че на ТополМ пише - после меня толька тишина.

255

Анонимен

преди 2 години

НАТО позволете на Путин да убива украинци на украинска територия! Не се месете в кървавите сделки на Русия, оставете я да се засити на човешка кръв.

254

Пионер от 1956 г.

преди 2 години

До Малко фактиБрилянтен ход на Улянов - Ленин спаси власта на болшевиките !!!В края на 1918 г. Централния съюз капитолира и Договора от Брест загуби значение !!!

253

Анонимен

преди 2 години

До Зъл и бесен Нито си зъл нито си бесен просто си много гл..пав

252

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 315 Тъкмо се чудех дали има още луди които да вярват на руските лъжи и евтина пропаганда за гражданска война в Украйна, оказа се че има.

251

Зъл и бесен

преди 2 години

До българин 298....."Никога ли не са ви минавали мисли за наука, за техника, за култура?" ...Не цапай титлата "Българин", г ад ино! Кой измисли лазера? А идеологията за стелтс? Кой стигна пръв до Луната и донесе лунен материал? Кой пръв летя в Космоса, кой излезе пръв в открития Космос? Кой единствен няколко пъти достигна Венера? Кой създаде няколко трансуранови елемента? Какви са Прокофиев, Шостакович? А Петров-Водкин и Вучетич? Кой е Шолохов, Маяковски! Галина Уланова, Анна Нетребко? Не знаеш!