30

Логика

преди 2 години

Прави силно впечатление самоувереността на привържениците на примитивна Русия у нас, а това е така, защото тези хора са политически неграмотни и не информирани. Близко е времето, когато ще им стане ясно кой колко струва на бойното поле.

29

:-)

преди 2 години

До АнонименЗа Крим те ползваха прецедента от Косово... Анадънмо? Анадък! Косово е незаконно творение! Не е признато от две трети от страните в света.

28

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 32: Защо? Ако искаш да ти отговорят, не смесвай въпросите с политически спекулации.

27

Антон, Враца

преди 2 години

Така наречените гаранции за сигурност са ефимизъм за разрешително за окупация на Украйна и Белорусия. Като буфер и сива зона. Дори и германците, които инсче са едни от най-толерантите към руските исзцепки, им заявиха в прав текс че номера няма да мине.

26

Анонимен

преди 2 години

Русия и Беларус...задните колела на Европа...

25

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Медта и титана вече са китайски. Много късно живееш.

24

:-)

преди 2 години

Ами ако Русия иска гаранции за сигурност, това не е честно да е едностранно а двустранно. Нека и тя даде гаранции за сигурност на страните от НАТО И ТОВА ОЗНАЧАВА СЪЮЗНИ ОТНОШЕНИЯ НА ПРАКТИКА. Така дрънкащите оръжие *** от двете страни остават без работа. Цената на газа пада, енергийната сигурност се повишава. Един по-мирен свят. НАТО щом може да е в съюз с някои диктаторски режими като сатрапите на Хашоги, защо пък с Русия да не може... Ще се види има ли диалог.

23

Анонимен

преди 2 години

Украйна се отказа от статуса на ядрена държава с подписването на Будапещенския меморандум за ненарушимост на границите и. Еми Путин го наруши. Какво следва, а познайте!

22

Анонимен

преди 2 години

Могат единствено да унищожат себе си и цялата планета, ако изстрелят изведнъж достатъчно балистични ракети с ядрени глави. Пет минути след изстрелването и от САЩ ще се изстрелят, и след половин час ще има чао земя. В конвенционален военен конфликт със самолети, морски и наземни сили САЩ ще ги счупят за 2 дена...

21

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 28: "Плевнелиев ще ги смачка каквото и да отговорят"? Поздравления за най-оригиналният пост. Може и да го зарадват Плевнелиев наистина ако му открият джипа някъде в Русия.

20

Анонимен

преди 2 години

Чета понякога Коротченко. Той е главен редактор на "Военное обозрение" и обикновено плещи глупости. Освен това мрази арменците до степен да възхвалява турското оръжие, като най-доброто в света за всички времена!

19

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 23: "Затова всички бягат от тях"? И това е стара дъвка. От бившите централно азиатски съветски републики има постоянен наплив на емигранти към Русия.

18

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев ще ги смачка каквото и да отговорят.

17

Гнусари

преди 2 години

Умишлено нагнетявате напрежението в България, за да уплашите народа с война и да има някакви шансове шайката да се върне на власт. Платени статии с произход от чекмеджето. Не осъзнаватели, че ако тези некадърни крадци се върнат на власт ще съсипят окончателно държавата? Имате ли някакъв морал и деца??????

16

Анонимен

преди 2 години

Вечно ревящи кой им бил взел куклите, вечно другите им виновни, вечно гладни АБЕ СТИГА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Вечно мързеливи и не работят и други трябва да ги хранят. Вече ми се повръща като чуя думата Русия.Окрадоха зърното на Украйна и стрепяха по всеки който се опитва да си го вземе и умряха 10 милиона украинци. Затова всички бягат от тях.

15

CriticusMagnus

преди 2 години

С нищо! Изстрелването на една ракета или един куршум ще е пагубен и за двете страни... и двете страни много добре го знаят. Другото е за простите хора, да се радват колко са ни лъскави тенекиите...

14

Момо

преди 2 години

Рисуя ще капитулира за един ден и то без нито един изстрел. Достатъчно е Запада да я извади от международната банкова система. Точно за един ден рублата така ще заоре в земята, че за един хляб ще трябват две бали рубли.

13

Пак по опорката?

преди 2 години

До Простакофф: "Оти ке умрат от глад"? Стара дъвка е това. От няколко години Русия е сред най-големите износители на пшеница в света.

12

Анонимен

преди 2 години

Това да не са ви индианците в дивия запад бе?

11

Анонимен

преди 2 години

Нападателните ракетни системи на Русия са едно поколение пред тези на САЩ, Путин ще ги чеше с големямата тояга.