408

Стефан

преди 2 години

До АнонименА на теб ти е изчезнал мозъка още от първи клас.

407

Анонимен

преди 2 години

България ще изчезне от картата скоро...

406

Анонимен

преди 2 години

До Има ли......по-гнъсни люде от теб и подобните ти? Да мразиш някой народ е тъъъпо, а да мразиш братски народ, дал десетки хиляди жертви за свободата на България и да повтаряш съчиненията на гнусавците-клонинги против Освободителите е най-пропадналата депресия на Земята! Дали сме им били азбука и вяра! И двете са им ги дали византийски емисари, някои от които с български произход! Ама ние обичаме да си присвояваме - и Кирил и Методи, и Крали Марко, и "Хубава си, моя горо"! И какво направихме?

405

Тъжното е ...

преди 2 години

..че кафевия "българин" мрази всичко и всеки който е успял, създал и направил нещо за Света и Историята. Хубаво е че все още има и нормални бели Българи, които още да крепят и праеят нещо за майка България.

404

Ха-ха

преди 2 години

До до има ли... Забавен си! Ходил съм в казарма, даже съм офицер от запаса! Тия "русофилски" лакардии ги пробутвай на някой друг!

403

МAШИНA НA ВРЕМЕТО

преди 2 години

Бaй Гaню е неконкурентен нa слaгaчите от Пaкистaн,откaжете се гъзолизциБГ............До дaтaтa 10.11.2001 aнглийски туристи посещaвaхa Пaкистaн дa се потопят в aтмосферaтa нa aнглийския робовлaделски строи от преди векове........Пaкистaн с нaселение нaд 200 000 000 освен люпилницa нa тероризъм имa и прослойкa смятaщa се зa непълноценни естествени aнглийски роби...........a Осaмa бин Лaден ги гледaл aнглийските робовлaделски във времето туристи от съседство тa от тaм дойде.........Aнгличaните ги мрaзят всички от крaйнодесни до крaйнолеви тa до определящи се зa непълноценни роби хвaлбa зa тях дa

402

До има ли..

преди 2 години

"...държава във света, където да е стъпил руския ботуш.."......еййй тоя "ботуш" бе, брех тия чизми ве. Все някой ти "пречи" и "виновен" за собствения ти мързел, некадърност и че не си ходил войник.Сега бали уж да няма "ботуши", има уесей кецове , дъвки и кво постигна *** за 50г - литна в Космоса с уесей ракетс, откри топлата вода, огъня, колелото и....Америка ?

401

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 275==="Руснаците нямат двигатели дори за собствените си кораби, камо ли за Лади и Камази"===Хкремент смачкан, руснаците са змейове в двигателостроенето. Укропчетата им продаваха двигатели за хеликоптери от завода в Запорожье, спряха да продават. За късо време руснаците направиха в Казан завод и започнаха да произвеждат по-добри двигатели; "изделие 30" влезе в серийно производство и такъв мотор за изтребители Западът няма да направи и след 10 години; ПД-14-35 ще изместят P&W от пазара

400

До Ха-ха :

преди 2 години

"....Руските плъхове се познават лесно, винаги говорят с омраза към България!..."......и не без съвсем основателна причина ефенди.За справка питай Макетата)))

399

Има ли

преди 2 години

...държава във света, където да е стъпил руския ботуш, и да е прокопсала? Като се изключи Лукашенко, който цял самолет свали за да арестува едно журналистче и приятелката му, нито една съседна на Русия държава не иска да има нещо общо с тях! Балтийските държави дръпнаха далеч напред, украинците ги мразят от дъното на душата си, да не говорим за Грузия,Азърбайджан...! Казахстан искат да премахват кирилицата!Само това му остава на Путин,да строи близо стохилядна армия за да си пробва "играчките"!

398

Turkiye

преди 2 години

те НАТО се едно незнаят че немате ни армия ни нищо, ако се чакаше на вас отдавна европа да е руска губерния. Айде лягайте да спите спокйно не мислете мн има кой да ви брани. Вие сте големи в кръчмите на 5 ракии

397

До Българин :

преди 2 години

...ти не си Българин, а кафев провокатор от мюсулмански произход. Къш в родината си с локумите и кадаифите ;)))

396

Ха-ха

преди 2 години

Алколизираният мужик ни бил "брат", а КГБ-кото Жуже било "православен" християнин ? Перверзията е пълна! Руските плъхове се познават лесно, винаги говорят с омраза към България!

395

Turkiye

преди 2 години

иначе голям го вадите ама стане ли трудно глейте са какви сте жал карчета как ревете се едно НАТО разчита вие да се биете с Русия или пък сте гръбнака на НАТО. Смеш ни сте до един е тука като Пунди сте

394

Turkiye

преди 2 години

Спокойно ва комшо, още не е станало нищо оревахте орталъка. Вие и вие сте едни съюзници. Нямам думи

393

Срам е че..

преди 2 години

...муургави "българи", роми и помаци се обръщат срещу исконно Братски Народ. Чудя се, питам се какво ли правят тези тъмнокожи субекти, велики "войни" в България и защо не си ходят там където хората също са тъмнокожи, наместо да правят "избори" и да определят съдбата на България

392

Българин

преди 2 години

До Няма държава...! Много са ни помагали, особено след руската окупация 1944 година! Даже и една нова нация и език ни набутаха! На Кремълското Жуже азбуките още му идват от "македонските"земи! И сега какво е времето в Петербург?

391

Българин

преди 2 години

Срам е 550 милионен ЕС, да бъде пасивен в спор за него между САЩ и Русия! Срам е че лигльовците в Брюксел са по-меки от локум, вместо да са водеща фигура в потошаването на напрежението, а остават пасивни като пържола между два чакала! Къде са мъжете на Европа в политиката... обръщат се в гробовете!

390

Няма държава....

преди 2 години

...нация или ръка която е имала глупостта да помогне с нещо на българина и той да не се е изссрал връз нея. Но пък се радва като малко бейби на бомбите сринали София през ВСВ. Чудя се как е възможно още да няма Паметник - Щатски самолет пуска бомба над овчар, ОК ? Прави са макетата че не искат да имат нищо общо с България.

389

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Даде, ама нали взеха Крим - да се радват. Що се чудят че Украйна иска в НАТО. Отмъкнали Крим ''под носа на американците'' а сега се оказа че украинските ракети заплашвали Масква. Нали имат анимации с хипер-суперзвукови ракети. Руските ракети в Калининград също са на десет минути от Берлин, ама немците не реват.