528

ВГЗТИ

преди 2 години

Глупав въпрос. Когато съседът Ви позволи да се настани в дворът му платен аскер с автомат насочен към децата Ви, не трябва да се съмнява в способността Ви да ликвидирате него и семейството му, без дори да се замисляте и да търсите оправдание! *** увещаващи го да стори това престъпление срещу децата Ви заслужават да отидат при тъмните души...заедно с него и семейството му. Това е.

527

Конфликт

преди 2 години

Тъпите идиотчета винаги страдат, независимо от къде ще дойде тоягата. То бива, ама столетия да ядеш сопата, заради собствената си продажност и глупост е уникално. Сега отново ще ядете дъртия. Слуги! Това сте вие.

526

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеко...Ти си една обикновена десеторазрядна сорошка куришка.

525

анонимен

преди 2 години

До анонимния, призоваващ пламенно към война - кой знае в каква миша дупка ще се наврете в случай на война, че и децата си ще освободите с рушвети, ама тук на воля плещите!? Има си начини за всяко нещо без войни, ама трябва ум и известни компромиси, да не би да сме някакви канибали или безмозъчни типове?

524

Калеко Алеко

преди 2 години

До ... До Не давам вече мне ... Боже прибери си версиите, а покрай тях и русо.робите ... "Оцеляване на белия човек и славянската популация", какво славянска популация бре джанъм, в България ако почнем да се самоопределяме един ще е утигур или оногур, друг кутигур, трети тракиец, а покрай тях ще се намери и някой пишман славянин..В рассия е пълно с тюбетейки, а самият путин е монголоид..ако говорим пък за поляци и чехи, те като чуят за панславянските Ви теории и се изприщват... аман от от.качалки

523

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеко...Ами като си толкова войнствен пиши се доброволец при бандеровците.Какво си увиснал пред компа като цифка.Хайде Рамбо,да те видим колко си ербап.Пък ние тук ще се грижим за доброто настроение на жена ти.

522

анонимен

преди 2 години

Всякак ще се засегне. Само че не ми е много ясно като вече нямат право големите да раздават земи с коренно население на когото сметнат за добре, как ли ще ни смажат за пореден път, но вероятно ще изнамерят някой по-перверзен начин за това. Може би най-правилно е да сме неутрални, за да не могат да се подиграват за кой ли път с по-слабия. И без това никой няма да ни помогне, а ще извади хиляда аргумента как сме си заслужили съдбата - справка Междусъюзн. война.

521

До Не давам вече мне

преди 2 години

"......Тия хора, до един от селата...." - Не съвсем, защото точно в селата на България останаха всички, честни, почтени, трудолюбиви Българи. Русофоби са избягалите от селата мургавели, ленивци, престъпници и псевдо-интелектуалци разчитащи на лесен и безгрижен живот в градовете с "идеята" за Еврозаплати и Европенсии. Проблема е страшен понеже русофоба не разбира че става въпрос за елементарно Оцеляване на Белия Човек като вид, на Славянската популация , застрашени от тъмнокожи англосаксонци.

520

ЕСТЕСТВЕНО!

преди 2 години

кога ли не сме били засегнати?

519

Калеко Алеко

преди 2 години

Като страна членка на ЕС и НАТО и принадлежаща към цивилизованото човечество, България би била засегната от всички действия на Сибирският Мордор, които винаги вещаят потенциална заплаха, а неглижирането на тази опасност и опита на някои наши политици да стоим настрана от този процес, само отслабват колективната ни многонациолна система за сигурност, каквато представлява НАТО, а оттам намалява и гаранцията ни за свобода, демокрация и защита на теротиалната ни и национална цялост ... !!!

518

Кой се оправдава

преди 2 години

АПОЛОГИЯ: ἀπολογία) е страстна реч или литературно произведение, при което чрез възхвала се отстранява обвинение. Обект на защита обикновено е нещо, към което са отправени нападки...

517

Анонимен

преди 2 години

краварите винаги са искали някой друг дя опере пешкира а те после да събират ползите- ама тоя път може да не им се размине- за нас да не говорим - нещастна колония управлявана от генералгубернатори- не в историята че една сдържава с 15 века идторияма значение от къде са и дали са били второ поколение комунисти като банкянското или са от харвард като новите-няма измъкване братя - ще пише в историите че имало държава на 14 века дето се е затрила сама от простотия

516

Не давам вече мнение

преди 2 години

Човек като прочете простотиите на русо.робите в този форум да го е гнус да напише каквото и да било.Тия хора, до един от селата, са прости и не.грам отни и пишат тук само глупости. С мисленето си остават провансалци, добре,че нищо не зависи от тях в световната политика. бг-европеец

515

До Българин

преди 2 години

.."...А кой ни освободи от 500 годишноното..."- Как кой ??? Ънкъл Сам и отчасти Бритснските "учени".Задаваш опасни въпроси и внимавай - тук не са добре дошли.Ъндерстуд мен ? :))))

514

Един от Юг

преди 2 години

Заветите на Захари Стоянов:Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука... Царуванието на нагайката, монголското иго, татарщината и крепостното право може би да са едни от най-силните фактори, които са направили от руските държавни мъже зверове и ***. От друга страна пък, твърде е обяснимо тяхното подло поведение, защото хората искат да ни направят московци, прочее, правят ни всичките злини и пакости, които може да измисли развратният човек.

513

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин! Истински държавник!

512

Анонимен

преди 2 години

Кого ще "защитава" там НАТО? Кого? Руснаците(украинците) от руснаците? Че те са руснаци по произход украинците и са едно семейство с руснаците, брат срещу брата? Австрийците ги избиваха, немците ги избиваха, комунистите ги избиваха, през втората световна война ги избиваха, особено тази област - Полша, Украйна,Русия ,Беларусия е преживяла ада през 19 век и много изтезания и масови убийства, оставете ги да си отдъхнат и им дайте мир на хората!

511

Анонимен

преди 2 години

Никой няма полза от такъв конфликт, абсолютно никой, ако този конфликт спре, това ще е радост и празник за цяла Европа, най-много за Балканите,също и за Украйна, не само за Русия, никой не иска подобно дрънкане на оръжия в Европа, което всява несигурност, страх у хората, неприятности, спиране и на търговията и всякакви негативи на гърба на населението и държавите, трябва да си стиснат ръцете и да спре това напрежение! Не виждам смисъл в това дрънкане на оръжия!

510

Анонимен

преди 2 години

Дай Боже ,по -скоро война ! Е ,тогава да видим ,кой кум ,кой сват ,кой брат ! И да разберем ,кой е с епилиран *** и лакирани нокти ? По скоро война ! Веднага !

509

Българин

преди 2 години

До 533 никой не се жалва - хората ясно си казват: Ако САЩ си въобразява, че ще придвижи подготвяния от тях конфликт далеч от тях за да са в безопасност то това няма да се случи. Точно както едно време когато САЩ докараха ядрено оръжие в Турция насочено срещу България им отговориха с ракети в Куба и накрая си подвиха опашката.